ראש עיריית רעננה מתארח

Charley XD

New member
וואו !!!

זה מדהים !! ואת יודעת שאת מעצבנת ?? עם עוד פעם תכתבי כמוני (או אני כמוך אהמ...) !!! על הספסל של פיטר פן !! וגלידה !! והיה עוד משהו שאני לא זוכרת ... והפעם אני כתבתי לפנייך אז XX חח סתם ממש ממש אהבתי ... כבר אמרתי שאת מוכשרת ושאני ממש אוהבת את הסגנון ?? אוהבת מאוד !!

LironPoynter

New member
מקסים../images/Emo9.gif

חוץ כמה טעויות קטנות ולא בולטות, אהבתי מאוד<: את כותבת ונותנת לי להרגיש שאני שם! זה מתסכל!XDD

LironPoynter

New member
אה, כן!!

אפשר לדעת למה באשמת צ'ארלי באסטד התפרקו? סתם כי זה מעניין. וסתם כי אני לא יודעת.

Sivan McFLY

New member
מי מיני-בטא טובה?? מי?? אני!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאאאא נוקנוק יצא הרבה יותר יפה ממה שחשבתי!!!! [לא שלא חשבתי שיצא יפה.. חשבתי שיצא מדהים.. אבל זה יותר מידי אובר מדהים!! XD] ואני חייבת להזכיר שהקטע עם דני וההנשמה מפה לפה ו ER... אין זה מפיל אותי מהכיסא כל פעם מחדששששששששששששש XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טיהיייי איך נקרעתי לך בטלפון כשאמרת לי את זהה יאווו אני לא אשכחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר Excellent Job Nock Nock!!!!
-סיונ [
]

O0NoNi0O

New member
יא, ממה יפה!

תרחיבי את זה! ממ לאקשורה אבל בכול זאת. המ..האימייל שלך זה ליל פוטר? ממ..אם כן אז אמ..נראה לי שהיית קוראת בבלוג שלי לפני שהחלפתי מספר..זה היה בלוג כזה ורוד ותכלת ברשימות, רקע לבן, הייתי כותבת הרבה על האנטומיה של גריי.. אז אמ..מה חשבת עליו?

sweet shir

New member
למי אכפת מחופרי?! XDD

אני מתגעגעת לביילסקי >>>>>>: נסטיה את איתי?

1AnastaciA1

New member
חחחחחחXD

זה ראש העיר הדי חדש של העיר שלנו XD וביאלסקי היה לפניו...

butbut

New member
אווו סוף סוף החליפו את ראש העיר..אני מקווה

שהראש עיר הזה יעשה שהדישונים ליד הבית ספר שלי יפסיקווו.. נמאס לי ללמוד עם ריח של קקיי בכיתה,זה מגגעילל..הם מוצאים ת'שעות הכי גרועות לדשן את העיר הזאת><

1AnastaciA1

New member
חחחחחחחחחחח

נראה לי הוא כבר שנתיים שלוש [ארבע?
] ראש העיר XDDDD ורק עכשיו את מגלה XDDDDD

butbut

New member
שמעי אני לא ממש עוקבת אחרי העיר הזאת..ואני

כבר לומדת בבצפר הזה שנה אממ..חמישית,ואני עדיין לא מודעת לשם של השומר שלי בבית ספר..ככה שזה מקרה אבוד.

butbut

New member
Hואוו נסטיה לשנייה באתי לרשום "מה גם את

מרעננה?"כי חשבתי שאת עוד מישהיא שהיא חברה שלך שלומדת שם..עד שנזכרתי שהחלפת כינויי:]] כן כן כן ! אנחנו צריכות מפגשון קטנטון בנינו!!

sweet shir

New member
חח רציני. נסטיה אני אמרתי את זה בכלל! XD

שאנחנו צריכות להיפגש כי זה מפגר שאנחנו 2 ס"מ אחת מהשניה ולא נפגשות XD

למעלה