כדי שרן לא ישחוט אותי

IkMfNiY

New member
אמממ.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

המלצות? הספר "ארוכה הדרך למטה" של ניק הורנבי, ממש אהבתי. והסרט "ספרות זולה", כי הוא פשוט חובה ולאחרונה ראיתי אותו בפעם השנייה
יעל

randu

New member
ועכשיו סרט מעולה שראיתי אתמול

נשק חשוף, וכל החרמפנים פה-אל תחשבואל מה שאתם חושבים
זה יענטו 2 בנות שהוכשרו להיות לוחמות, גודלות בייחד ותמיד בייחד, וכל החאר הצפוי... ~סרט מ-ד-ה-י-ם
~

SummerNightCity

New member
אז ככה

כיוון שסרטים לא זכור לי שראיתי לאחרונה, אני אמליץ על שירים. שירים R kelly- Burn it up אבל הרמיקס Pcd- Buttons כמובן :) Break It Of של שון פול (
) וריהנה\ מעולה מעולה מעולה כמוני- אלון דה לוקו הצל וסקאזי (אלון דה לוקו משתלט על העולם
) די 4 שירי החודש שלי

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifוכמו שאמרתי, אתמול הייתי בעוד

סרט...
"מישהו לרוץ איתו", ראיתי שמישהי כתבה למעלה... האמת די חששתי כי יש לסרטים נטייה להרוס את הספרים, אבל יחסית הסרט די נאמן למקור... כמובן שהוא רץ נורא מהר כי אי אפשר להכניס אפילו שליש מהספר לסרט, אבל זה נעשה בצורה אמינה לפחות. אגב, השחקנית שמשחקת את תמר [בר בלפר] היא מהבי"ס שלי...
וגם בתחילת הסרט זאת שמשחקת את מיטל [כשאסף נופל בבית קפה]- היא אחות של מישהו מהכיתה שלי [לשעבר]

Blue Aura

New member
ממליצה. ../images/Emo189.gif

בובי לונג -
עם ג'ון טרבולטה וסקרלט ג'והנסן. סרט ממש יפה, על אמא שלה שמתה והיא מקבלת את הבית שלה כירושה אבל 2 ידידים של אמא שלה גרים שמה ו"מקבלים" גם חלק מהירושה ובמשך הסרט הם רבים אבל יש קטעים חמודים כאלו שרואים שאיכפת להם אחד מהשני ומתפתחת מערכת יחסים קטנה כזו. הסוף הכי יפה.
שודדי הקריביים - תיבה של איש מת -
הרבה זמן לא ראיתי סרט בקולנוע אבל לסרט הזה היה שווה ללכת, איך שעשו את הדמויות, העלילה, השחקנים, הכל בחירות מעולות. הרבה יותר יפה מהראשון. יש שמה קטע ממש פחדים! איך נבהלתי.
מחכה לסרט ה-3.
טוב שלא המלצתי על דברים שכבר המליצו עליהם.

ReTne

New member
../images/Emo202.gif

לא יודעת אם היה על זה המלצות או לא,ובשרשור הזה לא ראיתי שמישו המליץ על הסרט הזה.בכל אופן, הבועה- אמנם יש הגבלת גיל, ואולי לא יכניסו את כולכם. כל הביקורות על הסרט הזה, מעולות, והסרט בהחלט עלה על הציפיות.- מומלץ! מומלץ! מומלץ! אני מניחה ששמעתם כבר על מה מדובר, אבל לפי שעוד לא, מדובר על קשר בין ערבי ליהודי , ובכלל על כל הבועה התל אביבית, איך הם חיים. בסוף עוד תבאסו ותגידו שמישו כתב על זה לפני כמה זמן פה בפורום. יום טוב.

mikmikonet

New member
../images/Emo99.gif כן!!! מדהים. ../images/Emo221.gif

טוב, נו, גם את זה עוד לא ראיתי
אני מפגינה בורות. אבל אני מאוהבת בסרט הזה! ראיתי מלא קטעים ממנו ובקרוב אני אראה אותו בשלמותו
יוסף

ReTne

New member
אין , זה פשוט סרט

שחובה חובה חובה חובה לראות!

נקודונת

New member
יש לזה הגבלת גיל? ../images/Emo12.gif

לא ידעתי.. (ודווקא ראיתי אותו..
בהחלט סרט ששווה לראות)

ReTne

New member
חח כן.

אבל אני לא יודעת עד כמה הם מקפידים על זה.

mmmbam

New member
אוקיי, יש לי :)

אני עכשיו קוראת את רב המכר "התמימים" של הרלן קובן - אחד הספרים הטובים ביותר שיצאו השנה. הרלן קובן כותב בצורה מעולה, מותחת, אמיתית, ואפשר בקלות להזדהות עם כל הדמויות. אני עכשיו בסביבות אמצע הספר, ואני לא רואה איך לעזאזל זה יגמר. כל פרק יש הפתעה חדשה וגילוי מרעיש, ואי אפשר לצפות לכלום. בקיצור, "התמימים" הוא ספר מומלץ, וכמו כן כל הספרים של הסופר הרלן קובן, כולם רבי מכר שזכו לביקורות מעולות.
הסרט האחרון שראיתי הוא "מעבר ליער". סרט טוב, מצחיק, שנון ומפתיע, אבל האמת? הסוף מאכזב. סוף הסרט היה יותר מדי צפוי, וגם אם הוא היה מלא בבדיחות משעשעות ונחמדות, ציפיתי ליותר מהיוצרים של "שרק ומדגסקר"... |TV| ביום רביעי יוכלו כל מנויי YES לצפות בפרק האחרון לעונה של הסידרה הטובה ביותר שראינו על המסך מבין כל הסדרות המעולות של יס-סטארס - "נמלטים". לאחר שבפרק הקודם החלה סוף סוף הבריחה המיוחלת מ"פוקס ריבר", הפרק האחרון יציג את הרגעים האחרונים של החבורה בבית הסוהר, וההתחמקות מהסוהרים שרצים בעיקבותיהם. זהו בנתיים, אולי אני אכתוב עוד אם יהיה לי כוח :)

mikmikonet

New member
המלצה חמה- הדיסק של קרן פלס ../images/Emo99.gif

טוב, נו, עוד אין לי אותו
אבל שמעתי כבר את כולו, ואני כ"כ רוצה אותו יש שם שירים... אח
תקנו, תקנו! ולא לצרוב

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo19.gifאתם פשוט חייבים לראות

את הסרט גון טאקר חייב למות הוא עוד מעט יוצא לקולנוע מומלץ בחום!! זאת קומדיה על בחור שג'סי מטאקלף משחק אותו , יוצא עם 4 או 3 בנות בו זמנית והן מחליטות לנקום בו

למעלה