שאלון קסום!!

Beyond The Veil

New member
XDD טוב לדעת

לא ידעתי שיש לך אחים קטנים
אם הייתי יודעת הייתי רושמת שכן
ואיך כלבים מסתדרים עם חתול בלי לאכול אותו על הדרך?

blacknwhite

New member
בצורה מפתיעה, מסתדרים דווקא טוב../images/Emo12.gif

וכן, יש לי אח ואחות קטנים
שלגמרי עונים על ההגדרה של חיית מחמד, כולל החלק של לנשוך, לסרוט, ולהרוס רהיטים

Beyond The Veil

New member
איזה, את לאנוס אותי?

אם כבר אני אותך
וכה, בטח שאני באה!! שאני אבריז מהיומולדת שלך? מה קרה לך?! אגגבבבבב, אם כבר...מישהו מביא גיטרה?! זה חובה!!!

danduuu

New member
כפרעלייך../images/Emo99.gif

את כ"כ מזכירה לי ילדה מהכיתה שלי [שאני מתה עליה גם] גם במראה וגם באופי XD אני לא יכולה לחכות למפגש כבר ולהדבק אלייך ולהציק לך כמו תמיד
בובההההההההההההה גברת נזק שלי

Beyond The Veil

New member
לאלא, כפרעליך!../images/Emo99.gif

זה דיי משעשע
גם אני לא יכולה לחכות למפגש, יהיה כיייףףף^^ מר נזק שלייי

יאללה ^^

1. מורע 2. הדר (לא מהפורום)(יש הדר בפורום נכון? XD
) 3. ליהי 4. עלע 5. סלובי 6. טל 7. שארון 8. תואומס 9. אורנית 10. תום 11. נוע 12. קורל 13. סופר אלונית 14. איתי הוד רודניותו
15. עלומה
16. שירה 17. ניר המורה המצחיק (לשעבר
) להיסטוריה 18. יונתן ההולנדית 19. מאיו 20. הילה 1. 17 ו6, ילך להם/ן ביחד? פאק לא
טל קטנצ'יק וניר מבוגר XP 2. מה את/ה חושב/ת על 13? סופר אלונית, היא פוצי :] 3. ועל 20? הילה גם פוצי D: 4. היית רואה את עצמך עם 7? שארוןןןןן
(זה אומר כן ^^) 5. מתי בפעם האחרונה דיברת עם 10? לא מזמן בועידה במסנג'ר 6. ועם 9? כשהייתי אצלה ביום חמישי 7. משהו טוב על 18. ממ יונתן... הוא מצחיק 8. ומשהו רע על 11. היא נוע, הכל רע
סתם
אממ לא מעריכה את עצמה 9. איך הכרת את 4? דרך עוריט D: 10. ואת 12? דרך תום 11. 16 ו8 מכירים אחד את השני? שירה מכירה את תואומס, ההפך לא
12. איך היית מתאר/ת את 1? היא סבתאמאנכבת שלי ואני אוהבת אותה
13. מה לדעתך 15 היה לוקח/ת לאי בודד? [3 דברים :)] תואומס, מארקו ויוקה?
14. יש ל3 חיה/ות מחמד? כלבה (היא חזרה? O:) 15. בת/ן כמה 19? באוקטובר 15 16. איזה מוזיקה שומע/ת 2? כלמיני דברים 17. כמה את/ה אוהב/ת את 14? אני חושבת שאני צריכה להיזהר בתשובה הזאת...
|רודן| 18. מתי בפעם האחרונה ראית את 5? מזמן. או מפגש חנוכה? לא זוכרת

lacrimosa girl

New member
כמעט נכון ../images/Emo3.gif

אמפו במקום יוקה, ואיכשהו מסדרת גם כרטיס חזור, מחשב עם נט, פסנתר כנף או קלידים, גיטרה חשמלית ומגבר. :) בואנה אני ממש מסתפקת במועט מה?
אה צריך גם בס בשביל מרקו...אז שיהיה גם בס. אפשר לשנות את זה למטוס פרטי בשביל כל הדברים האלו D=

עונה^^.

עשה רשימה של 20 אנשים שאתה מכיר: [אם תעשו מהפורום יהיה מצחיק D=] 1. מעיינ 2. אופיר 3. דריה 4. תום 5. מאיה 6. עלע 7. סלובי 8. סוניה 9. הדר 10. בס 11. אביבוביז 12. ליהי 13. זוער 14. מיכל 15.דין 16. הדר אחרת
17. טופז 18. שיר 19. דינה 20. עומר ושאלות! :) 1. 17 ו6, ילך להם/ן ביחד? לאאXDDDD 2. מה את/ה חושב/ת על 13? חמודה כפרעליה
3. ועל 20? הוא נחמד^^ 4. היית רואה את עצמך עם 7? XDDDDDDDDDDD לא יודע
5. מתי בפעם האחרונה דיברת עם 10? לפני כמה ימים... 6. ועם 9? יום שישי 7. משהו טוב על 18. היא מצחיקה בטירוף 0.0 8. ומשהו רע על 11. היא והלכת לישון באמצע השיחות שלנו
9. איך הכרת את 4? מועידות שציצ 10. ואת 12? גם מועידות שציצ 11. 16 ו8 מכירים אחד את השני? לא. 12. איך היית מתאר/ת את 1? הבן אדם הכי חשוב לי בעולם
13. מה לדעתך 15 היה לוקח/ת לאי בודד? [3 דברים :)] הומ אין לי מושגXD כי אני לא מכיר אותו ממש טוב
14. יש ל3 חיה/ות מחמד? כן, נחש:] 15. בת/ן כמה 19? 15 16. איזה מוזיקה שומע/ת 2? גות' מטאל, בלאק מטאל?
17. כמה את/ה אוהב/ת את 14? הרבה הרבה D: 18. מתי בפעם האחרונה ראית את 5? פורים;;;;;

למעלה