נייטווישים יקרים

Amir Noy

New member
../images/Emo28.gifנייטווישים יקרים../images/Emo28.gif

מה קורה? מה עושים שישי-שבת? כמה שמעתם נייטוויש השבוע? [היה משעמם...אז פתחתי אשכול..~לא לסכול אותי בדיסקים של סונטה ולהכות בי עם פוסטרים של נייטוויש] אה...וגולן תודה על השיר של ווינטרסאן =]

danduuu

New member
היי אני מכירה את ווינטרסאן.!

דווקא לא ממש אהבתי
ובשישישבת מסתגרים בבית כי קר כמו בפינלנד פה
[חחח אם על ק.אתא אני אומרת שכ"כ קר מה אני אעשה בפינלנד באמת?] ושוב חרשתי על נייטוויש השבוע
ועל טאריה-הדיסק שלה מעולה תשמעו אותו. אין לי כוח לפתוח את הפינה של הסופ"ש חח אני אפתח מחר כבר

נמנמנמ...

מה שקורה זה שאני קצת חולה
אבל בכל זאת הולכת עם כולם לחגוג לחברה שלי יומולדת היום
מחר אני צפויה לשבת כל היום על הפרוייקט בסוציו'(בווו אין לי כוח
) ולהתחיל לארגן דברים לטיול^^ כמה שמעתי נייטוויש?וול,דווקא לשם שינוי,לא ממש הרבה

danduuu

New member
תרגישי טוב בובה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

על מה את עושה את העבודת חקר בסוציו? ויש לך טיול שנתי שבוע הבא?
קחי אותי איתך!!!

תודה../images/Emo25.gif

על מה אני עושה? על :הקשר בין מי הנבדק לבין העמדה שלו כלפי סטריאוטיפים מיניים.נשמע פלצני כזה לא?
את גם עושה עבודת חקר בסוציו'? אני ממש לא מיבנה מה קטע של העבודה.כאילו אנחנו תורמים משהו למדע.הנושאים כל הזמן חוזרים על עצמם והממצאים לא משתנים
יאללה בואי אני אארגן לך מקום!

danduuu

New member
חחחחחח צודקת

סתם עבודה דפוקה ושעתיים חסרות כל משמעות בביצפר שאנחנו אומרים לה שאנחנו הולכים לספריה ובינתיים אנחנו יושבים איפשהו בשמש
אבל אני מתה על המורה הזאת
אני עושה על הבדלי גיל בקשר להומוסקסואליות בחברה
הנושא שהכי עניין אותי...רציתי לעשות השפעות של מוזיקת רוק ומטאל וכאלו [מה שעשיתי בעבודת חקר באנגלית
] אבל היא אמרה שאין הרבה מה למצוא על זה

אתם לא לומדים בשעתיים האלה?../images/Emo12.gif

אצלנו לפעמים היא לוקחת אותן כדי ללמד סוציו'
הבדלי גיל?אילו גילאים את בודקת? אני עושה על הבדלים בין גברים ונשים.והאמת,שבכלל לא רציתי ת'נושא הזה,אלא שעל הנושא שרציתי לעשות לא היה חומר(עליתי לאוניברסיטה מליון פעמים בגלל זה),ואז מחוסר ברירה לקחתי ת'נושא של סטריאוטיפים מיניים(וגם כי היא אמרה שהוא מתאים לי
). תמיד זה ככה-על הנושא שאת רוצה לעשות אין חומר

danduuu

New member
חחחחח נראה לך שנלמד?

היא נגיד שעה ראשונה רק נותנת הדרכה להמשך העבודה ואחרי זה אנחנו לא עושים כלום
גם חברה שלי עושה משהו כזה, על שוויון בין נשים וגברים משהו כזה כל הנושאים האלו משעממים אבל שיהיה..חחח לצערנו חייבים לעשות על מה רצית לעשות בהתחלה? ואני עושה על הבדלים של צעירים לבין מבוגרים..יענו מה צעירים חושבים על זה ומה מבוגרים וואטאבר

הלוואי עלינו לא ללמוד../images/Emo7.gif

היא נותנת הדרכה ברבע שעה האחרונה ש השיעור ומנצלת את שאר השיעורים ללמד
לגמרי משעמם..וזה דפוק לגמרי.. רציתי לעשות על עמדה של גברים ונשים לגבי כניסתן של נשים לענפי ספורט שונים..אבל לאהיה על זה ממש חומר,אז נאלצתי לוותר לטובת סטריאוטיפים מיניים>< קיצר,זו באסה של עבודה..ועכשיו אני הולכת לסיים ת'חלק הראשון בה.ברוך שפטרנו.

danduuu

New member
אני כבר ממזמן הגשתי פרק ראשון ../images/Emo3.gif

היום אני אשב קצת על הפרק השני
אין לי כוח לחרטה הזה

איזה כיף לך!../images/Emo2.gif

נראה לי,שהפרק הראשון הוא הפרק הכי מייאש בעולם.במיוחד כשאת צריכה לגרד את החומר
*חוזרת לעבוד על הפרוייקט*

Cold Heritage

New member
^^;

מה קורה? בסדר גמור! מה עושים שישי-שבת? בית D: כמה שמעתם נייטוויש השבוע? אוו המון, הלהקה היחידה ששמעתי באופן מלא השבוע :) [היה משעמם...אז פתחתי אשכול..~לא לסכול אותי בדיסקים של סונטה ולהכות בי עם פוסטרים של נייטוויש] ~דוקל אותך בדיסקים של סונטה ומכבר בך עם פוסטרי נייטוויש~ חצוף!
סתם אתה חמודXD. אה...וגולן תודה על השיר של ווינטרסאן =] נמנע
. לא הודגש באמצעות מדגישומטיק
. כי שעמם לי מאוד אז החלטתי לכתוב את ה"הדגש""סדגש" לבד אז
.

Amir Noy

New member
^.^

אה...וגולן תודה על השיר של ווינטרסאן =] נמנע. חבל P: אחלה להקה =] כולם ללינק - http://www.youtube.com/watch?v=uOJmzS15pXw&mode=related&search= D:

למעלה