מריחים את פורים באוויר

תבל1

New member
תום מתחפש לפרה

זה בעצם מכנס וחולצה וכובע מנומרים של גאפ שהוא קיבל מתנה מארה"ב שהוא נולד. בפורים הוא יהיה בן 5.5 חודשים וזה יהיה עליו בול. "התחפושת" היא למעשה בגדים לכל דבר, לא מסורבל, לא מעיק ולא עוקץ ולכן אין כאן שום אלמנט התעללותי. חשבתי לצייר לו שפם אבל ירדתי מזה. אני חוששת מפריחות ועיקצוצים למיניהם. התמונות בקרוב.

פורים - אצלנו ../images/Emo28.gif

לילדות שלי מבחר : חמותי הביאה תחפושת של סיניות - הישר מסין. זו אפשרות א´. לאפרת יש גם תחפושת קרלו. לרותם המבחר ענק - מדובר בילדה רזה ויש לה סיסי, מלכת הכוכבים, סינית. לדפנה - ליצן או סינית לפי מה שיתאים לה מבחינת הגודל של התחפושת.

../images/Emo12.gif מה כבר? פורים כל כך קרוב???

אין לי מושג למה יותם יתחפש?! אבל לפי ההודעות שלכן כדאי שאתאפס על עצמי מהר! זה ממש בעייתי תחפושת לגיל שנה, לא?! (בהנחה, שלא אלך לקנות משהו חמודי בחנות דיסני
)

מיכל תהיה אפרוח. התחפושת הייתה

של יובל, מטויס אר אס. אוברול חמוד ונוח, עם קפוצ´ון (שהיא בטח לא תסכים לחבוש) וזנב מתוק.

מנהלת המעון אמרה לי....

שבגיל של תומר (10 חודשים) לא מתחפשים, כי זה נורא מפחיד אותם, לראות אחד את השני (ואת עצמם) לא כמו שהם רגילים, והם נבהלים מזה, אז היא המליצה לי לא יותר מבגד חמוד ואולי לאפר את האף, אבל רק מול המראה, שהוא יראה את התהליך ולא יבהל כש"יגלה" את עצמו במראה עם אף אדום. אז אין לי מושג מה לעשות, אני אמורה לקבל מבת-דודתי תחפושת של פו הדב, שאני בטח אלביש לו בבית כשתבוא המשפחה (פתאום קלטתי שצריך לארח אותם בפורים...) ולגן - אין לי מושג מה אשים לו.

כשהודיה היתה בת שנתיים במעון

גם כן לא התחפשו כי זה ממש הפחיד את הילדים לראות פרצופים כל כך משונים. לנו יש בגד אדום כמו גלימה קצרה (אין לי מושג איך לתאר אותו אחרת), עם סרטים שקושרים מקדיה, ועם כובע ברט אדום הבנות שלי התחפשו לכיפה אדומה. בתאל היתה נראית ככה ממש כמו בובה. אולי נסרוק תמונה ונראה לכם...

imale

New member
לרומי כבר יש אף אדום לפורים ../images/Emo3.gif

כי היא נפלה וקיבלה מכה באף - מין שיפשוף קטן ועכשיו יש לה אף אדום
בלי קשר, אני מתכוונת לחפש אותה לחיפושית
עם בגדים רגילים באדום, כנפיים שאני מכינה מבד אדום ונתפור לה מאחור, ובמקום מחושים: 2 קוקיות (במקום הקוקו האחד שיש לה בד"כ). לצורך התמונות אולי גם נעשה לה לחיים אדומות...
ואני מבטיחה תמונות!
חג שמח לכולם

rachell

New member
ואוזני המן?

מי מכין אני רוצה להכין עם הבנות אולי היום?

iris and ben

New member
זה הגיע כבר...?../images/Emo151.gif

ומה שלום אימך??????? ואת יכולה לפרסם את המתכון של
?

לאריאלי קנינו מיני-מאוס

אם היא תתחפש, אני ממש לא בטוחה. אבא ואמא גם מתחפשים למיני ומיקי, והנה שוס - אחרי 60 שנה מיני ומיקי סופסוף עשו את זה... ועכשיו מיני בהריון.

זאטוטים ../images/Emo13.gif

מה זאטוטים?! פורים זה החג האהוב עלי!!!! ספיר החליטה שהיא חייבת להיות סינדרלה, והיא דורשת שגם אני אהיה סינדרלה, ושכפיר ואבא יהיו "החתן של סינדרלה". מה לעשות עם כפיר עוד לא ממש החלטתי. כשספיר היתה קטנה נישקתי אותה עם שפתון, וככה גיליתי שהיא רגישה לאיפור. זה עבר לה כשהיא גדלה, אבל אני רואה שלכפיר יש גם את אותו עור רגיש, אז לאפר אותו אני לא חושבת שכדאי. יש לי אוברול לבן סרוג ויפה עם אפליקציה של ברווז עליו. אולי אני אתפור לכפיר כובע לבד לבן עם מקור כתום, ושתי כפות רגליים כתומות להצמיד לרגליות של האוברול, ואעשה ממנו ברווזון. אני עוד לא החלטתי למה להתחפש. למסיבת פורים שאליה הוזמנו התבקשנו לבוא בתור דמות מהטלויזיה החינוכית של פעם, ומאחר ויש לי פאה בלונדינית מתולתלת אני מתלבטת בין נירה-כולכם-שחקו-נא-איתי-רבינוביץ´ לבין מיז דינג-דונג.

נראה לי שלכלום... ../images/Emo4.gif

כי מה שראיתי ממש ממש לא מצא חן בעיני, (טוב, הייתי רק בכפר השעשועים ובעוד חנות ולא הלכתי ל"שוות" כמו טויס ר אס.) ונראה לי שזה קצת מיותר כי להסתובב איתה בחוץ גם ככה לא בא לי, (מפחדת, מודה) אז בשביל החוג? אני קצת לא שלמה עם זה, כי לי חבל אבל נראה לי שנחכה לשנה הבאה. זה יהיה הפורים השני בלי תחפושת....

rachell

New member
רעיון לתחפושת - לרגע אחרון

ליאת בלי לקנות חולצת טריקו לבנה גדולה שתהיה לה כמו שמלה ועליה להדביק עיגולי מדבקות מכל הצבעים עם שרט מיוחד לשיער בגיל 3 בר שלי היתה בטוחה שהיא הכי יפה בעולם ככה זה התלבושת של ......... העיגולים מלאי את החסר לבד

לנו יש אירוע פורים עם הילדים בעבודה

וזו הזדמנות שלי לחפש את איה - ללכת למקומות ציבוריים ממש אין לי חשק. אם לא היה לנו את האירוע בעבודה, יכול מאד להיות שגם לא הייתי טורחת.

ראיתי תחפושת מתוקה שיכולה להיות

"לרגע האחרון" - סינר ועליו מצוייר הגוף של הדמות (יש חתול, נמר וכו´) וזה בא עם אוזנים תואמות. אז מבחינת בר זה יהיה ללבוש סינר (no no גדול מבחינת מיכל, אבל אולי בר תסכים) עם אוזניים.

zimes

New member
לנו תפרו במתנה דרקונים

ובשנה שעברה תפרו לנו ג´וקרים. והלואי ואלה תקדימים שיהפכו למסורת!

שחרונת

New member
שחר שלי יהיה טרזן

חשבנו לחפש אותו לאוהד של מכבי חיפה-אבא שלו מכור לכדורגל ,אבל בסוף הוא יהיה טרזן...

למעלה