התפקדות נובמבר

Rose131

New member
המ

שם:נועה גיל:16 תאריך לידה:10.9.91 מקום מגורים:מבשרת\ירושלים מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדת, עובדת מדי פעם מה אתם שומעים עכשיו?One-Eighty By Summer- TBS, שבדיוק מתחלף לLacrymosa- Evanescence שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:כלמיניD: איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב.. הממ.. הנסיעה לאח שלי וכזה.. מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?לא ממש

Venus Doom

New member
^_^../images/Emo14.gif

שם: בר גיל: 17 תאריך לידה: 25.7.90 מקום מגורים: רמת גן מה אתם עושים בחיים כרגע: כרגע- טוחנת פיצה XDD ובכללי לומדת. [אמורה לפחות..] מה אתם שומעים עכשיו? את טקס ה-EMA בטלויזיה שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: כמעט כל השירים מהדיסק החדש של אוונג'ד איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: השביתה, התחלתי ללמוד נהיגה ועברתי תיאוריה ראשונה
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? להמשיך ללמוד נהיגה ושהשביתה המזויינת הזאת תיגמר כבר

מתפקדת וזה

שם: סאלי / אביגיל גיל: 13 תאריך לידה: 7.10.94 מקום מגורים: זכרון יעקב מה אתם עושים בחיים כרגע: מתכתבת ושומעת For You מה אתם שומעים עכשיו? For You שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אממ וואי הרבה XD איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב נייטוויש + מומולדת באותו ערב סוגשל מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אה...

Song or Suicide

New member
../images/Emo79.gifהתפקדות חדשה. D:

שם: חן. גיל: עודמעט 15. תאריך לידה: 12.6 מקום מגורים: תלאביבD: מה אתם עושים בחיים כרגע: עונים על זה? ^^ מה אתם שומעים עכשיו? המ, את עצמי צרודה בטלפון. >> שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: וואו, יש כלכך הרבה. איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: שביתה?
מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? המממ, לא יודע, להשלים עם דור ורועי? כן, נראה לי.

TheSini

New member
נטשתי קצת..אז שאני פה אני חופר:p

שם:אופיר גיל:17..עוד מעט 18(בינואר:p) תאריך לידה:13.1.90 מקום מגורים:קרית אתא מה אתם עושים בחיים כרגע:עונים על התפקדות ^^ מה אתם שומעים עכשיו?דיסקוגרפיה של HIM!!!זה ענק!!! שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:sleepwalking past hope איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: הכרתי את חן:p כפרה עליך מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? יום הולדת של אחותי:) יהיה מגניב. חן דארלינג תשלחי לי מסר אם החלפת משתמש:) שבוע טוב וספשובע נעים

alexsobsession

New member
כי אני צריכה לשרוף שעה

שם: אלכס גיל: 17.7 תאריך לידה: 11.2.1990 מקום מגורים: אילת מה אתם עושים בחיים כרגע: האמתי ששום דבר מועיל מה אתם שומעים עכשיו? fall out boy - the take over the breaks over שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: כל יום נדבק לי שיר אחר איך עבר עליכם אוקטובר? שיער ורוד, שביתה, שום דבר מיוחד. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: חופש סוכות? מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? הנסיעה לפולין. שיהיה תמונה

חזרתי. DDDD: ../images/Emo223.gif

[לא ששמתם לב שנעלמתי בכלל.
אל היה לי מחשב איזה שבועיים.
] שם: עדי גיל: 16 [בדצמבר 17] תאריך לידה: 14.12.90 מקום מגורים: נתניה מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת?
מה אתם שומעים עכשיו? HIM - Ressurection
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: אממ יש הרבה. בעיקר Cinema Bizarre - Silent Scream
איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: אממ לא יודעת, עבר כרגיל. בדיוק בסוף החודש עברנו דירה.
קנו לי מחשב חדש משלי, סופסוף. D: מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אממ. לא.

../images/Emo188.gif אני כותרת מקורית ../images/Emo188.gif

שם: עדן גיל: 15 וחצי תאריך לידה: 8/4 מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: כלום? מה אתם שומעים עכשיו? Crossfade - Colors שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם אוקטובר? עבר מהר ממש, אני לא זוכרת מה עשיתי בכלל... מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? אין תוכניות כלשהן, אין למה לצפות גם

CyanideSun

New member
../images/Emo13.gif

שם:דניאל
14 תאריך לידה:26.12 מקום מגורים:חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע:משתעממת בעיקר.... מה אתם שומעים עכשיו?ניקלבק שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אממ
משהו שאני וחברה שלי המצאנו
איך עבר עליכם אוקטובר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טובהיתה לי גיחה עם הבצפר... מה אתם מתכננים לנובמבר? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?אממ לא כרגע...

5ifi

New member
המון באיחור...

שם: יִפִי גיל: 17 ומשהו... תאריך לידה: 21.8 מקום מגורים: אוהההוווו....כפר מימון- מה? איפה?? שם בדיוק. מה אתם עושים בחיים כרגע: לומדת לומדת ומתה משעמום. מה אתם שומעים עכשיו? the phantom of the opera- nightwish שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ג'יזס..אני לא זוכרת לטווח של שבועיים- אז חודש??? איך עבר עליכם אוקטובר? בחיי שחודשים לא אומרים לי כלום. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לנובמבר? ללמוד עד צאת נישמתי.... יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? שהמורה למטמתיקה תחזור באורח פלא מחופשת לידה - ותעיף את הזקנה המפלצתית שמלמדת אותנו עכשיו.....!!!

למעלה