קחו נשימה ארוכה וכנסו

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo97.gif

מזל? גדי מידת נעליים: 41 אפילו 42 לפעמים גובה? 172 כיתה: סיימתי... איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית ספרדית צרפתית וקצת הודית . בת כמה את? 18 וחצי החלום שלך? להיות מאושרת ... את חושבת שהוא יתגשם? אני בהחלט מקווה. מה את אוהבת לאכול? ב-ש-ר!!!! ופירות ים ... מה אוהבת לשתות? מים קרים ! צבע עיניים? ירוק כחול אפרפר צבע שיער? כרגע הוא סגול ..:) אבל ברגיל הוא שטני עם גוונים של בלונד.. רגישה לדגדוגים? כן..!!! אוהבת את החיים או לא? אוהבת מאוד... כמה אחים? 2 לא כולל אותי מסר לחיים? תן חיוך הכל לטובה.!!! יש לך גשר? לא !!! יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא!!! מה הדבר הכי חשוב לך? יש כל מיני .. יש חבר? כן ממה את הכי פוחדת? שואה חייזרים ופרחים . צבעת פעם את השיער? כן . גיל שהיית רוצה להיות? 15 יש פירסינג? כן .. קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? בהחלט מנסה! יש לך סודות? יש כמה... אתה שונא את עצמך? פייר לא את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? יותר מידי איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? מטורפת ויפה.. את יודעת לשיר? רק באמבטיה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? למה לא?! האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? את הפלטפוס את הכאבי גב והבירכיים ..)): מה החולשה הכי גדולה שלך? תלוי באיזה הקשר...:) יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן יש כמה.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? עזבו זה פילוסופי מידי לכאן ! התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת/בן(לבנים שביננו)? עם שניהם שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? כן אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? עוד יומיים שוב..(:) הרבצת למישהו? כן .. הסרט הכי דפוק שראית? הנוקמים ... שחית בעירום? אווו זה הדבר שאני הכי אוהבת ! ברחת מהבית? כן נשארת ערה כל הלילה? אכן כן לא אכלת יום שלם? לא זכור לי ...אני חושבת שאין מצב שזה יקרה לי ... דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? יותר מידי םעמים הרגת חיה בטעות? הכלב שעשיתי עליו בייביסיטר הרג ארנב מהפינת חי שבבית ספר היסודי שהייתי ...נחשב?! הרגת חיה בכוונה? אולי איזה גו'ק פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן שחית /צללת עם דולפינים? כן .. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן חודש שעבר 850 התאפרת? כן .. רצית להיות מישהו שאת לא? לפעמים עובר לי בראש רצית להיות בן המין השני?אין להם מחזור והריון אבל לא! התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן אני חושבת שהשיא שלי הוא 6 התעלפת? כן בים נשברה לך שן? מממש חתיכה קטנה ממנה... קיבלת נכשל בתעודה? בספורט ..(:) רכבת על אופניים? אני לא יודעת לרכב על אופניים !!!))): רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חחחח כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? חחחח כן היית מאושרת? יאפ ! התנצלת על משהו שעשית?כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? יאפי נרדמת בשיעור? לא כמה שרציתי העברת פתקים בשיעור? כן... תפסו אותך? בצרפתית ): התעקשת על משהו מטופש? על להחזיק מטריה זה מספיק מטופש?! הברזת למישהו בלי להודיע? כן ! התחרפנת? כןןןןןןןןןןןןן ביקרת אצל פסיכולוג? וואי וןואי ...כן !!! חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? מלאןןן פעמים צרחת מפחד? לא ץ.. השתמשת בסמים? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? יותר מידי פעמים ראית את מגדל אייפל? רק בתמונות ראית טיטאניק? לא ...נשמע כמו סרט דבילי@!!!@!@! נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן ...): טסת? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לתוך הארון ...(:) דיברת בשיעור? כן.. מפחדת מהחושך? תלוי ... יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כןן אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? יותר מידי פעמצים נשבר לך הלב? יותר מידי פעמים שברת למישהו את הלב? פעמיים .. קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? מלא פעמים בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן (:) ואני גאה בעצמי על זה!! הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן .. סיננת מישהו בטלפון? כן ! ניתקת למישהו בפרצוף? אוו אמא שלי סובלת מזה הרבה פעמין ץץ רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא שאני רוצה אני עושה! אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן ...): חיבקת מישהו מפורסם? מאור כהן , וההוא ממרצדס בנד... תפסת טרמפ? שנתיים מהחיים שלי ... הלכת לאיבוד? כן פעם אחד בתוך העיר שלי , סיפור עצוב..! ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחחחחחחחחח כן ... לצערי היית על במה? מזל שיש מסיבות סיום :) ישנת מחוץ לבית? כן .. ישנת כל היום? חחח כן ... חשבת? תמיד!

שישיץ

New member
תקראו זה בריא!_../images/Emo79.gif

מזל? מאזניים מידת נעליים: 36-7 גובה? 169 (למה אף פעם לא שואלים משקל? מה זה כאילו לא מנומס??) כיתה: יב' עוד יום איזה שפות את מדברת? עברית, קנדית (
) וספרדית בת כמה את? 16 החלום שלך? לא משנה את חושבת שהוא יתגשם? יש מצב מה את אוהבת לאכול? אורז וקוקו ומקדונלד'ס
מה אוהבת לשתות? מים, סחוטים למיניהם, קולה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לפעמים.. תלוי מי עושה
) אוהבת את החיים או לא? אוהבת כמה אחים? 1 מסר לחיים? לשמור על הטלפון טוב טוב יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר? כן ממה את הכי פוחדת? אונס צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 16 שוב יש פירסינג? לא.. יהיה בקרוב~! קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? מלא אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? מלא איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני מיוחדת את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ברור.. האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? המשפחה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להשאיר את הפלאפון על הדשא לשניה התאהבת פעם? לא פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת/בן(לבנים שביננו)? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? מממ 5X2 אחח סרט דפוק!! שחית בעירום? לא.. ברחת מהבית? כן נשארת ערה כל הלילה? כן (ממ הלילה) לא אכלת יום שלם? כן (ממ היום) דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? כן
בגדו בך? לא שאני יודעת הרגת חיה בטעות? כן
גולם בכיתה ד' הרגת חיה בכוונה? כן זבובים וכאלו פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? חצי סיגריה
עישנת נרגילה? פעם אחת שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן שחית /צללת עם דולפינים? לא.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? פעם קטנה אחת התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? בקטנה נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? פעמיים 0 אבל לא נכשל
רכבת על אופניים? כן, וגם נפלתי מהן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא.. זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? פעם אחת!! העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? מיליון וחצי פעם נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? כן בערך טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לפעמים יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא.. הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חחח כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת תמיד..

dsol

New member
יאללה נו

מזל? תאומים מידת נעליים: 43 גובה? 182 כיתה: עולה ל-י"ב איזה שפות את מדברת? עברית/אנגלית/ואומר גם טיפה יפנית בת כמה את? 17 החלום שלך? לחלום את חושבת שהוא יתגשם? יום אחד מה את אוהבת לאכול? בצקים עם גבינות(פיצה/לזניה וכו'...) מה אוהבת לשתות? ספרייט ! צבע עיניים? שחור צבע שיער? שחור רגישה לדגדוגים? תלוי איפה אוהבת את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? 2 מסר לחיים? יש לך גשר? היה יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? הרבה דברים צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 17 ^ יש פירסינג? לא קעקועים? בקרוב... האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? ברור אתה שונא את עצמך? כן את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני חמוד ונחמד ~_~ את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא נראה לי האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני אוהב לתת יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לתת למי שאתה יודע שלא יעריך את זה התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת? לא (נו אני משנה למין זכר כלומר לא התנשקתי עם בן) שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? ואהה יש מלאא כאלו שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן (נו נמלים) פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא שחית /צללת עם דולפינים? לא, אבל בסוכות אני עושה קורס צלילה של שבוע קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התאפרת? בפורים רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? ברור רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? לא השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? כן ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? לא טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ב- 24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? לא רבת עם חברה? לא בכית? לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הרגשת טיפשה? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? ג'ינס וחולצה קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? זאבאלולו (נו צמר גפן מתוק) את שומעת עכשיו מוזיקה? כן - המכשפות עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? סוד את אוהבת מישהו עכשיו? כן איפה הכי היית רוצה להיות? במקום אחר איזה ספר את קוראת? לא קורא האם את מדברת עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם את מדברת עם מישהו בטלפון כרגע? לא את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? אממ הרבה דברים את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? סלקום (פעם היה שייגעצ אבל החלפתי פלאפון כי שלי נהרס) מאחרת הרבה? לא אוהבת את המשפחה שלך? כן אוהבת חורף? כן מבריזה הרבה מביצפר? לא מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא?לא קוראת עיתון? לא מדברת עם זרים? לפעמים שיש כח ישנה עם בובות פרווה? לא מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כן נוהגת? עדיין לא אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? לא גמדה אבל גם שלא תהיהי יותר גבוה ממני חמודה עם פנים יפות ושיער ארוך עכשיו מבחינה פנימית? שתהיה כנה ואמיתית ! האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לפעמים האם את סומכת על אחרים בקלות? יותר מידי ואז אני נפגע בדיחה האהובה עלייך? בלעע מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? לא יודע שאת מכירה הכי הרבה זמן? ואההה לא יודע הכי מצחיק? בלעע הכי קרוב? בלעע מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה אנשים עם מי את רבה הכי הרבה? לא יודע....

ברררר

New member
../images/Emo2.gif האם עדית מערערת את סמכותי?

מזל? גדי מידת נעליים:38 גובה? 1.66 כיתה: עולה לי"א איזה שפות את מדברת?עברית אנגלית ספרדית בת כמה את?16 ו8 חודשים החלום שלך? לשיר עם עברי לידר שיר:) וגם עוד הרבה את חושבת שהוא יתגשם?ברור... שלא! מה את אוהבת לאכול? הכל כמעט חוצמחצילים בערך מה אוהבת לשתות? מיצים וערבובי פירות צבע עיניים?ירוק חום דבש צבע שיער? שתני או איך שלא כותבים את זה רגישה לדגדוגים? כןן מאוד אוהבת את החיים או לא? סה"כ כן כמה אחים? 3 מסר לחיים?לא תצפה לא תתאכזב יש לך גשר? כבר לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי יש חבר?כן ממה את הכי פוחדת?מוות וכאב צבעת פעם את השיער? קצוות גיל שהיית רוצה להיות? מממממ יש פירסינג? לא הלוואי קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לא ממש יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לא את אוהבת את כתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?
כמו לכולם איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?שאני כוסית או שיש לי עיניים יפות.... את יודעת לשיר?
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?מאיפה לי? האם יש משהו שאת שונאת בעצמך?
מה החולשה הכי גדולה שלך? בנים יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? זאת שאלה קשה מדי התאהבת פעם? כן. אני משערת פעם חשבת להתאבד? ברורררררר התנשקת פעם עם בת/בן(לבנים שביננו)?התנשקתי עם בן.... שיקרת פעם?
התאהבת בידיד?
כל הזמן עשית פעם סיאנס?
אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
היית פעם בחו"ל?
הרבצת למישהו?
הסרט הכי דפוק שראית?אמממ משו "קיץ אחד של סוטול" ו"דודג'בול" שחית בעירום?
ברחת מהבית?
נשארת ערה כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
הרגת מישהו?
בגדו בך?
במובן מילולי כמובן הרגת חיה בטעות?
נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה?
נמלה נחשב? פגעת בעצמך?
רצית למות?
עישנת סיגריות?
אחת עישנת נרגילה?
שתית אלכוהול?
ממש טיפה השתכרת?
שחית /צללת עם דולפינים?
והלכתי באמצע מרוב פחד קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לאאאאאא התאפרת?
רצית להיות מישהו שאת לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
התעלפת?
טפו טפו נשברה לך שן?
קיבלת נכשל בתעודה?
רכבת על אופניים?
רכבת על סוס?
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורגל?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מביצפר?
היית מאושרת?
נראה לי התנצלת על משהו שעשית?
היית כל הלילה על המחשב?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
זכרת חלום?
נרדמת בשיעור?
העברת פתקים בשיעור?
תפסו אותך?
התעקשת על משהו מטופש?
הברזת למישהו בלי להודיע?
התחרפנת?
ביקרת אצל פסיכולוג?
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?
צרחת מפחד?
השתמשת בסמים?
נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
ראית את מגדל אייפל?
ראית טיטאניק?
נישקת מישהו?
ניסית דיאטה?
טסת?
נסעת ברכבת?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?
דיברת בשיעור?
מפחדת מהחושך?
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?
לא לדייט??? אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?
נשבר לך הלב?
שברת למישהו את הלב?
קינאת במישהו אחר?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?
בכית בגלל מישהו?
עשית משהו שלא חשבת שתעשי?
הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?
אמרת למישהו שאת שונאת אותו?
חיבקת מישהו מפורסם?
תפסת טרמפ?
הלכת לאיבוד?
ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
ישנת כל היום?
חשבת?

dsol

New member
קיץ אחד של סוטול זה סרט שרוט ביותר

והוא מצחיק

dsol

New member
ואיפה את היית היום במקום להיות בלוג

?!@!@@!$@!#$!#@$#@!?????????? חוצפה !

ברררר

New member
הייתי בדף של הבלוג ולחצתי על כל

כפתור אפשרייייייייייייייייייייי

ברררר

New member
סליחה עדית ולמה אני לא רואה

שאת עושה את השאלון הזה? קדימה לעבודה!

ארוך ומייגע../images/Emo178.gif

מזל? בתולה. מידת נעליים: 36. גובה? 1.58 כיתה: סיימתי... איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית. בת כמה את? 18 החלום שלך? זה משנה?
את חושבת שהוא יתגשם? לא ממש... מה את אוהבת לאכול? ג'אנק
מה אוהבת לשתות? קולה. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום כהה. רגישה לדגדוגים? יאפ. אוהבת את החיים או לא? לפעמים כן ולפעמים לא. כמה אחים? 2 מסר לחיים? חיה ותן לחיות. יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת... יש חבר? לא. ממה את הכי פוחדת?
צבעת פעם את השיער? כן, לשחור, כחול, סגול וירוק
. גיל שהיית רוצה להיות? 12 יש פירסינג? היה
קעקועים? יהיה, אני מקווה. האם אתה חי את הרגע? לעיתים נדירות. יש לך סודות? אולי, קצת... אתה שונא את עצמך? לפעמים. את אוהבת את כתב יד שלך? לא. יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אין לי מושג, חמודה(?)...
את יודעת לשיר? לא. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן... האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? יש כמה... יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן, יותר מידי. התאהבת פעם? כן. פעם חשבת להתאבד? כן. התנשקת פעם עם בת/בן(לבנים שביננו)? לא. שיקרת פעם? כן. התאהבת בידיד? כן. עשית פעם סיאנס? לא. אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא. היית פעם בחו"ל? כן. הרבצת למישהו? כן
. הסרט הכי דפוק שראית? יש כל כך הרבה..יש סרט ביס שזה כאילו ה"עולם האמיתי" וחוטפים את המשתתפים בתוכנית, נראה לי שזה הכי דפוק שראיתי. שחית בעירום? לא. ברחת מהבית? בערך...לא ממש. נשארת ערה כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. הרגת מישהו? לא. בגדו בך? תלוי למה את מתכוונת בבגידה...
הרגת חיה בטעות? בטעות, אולי...נמלה או משהו. הרגת חיה בכוונה? חס וחלילה, אפילו ג'וקים אני לא הורגת... פגעת בעצמך? כן. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? פעם אחת.. עישנת נרגילה? כן
שתית אלכוהול? כן. השתכרת? אכן. שחית /צללת עם דולפינים? לא. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא. התאפרת? מן הסתם... רצית להיות מישהו שאת לא? כן. רצית להיות בן המין השני? אולי הומו...
התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן. התעלפת? לא. נשברה לך שן? כן. קיבלת נכשל בתעודה? בחנ"ג, קיבלתי 12 כי המחשב לא יכול לרשום 0
. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? לא, זאת התעללות
. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן. שיחקת כדורגל? לא. הוצאת מלא כסף על שטויות? ברור. הברזת מביצפר? יאפ. היית מאושרת? נראה לי שכן... התנצלת על משהו שעשית? כן. היית כל הלילה על המחשב? כן
. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כן. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? כן. התעקשת על משהו מטופש? אם התעקשתי אז כנראה שלא חשבתי שזה מטופש. הברזת למישהו בלי להודיע? לא. התחרפנת? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? כן. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן. צרחת מפחד? כן. השתמשת בסמים? אמ..לא. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כמובן. ראית את מגדל אייפל? כן. ראית טיטאניק? כן. נישקת מישהו? כן. ניסית דיאטה? כן. טסת? כן. נסעת ברכבת? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אני כל הזמן עושה את זה
. דיברת בשיעור? כן. מפחדת מהחושך? לא. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? לא יודעת... קינאת במישהו אחר? כן. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? תמיד. בכית בגלל מישהו? כן. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? ברור. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן. חיבקת מישהו מפורסם? לא... תפסת טרמפ? לא. הלכת לאיבוד? אני הולכת לאיבוד כל יום... ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא נראה לי... היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. ישנת כל היום? כן. חשבת? אף פעם.

גם אני באיחור קליל ../images/Emo9.gif

מזל? בתולה מידת נעליים:37 גובה? 1.60 פחות או יותר... כיתה: י איזה שפות את מדברת? עברית! אנגלית פחות או יותר וקצת רוסית בת כמה את? 15 עוד מעט החלום שלך? להיות מאושרת!! את חושבת שהוא יתגשם? בקצב הזה, לא. מה את אוהבת לאכול? מממ מה אוהבת לשתות? מממ צבע עיניים? ירוק-אפור צבע שיער? שטני? רגישה לדגדוגים? מאד אוהבת את החיים או לא? בזמן האחרון, לא כמה אחים? 1, די ויותר מסר לחיים? חיים רק פעם אחת! ו.. חייך, זה לא עולה כסף יש לך גשר? היה
יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות, אושר... יש חבר? לא :| ממה את הכי פוחדת? שאני אאבד מישהו יקר לי צבעת פעם את השיער? טיפה גיל שהיית רוצה להיות? 22 יש פירסינג? בלמעלה של האוזן קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן... אתה שונא את עצמך? לפעמים. מנסה להימנע ממחשבות כאלו את אוהבת את כתב יד שלך? ככה ככה יש לך הרגלים רעים? כמו לכל אחד...לא משהו שעולה לי עכשיו איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? מממ את יודעת לשיר? כן.. ובקרוב אני גם אלמד פיתוח קול אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? מממ מה החולשה הכי גדולה שלך? שאלה טובה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? וואוו, מלא. אבל אני עובדת על זה עכשיו מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כל אדם שונה מהשני. התאהבת פעם? לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה להתאהב... פעם חשבת להתאבד? לא לא ולא!!! אני בקטע של אם אנחנו כאן אז צריך לנצל את זה ולהתאבד זה סתם לברוח מבעיות וכל זה! התנשקת פעם עם בת/בן(לבנים שביננו)? עם בנות, לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? נדלקתי על ידיד* עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? מממ כן. היית פעם בחו"ל? מ-ל-א
הרבצת למישהו? לא הסרט הכי דפוק שראית? יש יותר מידי שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא נשארת ערה כל הלילה? כן!! לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה... אבל רובו הרגת מישהו? :-O לא! בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? זבוב?
פגעת בעצמך? לא במכוון רצית למות? כן... עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? הייתי שתויה, זה נחשב? שחית /צללת עם דולפינים? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא התאפרת? אני מתאפרת כל יום
רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא התעלפת? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן!!! שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? מממ בספק התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כןןן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כמה נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? מלא ביקרת אצל פסיכולוג? עדיין לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? לא השתמשת בסמים? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? יותר מידי טסת? כןן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? קצת יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן קינאת במישהו אחר? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יותר מידי בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? מלא אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לאאא הלכת לאיבוד? לא ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בקשיים רבים, כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? אוי, הרבה ישנת כל היום? לא אני מניחה שזהו?... ארוך ומייגע

בשביל טוליצ!!!!!!

מזל? מאזניים מידת נעליים: 39 גובה? 1.60 כיתה:סיימתי איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית בת כמה את? 21 כמעט... החלום שלך? להיות עשירה ומאושרת את חושבת שהוא יתגשם? הלוואי... מה את אוהבת לאכול? פירה ושניצל מה אוהבת לשתות? קולה ומידורי סאואר צבע עיניים? חום צבע שיער? אדום רגישה לדגדוגים? כן אוהבת את החיים או לא? לפעמים, יש רגעים שכן ויש רגעים שלא כמה אחים? אחות אחת מסר לחיים? החיים הם הרגעים הקטנים של האושר.. נצלו אותם יש לך גשר? כן יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? מהמון דברים, כמעט מהכל צבעת פעם את השיער? כן גיל שהיית רוצה להיות? 16 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים?כן את יודעת לשיר? באמבטיה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? יש מצב האם יש משהו שאת שונאת בעצמך? את הרגליים שלי מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לעשות כל מה שטוב לי!! התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם עם בת/בן(לבנים שביננו)? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? לא הסרט הכי דפוק שראית? אחי איפה האוטו שלך שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? עדיין לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות?כן עישנת סיגריות? מעשנת... עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן שחית /צללת עם דולפינים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? לא רצית להיות בן המין השני? לפעמים התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית כל הלילה על המחשב? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן השתמשת בסמים? ****** נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? בתמונות ראית טיטאניק? כן נישקת מישהו? כן ניסית דיאטה? לא טסת? לאילת...:) נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור? כן מפחדת מהחושך? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן קינאת במישהו אחר? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? כן ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן ישנת כל היום? כן חשבת: משתדלת שלא

טולייצ

New member
../images/Emo9.gif

למה בשבילי? זה בשביל כולנו! מי שמסכים איתי שיעשה ככה

למעלה