גמאני רוצה לעשות שופינג איתך ועם גולן!!! אני מתגעגעת אליכם!!
פ פונצית גירל האמיתית New member 9/12/06 #43 ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif נקסט טיים? מתגעגעת המונים!
B box 5 New member 8/12/06 #25 סופסוף סופשבוע =] מה קורה? רעש מטורף... בני דודים... גוועלד! אבל חוצמזה, הכל טוב, מה איתך? =] מה עושים שישי-שבת? היום כנראה או אבוגוש או חברה... או ידידים... מחר? כנראה שצופים כמה שמעתם נייטוויש השבוע? וואוו.. אפילו לא שיר אחד... בושה! =\
סופסוף סופשבוע =] מה קורה? רעש מטורף... בני דודים... גוועלד! אבל חוצמזה, הכל טוב, מה איתך? =] מה עושים שישי-שבת? היום כנראה או אבוגוש או חברה... או ידידים... מחר? כנראה שצופים כמה שמעתם נייטוויש השבוע? וואוו.. אפילו לא שיר אחד... בושה! =\
L Liquid Dreams New member 9/12/06 #46 מה סוף סוף מה?! לבנאדם אין כסף! ישבתי מלא זמן וחשבתי מה כדאי לקנות, היה שם מבחר מרהיב וידעתי שאני יכולה רק אחד;[;[;[
מה סוף סוף מה?! לבנאדם אין כסף! ישבתי מלא זמן וחשבתי מה כדאי לקנות, היה שם מבחר מרהיב וידעתי שאני יכולה רק אחד;[;[;[
D danduuu New member 9/12/06 #38 תתחדשי!!!!! דיסק מעולה |חרישה| מאז שקניתי אותו [עוד מעט חודש] אני לא מפסיקה לחרוש עליו אז תתחדשי ותהני מותק
תתחדשי!!!!! דיסק מעולה |חרישה| מאז שקניתי אותו [עוד מעט חודש] אני לא מפסיקה לחרוש עליו אז תתחדשי ותהני מותק
L Liquid Dreams New member 9/12/06 #45 הוא באמת מעולה! כל הנסיעה לתל אביב וחזרה אתמול ביליתי איתוP: Dead to the World
L LadySilkworm New member 9/12/06 #47 תתחדשי!!!!!!!! האמת שזה האלבום היחידי של נייטוויש שיש לי מקורי[בינתיים].