שירשור היכרות מחודש

SummerNightCity

New member
../images/Emo55.gif.

שם:דר. גיל:17. אמן דאנס אהוב:זה קשה. אמן האוס אהוב:זה לא, עופרה
. קטע דאנס אהוב:קשה מדי. קטע האוס אהוב:קשה מדי. דרכי תקשורת:מי שחופץ בכך מוזמן לשלוח לי מסר
. תמונה שלכם
ותוספת. מה הגיל האמיתי שלך? 17. ואיזו חיה אתה? בעברית פרה באנגלית נמר
.

juggernaut

New member
דר תעשי לי ילד.

(נמ. זוכרת אותי בכלל? מפמ"ח, אני בעיקר מסתובב עם דין. שיער שחור ומשקפיים. והנה תמונה להמחשה)

אני ../images/Emo26.gif

שם: יובל גיל: 21 עיר: בת ים אמן דאנס אהוב: לסגו אמן האוס אהוב: The Dril קטע דאנס אהוב:Jessy - How Long קטע האוס אהוב: Pakito - Living On Video דרכי תקשורת: [email protected] תמונה שלי >>>>

X Slider

New member
*איך זה להיות נחסם?../images/Emo6.gif*

שם: שחף גיל: 16 עיר: אבן יהודה (מושבה
) אמן דאנס אהוב: כווולם אמן האוס אהוב: כווולם קטע דאנס אהוב: הכללל קטע האוס אהוב: הכללל דרכי תקשורת: בעולם שלי כתוב הכל
גיל אמיתי - 16 (?) חיה - חתול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך כן!!!!

FlakY

New member
טוב נו :(

שם: משה גיל: 15 וחצי עיר: צפת אמן דאנס אהוב: Groove Coverage אמן האוס אהוב: עופרה קטע דאנס אהוב: Special D. - Come with me קטע האוס אהוב: Alone - Offer Nisim דרכי תקשורת: מסנג'ר : [email protected] תמונה שלכם [מי שלא שם, נחסם. ] אויש טוב נו (תמונה מצורפת)
במבחנים הנוספים יצא לי שאני : בן 14 ואני כריש חח ^_^
אגב בקרו כאן.

FlakY

New member
אופסי לא שרשרתי +_+

בלי כוונה זה שייך לדיון ההכרות סליחה X:

anglfall

New member
מה יעני בת 21 בשבילך זה זקנה מדי?

אה בקושי יודע איך ניראה מועדון...ואל תגיד לי שליין של שמיניסטים עושה לך את זה..נו באמת!

EnglandHooligan

New member
ככה

שם:תומר . גיל:18. אמן דאנס אהוב : Dabuzz,Tess. אמן האוס אהוב: Djsammy , ATB. קטע דאנס אהוב : DjSammy : Heaven ,ATB- Long way home, Diamond -reason(jungle mix). דרכי תקשורת :פלאפון? :) תמונה :אין לצערי .. מה הגיל האמתי שלי? :18... איזה חיה אתה ?.....אה.... ?

RAZOSH

New member
ל-ATB יש הטראקים הישנים שלהם

שהם פשוט פשוט פשוט הכי טובים TILL I COME האגדיייייייייייייייייי!!!!!!!!!! ו-DONT STOP

GnG17

New member
...

שם: אלעד גיל: 19 עיר: מגדל העמק אמן דאנס אהוב: Silver אמן האוס אהוב: עופרההה קטע דאנס: Forgvin קטע האוס: Offer Nissim Feat Maya - Only You ICQ 243204202 לא זמין באמצע שבוע (צבא).

GnG17

New member
אנשים שמבנים במוזיקה לא?

עכשיו חזרתי מהורטיגו היה אחלה דברי איתי באיסי243204202

אני אחד שהציג את עצמו כבר

שם: אופיר גיל:18 וחצי עוד שלושה חודשים בן 19 עיר:באר שבע אמן דאנס אהוב: אוהב כמעט את כולם אין שם ספציפי אמן האוס אהוב: גם פה אין העדפות לזה אוהב את הכל בהאוס קטע דאנס אהוב:Benassi Bros Feat Dhany - Hit My Heart קטע האוס אהוב:2 UNLIMITED - No Limit [DJ Digress Hamburg Style Mix 2003] דרכי תקשורת:מסנג'ר ואייסיקיו תיצרו איתי במסרים קשר לגבי זה לא אוהב לפרסם על גבי האתר תמונה שלי: יש איזו חיה אתה:אני... אני חיית מסיבות וחיי לילה

למעלה