כדי שרן לא ישחוט אותי

purple rain2

New member
../images/Emo28.gifכדי שרן לא ישחוט אותי ../images/Emo150.gif

שרשור המלצות
והפעם-
לא מזמן סיימתי לקרוא ספר באנגלית של ג'רי סיינפלד... זה לא ספר עם עלילה אלא סתם ספר עם כל מיני הגיגים שלו בנוגע לכל מיני נושאים מהחיים... אל תצפו לספר איכות, סתם ספר נחמד להעביר איתו ת'זמן...
ועכשיו אני באמצע הספר "מי הזיז את הגבינה שלי", אני מניחה שאני אסיים אותו בימים הקרובים ואז אוכל לכתוב עליו...
סרט- ראיתי אתמול את "הצד שלו הצד שלה"- הסרט החדש של ג'ניפר אניסטון ווינס ווהן |[חבול|] סרט ממש חמוד, זורם ומעניין וגם ממש לא צפוי!! אני נהניתי
והיום כנראה שאני אלך לעוד סרט אז מקסימום אני אוסיף מחר...
היום אמורים להתחיל השידורים החוזרים של העונה השנייה של הישרדות בערוץ AXN.... עליי אישית זו אחת הסדרות האהובות- עשויה היטב, מעניינת, זורמת, מתפתחת... פשוט 45 דקות של כיף טהור!! אני מניחה שכולכם מכירים את הסדרה אז אין צורך להכביר במילים, אבל לכל אלה שלא יצא לראות את העונות הראשונות [או שכן יצא, כמוני, ופשוט רוצים ליהנות מחדש
]- ביום חמישי בדיוק נגמרה העונה הראשונה, ועכשיו יש לנו עוד כמה חודשים טובים עד סיום העונה החמישית.... בקיצור- הישרדות, ראשון עד חמישי, ערוץ AXN, ב-22:00 [ושידור חוזר למחרת ב-16:10] אממ וזהו, אתם יודעים מה לעשות...

Fergie7

New member
הפעם יש לי משהו.

המסור 2- סרט מדהים. מעניין ומותח ולא צפוי. הרבה יותר טוב מהסרט הראשון.
ממש- סדרה כל יום בהוט 3 ב14.50, על 6 בני נוער. שווה צפייה.
just my luck- אלבום של הלהיטים של מקפליי. אלבום מדהים. למרות שאני ממליצה גם על שני הדיסקים האחרים, כי פשוט כל שיר שלהם הוא מושלם. אבל זה כל הסינגלים המוכרים, אגב נקרא כך על שם הסרט עם לינדזי לוהן וגם הם משתתפים בסרט. ואגב דאגי הבסטיסט הבנאדם הכי מושלם בעולם.
ולדני יש קול כל כך סקסי.

נקודונת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo152.gifהמלצה

סרט: לא מזמן ראיתי את "מישהו לרוץ איתו", והוא פשוט סרט מקסים ומרגש. הסרט מבוסס על ספרו של דוד גרוסמן "מישהו לרוץ איתו", שהוא גם ספר מצוין. הייתי ממליצה קודם לקרוא את הספר ורק אז לראות את הסרט, אבל זאת כבר החלטה שלכם
בכל אופן, הסרט מדהים, השחקנים הראשיים (בר בלפר ויונתן בר אור) פשוט מעולים, הפסקול נהדר והסיפור מרתק. מומלץ ביותר!

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הסרט מדהים.

גם אני רציתי להמליץ עליו, אבל ראיתי שהמלצץ
אחלה של סרט! הסוף כ"כ יפה

בJדJה

New member
סרטים סרטים סרטים:

אוקיי ראיתי מלא סרטים נראה לי אני אשכח חצי מהם אבל ממה שאני זוכרת: קליק-עם אדם סנדלר סרט אחד המצחיקיםםם חחחח זה גם קצת עצוב אבל זה מצחיק אדם סנדלר הוא אחד הגאונים נשבעת לכם יש לי את כל הסרטים שלו בדי וי די הסרטים שלו טובים. כיפה אדומה-הסיפור האמיתי: סרט מצחיקון חחחח מהתחלה ידעתי מי הגנב חחחח אני לא אספר כדי לא להרוס אבל סרט נחמד ביותר שווה לראות. שודדי הקאריבים 1 ו2- סרטים מדהימים נשבעת לכם ג'וני ואורלנדו כאלה שוויםםםםםםםםם!! למותתתת!!! סרטים מצחיקים כאלה והמשחק של ג'וני קורע חח ואורלנדו יש לו קטעים חחחח אחח אני מחכה כבר לסרט השלישי מצדי שיהיו מאה המשכים הם כאלה סרטים יפים!
ואי ראיתי מלא סרטים שכחתי עכשיו טוב שאני אזכר אני אכתובבב[= צפייה מהנהההה אה ושיר להמלצה: Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies שיר אלוףף

randu

New member
תתפלאו,תתפלאו...

יש לי ספר להמליץ עליו! ותרגיעו-הוא ממש לא 37 עמודים!
לספר קוראים "אהובי,אויבי"
של רם אורן! הספר כ"כ יפה,בא לי לבכות...
הוא בעיקרון מספר כל פעם על בן אדן חדש,לכל אחד סיפור אישי משלו, ואז כל הסיפורים מתחברים, הגיבורות הן ענת ונטשה,שסביבן כל העליל מתפתחת. את הפרק הראשון לא כ"כ תבינו,אבל ברגע שזה יזרום-אתם תהנו מאוד! זה ספר מתח-כמו סדרת מתח שקשה לכם להפסיק לראות! הספר 302 עמודים...(כפרעליי
) והילית,תודה שפתחת שרשור!

mmmbam

New member
רם אורן ../images/Emo47.gif

את "אהובי, אויבי" עוד לא קראתי, אבל "משחק מכור" ממש מעולה!!! שווה קריאה!

JULI4561

New member
../images/Emo202.gifסרט!

"רק ידידים " קומדיה,רומנטיקה מספר על : כריס(ריינולדס), החנון הכיתתי, שהיה מושא הצחוק של כל הח'ברה בתיכון, הופך למפיק מוזיקלי ניו יורקי נחשב ונחשק. כשהוא חוזר לניו ג'רזי במטרה להחתים זמרת חדשה שמאוהבת בו הוא גם מוצא את אהובתו מימי התיכון האיומים. סרט מצחיק,יפה,משעשע .. במאי: רוג'ר קאמבל שחקנים:ריאן ריינולדס, אמי סמרט, אנה פאריס, כריס קליין יש אותו בVOD [למי שיש HOT] שווה לראות

JULI4561

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo2.gif ואולי אני כתבתי את זה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סתםם לאא..

Sahar 11

New member
אני רוצה לראות "הצד שלו הצד שלה"../images/Emo9.gif

סרטים: בובי לונג- עם סקרלט ג'והנסן וג'ון טרבולטה משנת 2004. ממש אהבתי את הסרט, סרט דרמה על אחת שאמא שלה מתה אז היא בירושה מקבלת בית שמתברר שגרים בו שני גברים ומפה מתפתחת עלילה
. כל הסרט אני מחשבת בן כמה גו'ן טרבולטה
הוא נראה כל כך זקן שם היצ'- ראיתי אותו כבר פעמיים. סרט כל כך קרוע!!! עם וויל סמית, חייב להיות מצחיק
שירים: UB40 - I Can't Help Falling In Love With You הורדתי אותו אתמול. משנות ה-90 ממש יפה Britney Spears - My Prerogative לא יודעת מה יש לי. נדבקתי אליו christina aguilera- candy man עוד שיר חדש שלה
תכנית: היום!!!!!! ב-23:40 אצל דיוויד לטרמן ג'וני דפ מתארח
בהוט אקסטרה. תראו

SummerNightCity

New member
מוזר שאת שודדי הקריבים את לא רוצה

לראות
מיי פרוגטיב
חח שמעתי את הגירסא המקורית שלו, היא איומה, בריטני יודעת לעשות ניסים ונפלאות

Sahar 11

New member
מי אמר לך שאני לא רוצה? ../images/Emo3.gif

ראיתי ביום הראשון שהוא הגיע