הסקר השבועי

purple rain2

New member
../images/Emo28.gifהסקר השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

השבוע נאלצתם להכריע בין קלי לאן, והפעם התשובה אינה משתמעת לשתי פנים, או כמו שדניאל היטיבה לנסח: קלי שובי הבייתה
ו-ה-ש-ב-ו-ע: קרב הענקים (שימו לב למשחק המילים
) בין טוקורה לבין קאסי. הצביעו בהמוניכם

טוקורה הייתה צריכה לעוף!!

כי כבר לא נשאר את מי להעיף!! וקאסי הרבה יותר טובה מטוקורה!! בעע מקווה שבפרק הבא היא תעוף!!

yamior

New member
איך אתה יודע

בבקשה תעזור לי אני רוצה לראות את הפרקים הבאים עם הורדת או משהו בבקשה תגיד לי מאיפה, תודה מראש.

צודקק!!

טוקרה סתם שמנהה...... לא שאני לא מאמינה בדוגמניות במידות גדולות אבל קאסי פי 100000 עליהה.... היא הייתה צריכה להשאר!! ואני יודעת מי מנצחת!! גם בעונה הזאת וגם בטופ מודל 4!

Pink Angel1

New member
שתיהן היו צריכות לעוף ביחד!

שתיהן כל הזמן היו שליליות קאסי רצתה ללכת וטוקרה רצתה להישאר אבל לא ראו את זה בכלל בתמונה שלה

moranush5

New member
ראית עם מה הלבישו אותה?

היא באמת נראתה כמו איזו מוכרת בהמבורגריה....לא!? (בתמונה עם החולצה עם הצווארון הכתום..)

Pink Angel1

New member
גם אני חושבת שעם מה שהלבישו

אותה היה קשה להוציא תמונה יפה גם עם השמלה הכחולה והפיאה שהיא נראתה כמו דראג לדעתי... אבל הפנים שלה נראו עצובות היא יכלה להתאמץ קצת יותר

moranush5

New member
היא בהחלט יכלה להתאמץ אבל....

היא ראתה איזה יפה הלבישו את שאר הבנות והתבאסה.... קשה להוציא תמונה יפה כשאת בבאסה!

צודקת

אהבתי הרבה יותר את קאסי.. טוקרה סתם תקועה שם בסדרה.. היא צריכה לעוף..לדעתי

כן...

יכול להיות.. אבל אין לי מושג למה קיבלו אותה... אין לה גוף והיא גם לא יפה....היו באודישנים בנות הרבה יותר יפות שיכלו להתקבל במקומה

היא...

אמ.. היא לא מכוערת.. ולא יפה (לדעתי..)) כאילו יש לה פנים יפות.. אבל קאסי הרבה יותר יפה ממנה

למעלה