שירשור ציורים!

Lust chan

New member
נה צ'אן!@#../images/Emo135.gif

אומג את חיה ;;~! ועכשיו בקשר לציורים, הדבר הכי חשוב- אני חוהל על עיצוב הדמויות שלך. ברצינות, הדמות האחרונה והראשונה מקסימות וממש מיוחדות, לא יודעת אפילו להסביר איך. זה ממנגה שאת עובדת עליה? אם כן, אני דורשת פרטים!!!@# הציור השני דווקא בסדר, ממש אהבתי את התלתלים. בכלל, השתפרת מאוד מאז הפעם האחרונה ששמת ציורים. וגם ההצללה שלך בעיפרון ממש יפה, על מה את מדברת, חסר לך שאת פורשת מלהצליל בעיפרון ומצלילה רק במחשב ]: יש לי רק שתי הערות בונות ונורא שוליות כאלה- בציור הראשון אין שום בעיה, חוץ מהפרופורציות של האנשים המוצללים. אם תשימי לב, הרגליים של הבחור שכורע מתחילות מהבטן. גם לא נראה שיש להם בגדים, אבל זה כבר דבר טוב *חיוך מטופש* הדבר השני הוא יותר בכיוון של עצה- לפי הצילום של הציורים שלך נראה שאת עוברת נורא חזק על הקווים עם העיפרון, למרות שיכול להיות שזה רק נראה ככה כי המצלמה אהבלה. בכל מקרה, אם צדקתי, תנסי לצייר איתו יותר 'סקצ'י', כי זה ייראה יותר טוב ככה. ולסיום, אממ, התגעגעתי נורא >__<;;~

נה צ'אן!!!!! DDD:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

יאי! את פה DDD: תודה D: הדמויות לא ממנגה {למרות שיהיה נחמד לעשות מזה מנגה OO} אלא מסיפור שהמצאתי, אני יכולה לשלוח לך אותו אם את רוצה {אבל הוא די מטומטם =X} ממפ, תודה =] השקעתי המון בשיער, אני פשוט לא רגילה לצייר אנשים מבוגרים =X תודה, הייתי בקורס אומנות ועיצוב, ולימדו אותנו הצללה והכל וזה נורא עזר לי, ויש לי גם עפרונות טובים יותר D: אבל הייתי רוצה ממש להתחיל לצבוע אותן! הן יראו כ"כ כמו אנימה אמיתית! ;-; המ... זאת אותה ילדה, והיא קטנה אז ניסיתי לעשות אותה קטנה XD ובגלל שזה צל חשבתי שהבגדים יעשו אותו למשהו שלא נראה כמו בנאדם {אלא יותר כמו ערימת סמרטוטים X__X} ממ... לא יותר מדי חזק, והמצלמה שלי באמת אהבלה XD אבל לא יראו את זה, הם בכל אופן הרבה יותר יפים במציאות =] גמני 3333333333333333333>

Lust chan

New member
אוף, היא הייתה יכולה להיות מהזה בישי../images/Emo135.gif

ואני נורא אשמח אם תשלחי לי את הסיפור~!!!@# לאבו 3>

Himeka

New member
תעבדי עוד קצת על הציורים ../images/Emo69.gif

וזה יהיה ממש ממש מושלם.3:

MomijiSan

New member
חנע אני שונאת אותך;;;|קרמבו|

ובואי למפגש ראשון לציון33> וגם תבואי לפיסט;;; אני מתגעגעתT_T

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifטודע מאמי גם אני חולה עלייך

0.0? מפגש בראשון לציון? אי לא מאופסת פה על כלום... פרטים?

MomijiSan

New member
היתי בטוחה שאני בפורום אחרXP|קרמבו|

אבלאבל תבואי לאנימה פיסט ;;;; ותתחברי למסנ#$^#^ אני מתגעגעת 33>

"ציורים " שלי ^^

חברה שלי נידבה את הרגל אף אחד לא יכול לעמוד ביפניי רגל שאפשר לצייר עליה >< (זאת לא רק אני ,נכון?)

Miss Shiri

New member
שלומות! D:

אין לכם מושג מאיפה נפלתי עליכם... אז... היי. אוהבת אינויאשה ואנימות בכלל :} אוקה, אז הנה הציור קיר שציירתי יום שישי אחד ובהיר. וקלח לי יום שלם :O

יפה מאוד.

אהבתי מאוד את ההצללה. אם כי, היית צריכה להוסיף הצללה לאורך השיער, ולפוני; וגם בעיניים, נראהלי. האף לא יושב טוב. הוא יותר מדי בצד, ואזור האף הוא בדרך כלל באמצע. חוץ מזה, מאוד אהבתי.

NoAmItA ChAn

New member
הציור ממש מדהים *___*

גם אמא שלי אמרה את זה XD וממש אהבתי את הכנפיים ואת השיער ^__^

וואו O:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

זה ממש יפה =] {וענקי! איך יש לך כוח לזה ועוד לצבוע אותו!}

למעלה