קחו נשימה ארוכה וכנסו

../images/Emo28.gif קחו נשימה ארוכה וכנסו

האמת, היה לי משעמם, נתקלתי בשאלון הזה בכמה וכמה מקומות... אז החלטתי להפיג את השיעמום שלי ולהביא אותו אלינו שגם אנחנו נוכל להנות ממנו... אז קדימה... לעבודה
מזל?
מידת נעליים:
גובה?
כיתה:
איזה שפות את מדברת?
בת כמה את?
החלום שלך?
את חושבת שהוא יתגשם?
מה את אוהבת לאכול?
מה אוהבת לשתות?
צבע עיניים?
צבע שיער?
רגישה לדגדוגים?
אוהבת את החיים או לא?
כמה אחים?
מסר לחיים?
יש לך גשר?
יש לך משקפיים\עדשות מגע?
מה הדבר הכי חשוב לך?
יש חבר?
ממה את הכי פוחדת?
צבעת פעם את השיער?
גיל שהיית רוצה להיות?
יש פירסינג?
קעקועים?
האם אתה חי את הרגע?
יש לך סודות?
אתה שונא את עצמך?
את אוהבת את כתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?
איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?
את יודעת לשיר?
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?
האם יש משהו שאת שונאת בעצמך?
מה החולשה הכי גדולה שלך?
יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
התאהבת פעם?
פעם חשבת להתאבד?
התנשקת פעם עם בת/בן(לבנים שביננו)?
שיקרת פעם?
התאהבת בידיד?
עשית פעם סיאנס?
אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
היית פעם בחו"ל?
הרבצת למישהו?
הסרט הכי דפוק שראית?
שחית בעירום?
ברחת מהבית?
נשארת ערה כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
בגדו בך?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
עישנת נרגילה?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
שחית /צללת עם דולפינים?
קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
התאפרת?
רצית להיות מישהו שאת לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
התעלפת?
נשברה לך שן?
קיבלת נכשל בתעודה?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורגל?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מביצפר?
היית מאושרת?
התנצלת על משהו שעשית?
היית כל הלילה על המחשב?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
צרחת מפחד?
השתמשת בסמים?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
ראית את מגדל אייפל?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
ניסית דיאטה?
טסת?
נסעת ברכבת?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
דיברת בשיעור?
מפחדת מהחושך?
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
קינאת במישהו אחר?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
עשית משהו שלא חשבת שתעשי?
הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
חיבקת מישהו מפורסם?
תפסת טרמפ?
הלכת לאיבוד?
ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
ישנת כל היום?
חשבת

טולייצ

New member
הכל ../images/Emo27.gif

מזל? אריה מידת נעליים: 37 גובה? 1.63 [בערך] כיתה: י"ב איזה שפות את מדברת? עברית בת כמה את? 17 וחודש החלום שלך? וואו. להבין את מהות החיים. את חושבת שהוא יתגשם? כרגע,לא. מה את אוהבת לאכול? כמעט הכל
מה אוהבת לשתות? מים צבע עיניים? חום צבע שיער? בלונד רגישה לדגדוגים? יאפ אוהבת את החיים או לא? אוהבת,במידה מסויימת כמה אחים? 3 מסר לחיים? אין כרגע יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? מהחיים,הם כל כך לא צפויים! צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? צעירה לנצח יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לא תמיד יש לך סודות? כשאין עם מי לחלוק,אין ברירה. אתה שונא את עצמך? כרגע,מעט. את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? מאוד. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? - את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא לכל הצדדים שבי. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? חרטות מה החולשה הכי גדולה שלך? רגשות
יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? יאפ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? "צריך ללמוד לנשום במים.." התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? - התנשקת פעם עם בת? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? לאחותי הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? במילים,כן. בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא,חוץ מטפילים שונים,שעד היום אני לא מבינה את מהותם. פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא ממש שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ 500 ש"ח? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? יאפ,היום. התעלפת? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כמעט. שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? יאפ,זה הכי כיף הברזת מביצפר? יאפ היית מאושרת? היו ימים. התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן,אתמול. זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? לרוב. ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן,גם עכשיו. צרחת מפחד? לא ממש השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? הגדרה מטופשת שברת למישהו את הלב? כנ"ל. קינאת במישהו אחר? אסור להדחיק. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לגמריי. בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? - התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? עוד הגדרה מיותרת תפסת טרמפ? יאפ הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כמעט. חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לפעמים קשה לקיים הבטחות היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? בערך. ב- 24 שעות האחרונות ...
היתה לך שיחה רצינית? בערך. חיבקת מישהו? לא רבת עם חברה? לא בגלוי בכית? כן צחקת? טיפ. גרמת למישהו לצחוק? לא חושבת קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? לגמריי. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? מאוד עכשיו ...
מה את לובשת ברגע זה? פיג'מה קר לך או חם לך? נעים לי מילה שעולה לך בראש? רע את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? - את אוהבת מישהו עכשיו? תמיד איפה הכי היית רוצה להיות? רחוק איזה ספר את קוראת? 'זה לא אתה,זה אני' האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את ...
מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? - את אוהבת את איך שאת נראית? לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? טולי טלטולי מאחרת הרבה? כן אוהבת את המשפחה שלך? מאוד אוהבת חורף? קצת מבריזה הרבה מביצפר? לפעמים מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? לא ממש קוראת עיתון? כן מדברת עם זרים? לפעמים ישנה עם בובות פרווה? עם כריות פרווה מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? פה ושם נוהגת? לא אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? מיותר. עכשיו מבחינה פנימית? כנ"ל. האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? בכלל לא. האם את סומכת על אחרים בקלות? לא ממש בדיחה האהובה עלייך? - מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? כרגע אין שאת מכירה הכי הרבה זמן? את המשפחה שלי הכי מצחיק? טיפשות הכי קרוב? מי מקשיב לבעיות שלך? כרגע,אף אחד עם מי את רבה הכי הרבה? אבא הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אמא המקום האחרון שהיית בו? פארק 'שפיים' האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ברק השיר האחרון ששמעת? "לפעמים חלומות מתגשמים.." הסרט האחרון שראית? מעודדות צמודות 2 בקולנוע או בטלויזיה? T.V הדבר האחרון שאכלת? מנגו שקנית? יומן שיר אחרון שנתקע לך בראש? האחרון ששמעתי מה הדבר האחרון שהדפסת? אישור לבחינת בגרות אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אדם אחרון שראה אותך בוכה? אף אחד,הכי טוב לבד.

שישיץ

New member
אבל...../images/Emo79.gif

זה לא... אגב, אני לא מצליחה לישון... אולי כי מחר לימודים ואני מתרגשת.. כן, לא!! פשוט ישנתי 14 שעות היום...

טולייצ

New member
סיכמנו

בסוף שזה כן,אבל לא בשלמות! ודיי להתלונן על עייפות! לא שווה לבזבז את החיים בשינה

טולייצ

New member
אני לא מבזבזת את החיים בלישון

ונכון להיום,אני דווקא מצטערת
חיכיתי 40 דקות לאוטובוס לשווא! עד שהגעתי לקניון אמרו לי שהצ'ק שהלכתי להפקיד הוא לא טוב! קקה! כמעט בכיתי מעצבים אחרי שהתייבשתי בשמש 40 דקות,ועוד חצי שעה נסיעה!

dsol

New member
חעחחחחחח בשביל זה פעם הבאה

עושים כמוני "אבאאאאאאאאאאאא הנה צ'ק לך תפקיד לי אותו תודה " וזהו

טולייצ

New member
זה לא העניין

אבא לי הביא לי צ'ק של המשכורת שלי [כי היא הופקדה לחשבון שלו],אז הוא הכין לי צ'ק כדי להפקיד,והוא מילא "לפקודת : עצמי",אז אמרו לי שהצ'ק יחזור,כי צריך להיות רשום למוטב בלבד,ואת השם שלי,אז הוא יכין לי חדש,אבל זה הכעיס אותי

טולייצ

New member
לא

את הכסף יהיה לי עוד היום,אבל לא במוצ"ש [אני כמעט בטוחה שכלי זמר לא פתוחים]. ואגב,ההוא לא יהיה ביום ראשון

O L i T

New member
אוקיי.. חחח

מזל? גדי מידת נעליים: 41-40 גובה? 1.75 כיתה: עולה ל ט' איזה שפות את מדברת? עברית רוסית.. אנגלית? בת כמה את? 14 החלום שלך? יש הרבה.. את חושבת שהוא יתגשם? מקווה מה את אוהבת לאכול? הכל =] מה אוהבת לשתות? מים צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שטני בהיר (איזה פלצנית..) רגישה לדגדוגים? מאוד!! אוהבת את החיים או לא? רוב הזמן כמה אחים? אח אחד מסר לחיים? חייה ותן לחיות (רק מעטים מבינים ת'משמעות של המשפט הפשוט הזה) יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי והחברים שלי יש חבר? הלוואי.. ממה את הכי פוחדת? מעליות צבעת פעם את השיער? היה לי פעם פסים.. גיל שהיית רוצה להיות? טוב לי ככה יש פירסינג? היה בטבור קעקועים? אולי בעוד כמה שנים האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כמו לכולם אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? מאוד חיחי.. כולם אומרים שהוא יפה אז אין לי התנגדות יש לך הרגלים רעים? אני מקללת הרבה אבל זה מתמתן בהדרגה איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? "איזה עיניים יפות!" או "כוסית" מהערסים העוברים ושבים את יודעת לשיר? בערך.. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושבת שכן האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? אני כלבה רצינית, לא יזיק לי להיות יותר נחמדה מה החולשה הכי גדולה שלך? קינוחים.. יאמ יאמ יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? אני מתחרטת על הרבה דברים שעשיתי וגם על כאלה שלא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהכל חוזר בסיבוב - קארמה התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? לא ברצינות התנשקת פעם עם בת/בן(לבנים שביננו)? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לאאא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בינתיים לא הגעתי למצב הזה היית פעם בחו"ל? אכן הרבצת למישהו? לא.. הסרט הכי דפוק שראית? גבר מי שמטפלת, אבל אני מתארת לעצמי שהיו עוד שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא.. דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? חחחחחח בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? חלילה וחס הרגת חיה בכוונה? עוד יותר חלילה וחס! פגעת בעצמך? אף פעם רצית למות? לא עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן (מה שחסר זה שאימא שלי תראה את כל זה) השתכרת? לא כל כך שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן.. רצית להיות בן המין השני? כשאני עושה שעווה התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? נפלתי מהרגליים, לא כמעט שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? חחחחח רק על זה הולך כל הכסף הברזת מביצפר? אכן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? חצי לילה קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כמעט.. =] העברת פתקים בשיעור? א-הא תפסו אותך? כמה פעמים התעקשת על משהו מטופש? אני מאוד עקשנית הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? בוודאי ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לצערי הרב.. צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? בשום פנים ואופן לא!! נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן, זה החזיק לשעתיים הערך טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אין לי איפה לדחוף מתחת למיטה דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לא כל כך יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? טעות אחת ונוראית נשבר לך הלב? בערך שברת למישהו את הלב? לא נראה לי קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? לא.. חחחחח תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? לא ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא.. זה כמו התאבדות היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת? בדיוק מה שעשיתי הרגע יום בנזונה לכולם!!

למעלה