הסקר השבועי

כן....

אבל.. לא יודעת.. היא לא הצליחה כל כך.. אני לא אוהבת את זאת עם העיניים הכחולות.. שכחתי איך קוראים לה..חח.. זאת שכמעט עיורת... היא כל כך מעצבנת אותי... היא לא יפה

moranush5

New member
גמני לא סובלת אותה!

לדעתי היא בכלל לא יפה! וקוראים לה אמנדה....היא גם אמא אם אני לא טועה... קיצור היא מכוערת בטירוף וכל השופטים מזה מעריצים אותה וסוגדים לה! גם כל השופטים-אורחים תמיד אומרים שהיא הייתה טובה- אבל בדוגרי....היא הכי מכוערת שם בכל הקבוצה! בע......מכוערת:/ היא לא צריכה להיות שם בכלל!

ל ו ט ם 3

New member
טוקרה !!

לפי דעתי טיירה צודקת , היא העמידה את גניס במקום . בהתחלה הם לוקחים אותה ויודעים שהיא "גדולה" ומעודדים אותה ורוצים להפוך אותה לדוגמנית. ואחרי זה היא אומרת לה שגם אם היא תהיה הכי יפה והכי טובה היא לא תוכל אז למה סתם משלים אותה, מה לקחו אותה רק בשביל רייטינג ולהראות - היא שמנה אבל לקחנו אותה. וטוב מאוד שהיא נשארה לא משחקים באנשים.

snOOpka

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo42.gifהצבעתי../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif

Raz110

New member
טוקרה צריכה הייתה ללכת

אוף.. קאסי הייתה כל כך חמודה:(

oshriti123

New member
טוקורה!../images/Emo100.gif|קס

אבל שתיהם הכי פחות טובות...אז גם אם טוקרה היתה עפה השבוע קאסי היתה עפה שבוע הכא...

A N I g M A

New member
המ. טוב שקאסי עפה.

לא מתה עליה
חוצמזה, טוקרה ממש טובה בעיניי. רק הפעם לא הלך לה טוב, בכל פעם הם ממש מתלהבים ממנה. היא לא הכי יפה שם, אבל לא מגיע לה לעוף:/

סוכריה16

New member
אני שונאת שונאת את הלבנה הזו!

זו המטרוללת! אוף! אם לא מעיפים אותה השבוע אני בוכה חח

א2י2ה

New member
אווווווווווווווף... קאסיי../images/Emo46.gif

אוווף.. למה העיפו אותה?!? עדיף שטוקרה הייתה עפה...
מי תעוף שבוע הבא?

למעלה