התפקדות נובמבר

inbal287

New member
../images/Emo28.gifהתפקדות נובמבר../images/Emo28.gif

שם:
מקום מגורים:
מה אתם עושים בחיים כרגע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שיהיה לכולם חודש נפלא
!

little WhiSper

New member
November rain.

שם: אדווה. גיל: 18 ויותר מדיי חודשים. תאריך לידה: 20.1 מקום מגורים: אין. [ת"א.] מה אתם עושים בחיים כרגע: איזה חיים? [צבא.] מה אתם שומעים עכשיו? טלויזיה. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: לאזכרת. איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: שנגמר הקורס. שראיתי חלק מהבנות. וההחלקה! מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לא ממש. מקווה להנות. ענבלירוני! שכחת תמונה!

FFTL

New member
יומולדת

שם: ליעד. גיל: 15. היום. תאריך לידה: 2.11. היום. מקום מגורים: קדימה. מה אתם עושים בחיים כרגע: שובתת עם המורים. מה אתם שומעים עכשיו? Plain White T's - Hey There Delilah. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: בטח סית'ר או פאראמור. לא זוכרת... איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב נחמד...שביתה משו. מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gif

מזל טוב מותק. [מצטערת, לא ידעתי.] רק אושר וטוב שיהיה לך בחיים. אמן.

מדHIMה

New member
אני ^^

שם:ריטה גיל:עוד 28 ימים 15 תאריך לידה:30.11 מקום מגורים:ערסוויל מה אתם עושים בחיים כרגע:עונה על החידון מה אתם שומעים עכשיו?אזעקה שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:CINEMA BIZARRE-FOREVER OR NEVER איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב;ההופעה של נייטויש D: מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?עוד מעט יומולדת וניראה חיחיחחי

under the rose

New member
וואלה!שכחתי לרשום על ההופעה של נייטוויש../images/Emo122.gif

היה פשוט מדהים:)

DropDeadAlice

New member
i'm from rolling stone../images/Emo11.gif

שם: גליה\אליס גיל: 16 תאריך לידה: 11.7 מקום מגורים: נתניה -_-' מה אתם עושים בחיים כרגע: הממ...שובתת?
מה אתם שומעים עכשיו? את הEMA שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: יש הרבה, זה משתנה כל שבוע. איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב? שומדבר מיוחד |: שביתה בעיקר
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? לאדעת S:

Suicide Silence

New member
../images/Emo101.gifRunaways|לה|

שם: חן. גיל: עודמעט 15. תאריך לידה: 12.6 מקום מגורים: תלאביבD: מה אתם עושים בחיים כרגע: עונים על זה? ^^ מה אתם שומעים עכשיו? המ, את עצמי צרודה בטלפון. >> שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: וואו, יש כלכך הרבה. איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: שביתה?
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? המממ, לא יודע, להשלים עם דור ורועי? כן, נראה לי.

ויקס

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

שם: ויקי גיל:19 היום! גאד אני זקנה
חחח תאריך לידה: 2.11.88 מקום מגורים:מעלות מה אתם עושים בחיים כרגע: כמו שאדווה אמרה.."איזה חיים? ..צבא" מה אתם שומעים עכשיו? תרעש של המחשב שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:לא זוכרת איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב עבר רגיל..בלי אירועים מיוחדים מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? ואללה חוץ מליום הולדת היום אממ כלום..חח

אני :)

שם: קוטג', הגבינה עם הבית. גיל: 16 תאריך לידה: 5.6.91 מקום מגורים: מודיעין מה אתם עושים בחיים כרגע: שובתים ><" מה אתם שומעים עכשיו? גלגל"צ שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Corbin Bleu - Push It To The Limit איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב. סוף סוף יצאתי מזה DD: מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אני מקבלת החודש הרבה הרבה כסף אז אמממ הרבה בגדים ^^" והרבה הרבה גלית

linkintrance

New member
../images/Emo65.gifהיה לי יומולדת ביום שלישי../images/Emo65.gif

שם:קטיה גיל:16 תאריך לידה:30.10 מקום מגורים:חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע:שובתת מה אתם שומעים עכשיו?את ליזה ואסתי החברות. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:המכשפות-עד העונג הבא. איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב-את היומולדת שעשו לי=)) וזאת עוד הזדמנות להודות לחבריי וחברותי-כריסטינה,ליזה,ליזה,אסתי, לינוי,אופיר הצ'וצ'ון הזה, שקורי,דוריאן,אסף,ורוניקה,יורה,בוריס. תודה חמודים וחמודות=) מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?להשיג אותו! שיהיה לכם חודש מעולה!!

under the rose

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo203.gif../images/Emo13.gif

שם: חני גיל: 17.5 תאריך לידה:13.3.90 מקום מגורים: הרצליה מה אתם עושים בחיים כרגע: אוכלת שוקולד
ושובתת מדי פעם
מה אתם שומעים עכשיו? - שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Default - It Only Hurts איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: ת'אמת שהיה לי חודש לא משהו=/ אבל קרו לי גם כמה דברים כיפים ביותר כמו.. ימי הולדת לחברים..טיול שנתי לאילת! בלי מורים!!!
המון המון זמן איכות עם חברים טובים:) כמו כן, אתמול פתחתי גלריה להלן הקישור--> http://hani-underxthexrose.deviantart.com/gallery/ אתם מוזמנים להציץ, אשמח לקבל תגובות, הערות, הארות, הצעות לשיפור וסתם שטויות
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?אני לא מתכננת ממש חוץ מ- יומולדת 18 לחברה הכי טובה שלי

inbal287

New member
מתפקדת וזה

שם: ענבלירון גיל: 18 ושלושה חודשים בדיוק היום תאריך לידה: 2/8/89 מקום מגורים: ירושלים מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדת, סובלת ושורדת. נהדר פשוט
. מה אתם שומעים עכשיו? GN'R - Don't Cry שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אממ Amaranth של נייטוויש, הוא פשוט מדבק!! איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב ההופעה של נייטוויש כמובן! טיול לצפון עם אמא וקרבת יתר לגבול, לראות את דנה אדווה ולוטם היה נהדר
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? להתפטר!!!! כן כן, זה יסב לי אושר מטורף |פרצוף מאוהב מזיל ריר|

למעלה