פרק בסדרה על פי הפורום!

מי את משחקת? כאילו איזה דמות?

כי אני רואה שאת עושה 3 דמויות או יותר חחח טוב אני ממשיכה בכל מקרה.. סברינה: אז מה עושים? חייבים לתפוס את סיילם לפני שיעשה עוד קסמים!!! *מתעטשת על הילדה* אוי לא! אל תגידי לי עכשיו שאין לך כוחות קסם?!??

*לא ממשיכה* טל אין לה תפקיד../images/Emo31.gif

אם היא רוצה אני יכולה לתת לה את התפקיד של המורה השקטה הזאת למדעים

הממ.... עשיתי משהו רע...?

דבר ראשון אני בת דבר שני אני עושה כמה דמויות כי... אני רוצה שההמשך שלי יהיה רציף... ו.... אני מצטערת שזה פגע במישהו.... אה והקטע של האיי קיו... זה היה בצחוק לא להיפגע!

מ'זתומרת רציף?

אין לך אף דמות? הקטע במשחק הוא שכל אחד הוא דמות אחת ואי אפשר פתאום להחליט שמישהו מחליט מה יהיה בסיפור בשביל כולם.. הבנת? וזה לא פגע באף אחד

יש לי דמות!

אני הילדה! לי קוראים שני! או... שלא התכוונתם אליי... טוב אם לא התכוונתם אליי אז אני מצטערת שבכלל הפרעתי לכם...

אז....

שמישהו ימשיך במקומי.... כי אני תמיד ממשיכה שמשהו נתקע (אגב, אם אני מעליבה מישהו במה שאני אומרת אז סליחה כי אני ילדה מגעילה, זה האופי שלי...) ו... יש לי שאלה... איך עושים חותמת?

../images/Emo28.gifפרק בסדרה על פי הפורום!../images/Emo28.gif

אנחנו ממציאים, אנחנו כותבים, אנחנו בעצם הדמויות המפורסמות.

יאללה ממשיכיםםםםםםם

כמו שכתבתי קודם (אני לא חושבת שמישהו שם לב..) סברינה (אני
) התעטשה על הילדה והיא חוששת שאין לה עכשיו כוחות קסם. "הילדה? הכל בסדר? בואי שבי! תשתי מים! תנסי להפוך את התפוז לתפוח... נראה אם יש לך כוחות..." אז תמשיכו

ממשיכה../images/Emo26.gif

סברינה אמרתי לך מיליון פעמים
שמים ידיים שמתעטשים
תראי למה גרמת?! עכשיו להילדה אין כוחות! אוי לא
עכשיו אני בעלת הכוחות היחידה, ואני אצטרך לעבור לממלכה השנייה להביא לשתיכן שיקויי נגד מחבר השופטים <אומרים את זה ככה
>.. טוב הילדה, אני מארגנת דברים ונוסעת, אני מצפה שתשמרי טוב על סברינה
ולמקרה שלא, סיילם
תשמור על שתיהן
"

אבל יש לי כוחות!

וסיילם נמצא ב"צד האחר" (או איך שלא קוראים לזה) והופך אנשים לארנבות חמודות
ממשיכה
"אבל הילדה נורא חלשה עכשיו! אל תעזבי אותנו לבד! לכי תדעי מה היא מסוגלת לעשות במצבה..."

<לא ממשיכה../images/Emo6.gif>

אממ לא הבנתי את מי המשכת בפעם השנייה.. וואללה קוראים לזה "הצד האחר
".. קראתי לזה המללכה השנייה והלא הייתי בטוחה חחח

למעלה