פרק בסדרה על פי הפורום!

טוב המשחק מתחיל

רשימה סופית ואחרונה: טל-סברינה הדר-"המורה הזאת" וזלדה שני- הילדה ביקי-סיילם רונן-גוש גיא-הארווי נועה-וואלרי שיר-ליבי - - -נא להתחיל את המשחק פה בבקשה- - -

- - רונן - -

~ג'וש~ הי סברינה מה קרה לאצבע שלך את מרגישה טוב היום - - טל - - ~סברינה~ אממ.. כן היא נפוחה קצת.. סגרתי את הדלת על היד שלי היום בטעות, אבל זה יעבור. *אפצ'י!* - - אני-שיר - - ~ליבי~ איו
זה מה שקיבלת מהדלת של החדר שלך
אם כן אז זה לא ניראה ככה
טוב לא משנה סברינה קצת מגושמת אין מה לעשות

ממשיכה...

*ממלמלת לעצמי בלחש* מי שמדברת... אפצ'י!
ו.. פתחתי גלרייה חדדשה! הארווי קינקל
אתם מוזמנים להוסיף תמונות אם יש לכם

ממשיכה

*זלדה נכנסת לבית קפה* "סברינה, זה נראה שהצטננת
מעולם לא הצטננת
.." *קוראת להילדה
* "הילדה, נראה לי שזו מחלת האפצ'יאצבע... סברינה תשמרי מלעשות קסמים במשך חודש שלם
" *הילדה צוחקת בשקט חיחיחי*

פעם 2 שאני כותבת../images/Emo70.gif אני סיילם../images/Emo54.gif

סברינה חוזרת הביתה ומנסה לישון....... ונרדמת... למחרת סיילם מאיר אותה ופתאום היא מתעתשת עליו והוא מקבל כוחות קסם סיילם:"סוף סוף סוף סוף יש לי כוחות קסם, ואני יכול שוב להשתלט על העולם הזה"

ממשיכה...

לאאאאאא סיילם! שלא תעז לעשות שום דבר!!!!! אני כבר חוזרת! *מכניסה אותו מתחת לשמיכה של המיטה* זלדההההההההההההה הילדההההההההההה בואו מהררררררררררר *קוראת להם בצרחות*

ממשיכה תהמשך............

סיילם בורח ורואה שהדלת למימד האחר פתוחה............... הוא רץ אליה ומגיע למימד האחר............. סיילם:"כמה זמן לא הייתי פה" ורןאה איזה אישה ומנסה להפוך אותה לצפרדע ובמקום זה יוצאת ארנבת חמודה (0) (0) (| - |) (0) (0) ומנסה שוב ושוב אבל במקום הקסמים שהוא רוצה יוצאים קסמים טובים.... ואז הוא מבין שהוא קיבל את הקסם מסברינה
אז הקסם הוא טוב...........

ממשיכה...

סברינה לא מוצאת את הדודות ועולה חזרה ורואה שהדלת למימד האחר פתוחה. היא רצה לשם וצועקת: "סיילם! סיילם! איפה אתההההה?" היא מגיעה למימד האחר (או איך שלא קוראים לזה
) ורואה שחצי מהאנשים שם ארנבות חמודות! "מה עושים? זה סיילם עשה?? איזה בלאגן!" *אפצ'י!*

ממשיכה תהמשך של ההמשך של ה(נו הבנתם

ופתאום כל האנשים הופכים להיות כלים סיילם:"לללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הההההההההצצצצצצצצצצצצצצייייייייייייייללללללללללוווווווווווו

יש לי המשך די דבילי....

הילדה מופיעה בפתאומיות, "סברינה מה קרה פה?!" "אני לא יודעת! הכל קרה בגלל העיתושים (ככה כותבים את זה?)...." "אוי, איך עוצרים את זה עכשיו.... המממ.... בואי ונחשוב" *הילדה ממלמלת לעצמה בשקט.* "הדרך היחידה בשביל לעצור את העיתושים היא למצוא את סיילם ולהתעתש עליו שוב" נשמע קול מאחורי סברינה וזלדה *סברינה וזלדה נבהלות* "זלדה! טוב שאת כאן," סברינה אומרת בהקלה "אז קדימה למה אנחנו מחכות, בואו נמצא את סיילם!"

*עיטושים...../images/Emo26.gifממשיכה../images/Emo26.gif

זלדה: "לא לא
זה מסוכן מדיי..! צריך למצוא דרך אחרת.. הילדה לכי את לבד.. ותנסי לא להסתבך עם דרל
"

המשך של ההמשך של ההמשך......

"למה אני?!" הילדה שואלת בכעס "כי האיי קיו שלך יותר נמוך משל כולנו... זאת אומרת, חוץ מסיילם" זלדה עונה "לעזאזל את צודקת!" הילדה עונה בכעס וממשיכה בדרכה לעבר "הארמון האפל" (סתם המצאתי לא היה לי איך להמשיך...) בשביל למצוא את סיילם "הילדה?????" נשמע קול מאחורי גבה "מה? מי זה?" הילדה שואלת בחשש "זה אני דרל!!!!!" ("אוי לא!" הילדה חושבת בתוך ליבה) "הילדוש שלי! איפה היית כל הזמן הזה! חיפשתי אותך בכל מקום!" דרל אמר באושר

למעלה