מריחים את פורים באוויר

רותי ע

New member
../images/Emo28.gif מריחים את פורים באוויר ../images/Emo47.gif

היום אני נכנסת לגן ואינדיאני קטן מתנפל עלי בצהלות שמחה. כל הילדים עם סרט קרפ צבעוני בשיער ופנים מקושטות בפסים צבעוניים. כל הגן מקושט לפורים. מריחים את פורים באוויר.. איזו התרגשות.. עוד 9 ימים.. אז למה הזעטוטים שלכם מתחפשים בפורים?

שגיא יהיה בדיוק בן 5 חודשים בפורים.

חשבתי לחבוש לו כובע בוקרים לכבוד החג, אבל ממש לא יותר מזה. כל תחפושת בגיל הזה נראית לי ממש התעללות בילד.

רותי ע

New member
תלוי...

עידן בפורים הראשון שלו היה בן 7 חודשים וקניתי לו בסריגמיש אוברול עם קפושון בדמות ברווזון. זה בגד לכל דבר וממש נוח ללבישה. ואיזה ברווזון מתוק הוא היה.. וכמובן שכל זה היה בשביל ההורים שערכו סיבוב הופעות ברחבי המשפחה

ת ו ת

New member
ואני מצאתי בדוכן תחפושות

סינור גדול יותר מרגיל שמצוייר עליו גוף של ליצן (בלי הראש), ומצורף אליו כובע עם שרוך שעליו תפור כובע ליצן קטן. מאוד נחמד ולא מעיק. המוכרת לא ממש התלהבה מזה אחרי שניסתה למכור לי תחפושות שנראו מאוד לא נוחות לתינוקת קטנה, אבל לי זה נראה מושלם
.

לא תמיד זו התעללות.

גלי היתה בת שלושה חודשים בפורים הקודם. למזלה היא קיבלה אוברול פרחוני ומזעזע, שבתוספת כובע ליצן קטן ומשקפי השמש של אבא היו ביחד תחפושת ליצנית, לא מעיקה בכלל. אני מצרפת קישור לתמונה של זה.

הגמד HAPPY משךגיה ושבעת ה

גמדים. אבא שלי קנה לה את התחפושת בחנות של דיסני בפאריז, די ממזמן, ולהפתעתי היא בול עליה, בגודל ובאורך. היא מאוד נוחה- אוברול, קטיפתי ונעים, וקפוצ´ון חמוד. עם סניקרס אדומות היא תהיה מושלמת! לא שבלעדיהן יחסר לה...

גדול - כי איה תהיה שלגיה ../images/Emo13.gif

גם מדיסני (מטקסס הפעם). שמלה עם שרוולים תפוחים, וחצאית טול עם נוצצים - ממש לא איה
אז אולי נתפגש ונשיר שירים של שלגיה?
שירלי

כן|!../images/Emo45.gif!../images/Emo45.gif!|

באמת גדול! סבא קנה לגלי גמד כי הוא ידע מה היא תעשה עם הטול והנוצצים... תתלוש ותזרוק, תתלוש ותזרוק, חחחחחח אבל בהחלט נתפגש! זאת הזדמנות פז!

אוקיי, אין לנו תחפושת מדיסני ../images/Emo10.gif

וגם לא חשבתי לחפש את תומרון השנה... אבל גם ככה תרצו לפגוש בנו נכון
מתגעגעת
שירלי.

דיאנה1

New member
הברברון יהיה פו הדב. לא חשבתי לחפש

אותו אבל הביאו לו אוברול מתוק של פו הדוב (מחנות דיסני ברומא... באיזו חנות דיסני בעולם עוד לא היינו בדיון הזה?) אז אני אשתמש בו. ושון תהיה... נסיכת הברביות. עוד שמלה עם חישוק תצטרף לשלוש שכבר בארון משנים קודמות. לפחות היא לא עלתה לי - קניתי אותה בכפר השעשועים בנקודות של ויזה.

רותי ע

New member
לא תנחשו למה עידן מתחפש ../images/Emo105.gif

איך ניחשתם?
קיבלנו תחפושת משגעת שהיא אוברול נוח מאוד ועידן כבר מתאמן על הקפיצות והקרקורים..

iris and ben

New member
ובן שלי מתחפש לעידן........../images/Emo8.gif

הוא יהיה גם
ואני אנשק אותו כל היום עד שיהפוך ל-
רותי-יש לך הזדמנות מצויינת להראות את יורש העצר שלך בתחפושת... כך לא יזהו אותו ובעל לא ידאג

iris and ben

New member
../images/Emo4.gif

חבל...אני לא אהיה במפגש... לא נורא..כשאני אגיע לארץ יהיה תירוץ לעשות עוד אחד...

למעלה