שמעו והסכיתו!

purple rain2

New member
../images/Emo28.gifשמעו והסכיתו!../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif

כמה דברים לי אליכם:
גלריות: אוקיי אני עכשיו עבדתי שעות, בלי צחוק, על הקטע של סידור הגלריות ועוד לא סיימתי, הן פשוט היו מבולגנות לגמרי: היו גלריות עם ממש מעט תמונות אז איחדתי, והיו נגיד מלא תמונות של יואנה בגלריה אחרת ותמונות שלא קשורות בכלל לקטגוריה מסויימת.. בקיצור:- אני מבקשת מכם בכל לשון של בקשה- כאשר אתם רוצים להעלות תמונה חדשה לגלריות, ברצון, אבל בבקשה תחסכו ממני אחרי זה את כל העבודה השחורה ותעלו אותה ישר לגלריה המתאימה... אם אתם רואים שאין גלריה מתאימה או מתלבטים איפה- אני מעדיפה שתשאלו אותי! באמת, אתם לא יודעים כמה זמן לוקח אחרי זה לעביר תמונה תמונה...
תודה.
טאגליינס: מחקתי חלק מהטאגליינס הישנים והכנסתי חדשים- את שרשור התמונות של הפרק הראשון (של עדי) ואת שרשור התמונות של הפרק השני (של שיר). אם באמת כל פרק יהיה שרשור כזה הוא יטוגלן
שאלונים: כפי שאמרתי, בין פרק לפרק כדי שיהיה מעניין וכיף בפורום אני אעשה שאלון בהמשכים- כל יום או יומיים, (תלוי בהיענות שלכם
) מראשון עד חמישי חלק נוסף, ככה שאתם מוזמנים
סקר: כל שבוע, פחות או יותר, הסקר יוחלף. אתם מוזמנים לעקוב וכמו כן אני אודיע כשהוא יתחלף
תוצאות הסקר הראשון: רובכם העדפתם את העונה הראשונה! והשבוע אתם מוזמנים להצביע מי המתמודדת האהובה עליכם לפי רושם ראשוני

purple rain2

New member
../images/Emo172.gifוהשאלון השבועי- יום ראשון!

שם: מין: גיל: מיקום: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: מה אתם לובשים עכשיו: מה התחביב שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי: מאמינים באלוהים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בגן עדן וגיהנום: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: איבר אהוב בגוף: איבר שנוא: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: לישון או להתעורר: אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:

purple rain2

New member
ולהלן תשובותיי../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

שם:
הילית מין:
מרכז טובים בלימודים:
יפ אוהבים לאכול:
תלוי מה...אני נורא בררנית באוכל
מה אתם לובשים עכשיו:
טרנינג
מה התחביב שלכם:
טלוויזיה, מחשב, לישון, חברים, סרטים, מוזיקה
מילה אהובה בת 4 אותיות:
אהבה (קיטש קיטש אבל זה הדבר היחיד שעלה לי לראש
) אוהבים שאלונים:
בעיקרון כן, אבל לא ארוכים מדי
יש לכם חיה בבית:
לא האם הייתם בטלויזיה:
פעם פעם, ביסודי היינו בזאפ לראשון
פגשתם סלבריטאי:
סלבריטאים בביצה המקומית
מאמינים באלוהים:
לא מאמינים בקסם:
לא מאמינים במזל:
כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:
לא תכונה רעה שלכם:
חוסר סבלנות תכונה טובה:
רגישה איבר אהוב בגוף:
אממ.. העיניים פסדר
איבר שנוא:
אף
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
וואי אני צריכה לחשוב על זה
ים או בריכה:
ים לישון או להתעורר:
כל דבר בעיתו
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
כנ"ל
עונה מועדפת בשנה:
חורףףףףףףףף
טיול בארץ או בחו"ל:
בחו"ל
טלפון או פלאפון:
טלפון ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
(=את השאלון, אם זה לא היה ברור
) אלך לישון!
לילה טוב

|בובספוג|../images/Emo111.gif

גמני אוהבת את העינים אצלי ואת האף שונאת (למרות שלא רמשתי)
חו"ל שולט זאפ זה לא בערות 11 במקרה?אוי הייתי מכורה לזה פעם 0.O אני שמחה לראות שעוד מישו אוהבת חורף
זה מצחיק כשאומרים מילה בת 4 אותיות ישר קופץ לראש אהבה...גמני באתי לרשום אהבה אבל וויתרתי..איך אמרת קיטשי...

bמיקה

New member
תשובות

שם: מיכל מין: נקבה גיל: 22 מיקום: בית שמש טובים בלימודים: בעבר הרחוק אוהבים לאכול: לא בגדים טלויזיה חיים לא 4 כלבים ו-7 חתולים כן כן לא לא כן לא שתלטנית אכפתית ידיים בטן "החיים יפים" בריכה לישון אקטיבים קיץ חו"ל ? לישון

Dark Force

New member
תשובות../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

שם: שיר מין זכר גיל: 16 מיקום: חיפה טובים בלימודים: לא ממש.. תלוי
מה אתם לובשים עכשיו: חולצת בית ספר, וג'ינס. אוהבים לאכול: ה-כ-ל חוץ מכבד. מה התחביב שלכם? המון, פשוט כדאי לשאול. מילה אהובה בת 4 אותיות: קוטג' אוהבים שאלונים: הממ.. כן..
יש לכם חיה בבית: יאפ,
כלב,
דגים,
חתול,
וחמישה תוכים. האם הייתם בטלוויזיה: יאפ. פגשתם סלבריטאי: המוניים.. מאמינים באלוהים: לא ממש, אבל גם לא שולל. מאמינים בקסם: תלוי, באיזו תקופה אני. מאמינים במזל: כן. מאמינים בגן עדם וגהנום: אין לי תשובה, אבל אני מקווה שיש. תכונה רעה שלכם: פולט דברים. תכונה טובה: יצירתיות. איבר אהוב בגוף: אף
איבר שנוא: שיער, עושה המון בעיות. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "בהמתנה לעתיד" ים או בריכה: י-ם לישון או להתעורר:
לישון..
אקטיבים\פאסיביים: תלוי מתי, אם זה מעניין אקטיבי אם לא פסיבי. עונה מועדפת בשנה: אביב
טיול בארץ או בחו"ל: כמה לא פטריוטי, אבל בחו"ל..:-\ טלפון או פלאפון: פלאפון.
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: אלך לביצפר

|בובספוג|../images/Emo111.gifוואו כמה חיות...

אתה בן!!! יש בן בפורום ! ואני חשבתי שרק בנות רואות כאלה דברים

|בובספוג|../images/Emo111.gif

שם:
מרי מין:
נקבה גיל:
17 מיקום:
ר"ג טובים בלימודים:
אם אני משקיעה אז כן=\ אוהבים לאכול:
אוהבת מאוד יפני ואיטלקי מה אתם לובשים עכשיו:
ג'ינס וגופיה מה התחביב שלכם:
שחיה גולף ביסבול מילה אהובה בת 4 אותיות:
שמחה אוהבים שאלונים:
כןן מאוד יש לכם חיה בבית:
יאפ האם הייתם בטלויזיה:
לא שאני זוכרת פגשתם סלבריטאי:
יאפ מאמינים באלוהים:
ממש לא מאמינים בקסם:
גמלא מאמינים במזל:
לפעמים מאמינים בגן עדן וגיהנום:
אם אני לא מאמינה באלוהים למה בגן עדן? תכונה רעה שלכם:
תחמנית תכונה טובה:
יודעת להקשיב כשמישו צריך עזרה איבר אהוב בגוף:
עינים איבר שנוא:
הגוף אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
השעמום2 ים או בריכה:
שניהם לישון או להתעורר:
לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:
לפעמים ככה ולפעמים ככה עונה מועדפת בשנה:
חורף טיול בארץ או בחו"ל:
חו"לללללל
טלפון או פלאפון:
טלפון אין לי פלא -ההורים לקחו
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:
את מי?מה שזה לא יהיה --הולכת ללמוד לכימיה יום שלישי בגרותתתת!

../images/Emo122.gif אחרי מתכונת באזרחות../images/Emo26.gif

שם: ענבל מין: נקבה גיל: 17 מיקום: רחובות טובים בלימודים: לא משהו.. אוהבים לאכול: כןןןןןן מה אתם לובשים עכשיו: חולצה שבת דודה שלי הביאה לי מארגנטינה ומכנס ספורט שלוש-רבע מה התחביב שלכם: לרקוד מילה אהובה בת 4 אותיות: אהבה
אוהבים שאלונים:זה בסדר יש לכם חיה בבית: שני חתולים שמנים האם הייתם בטלויזיה:כן, בערך.. בקהל של 'ממומיקס' וראו אותי מלא וגם הפגנתי פעם אחת ואמרו לי שראו אותי.. אני לא ראיתי את עצמי.. פגשתם סלבריטאי:כן רק שבטח אף אחד לא זוכר ת'שם שלהם
- תומר טל - צוף מ'מיכאלה' הוא מממש חמוד היה אלינו ממש נחמד ישב איתנו ודיבר איתנו ממש אל הכיפק(יש לי תמונה איתו
) - רן לוי - מנחה ב24(יש לי תמונה איתו
) -טלי אלגד - האקדמיה לצחוק(יש לי תמונה איתה
) -הדיימונז -כלא 6 -הישראלים - הם חיים בסרטטטטטט - יונתן רוזן - יוסטון מ'מיכאלה'(יש לי תמונה איתו
) - שנים מה'שיר שלנו' אמממ שחכתי ת'שם.. יש לי תמונה איתם
חחחחחח הם היו מאוד מצחיקים... חחח - צק ברגמן מ'אהבה מעבר לפינה' (יש לי תמונה שלו
) איזה עיניייייםצ והוא גם היה ממש נחמד -מורן גרוס - כוסיייייית מהמממממממממת ומממממש חמודה יש לי בוק שלם שלה
נו... הבנים מאוד שמחו.. היא ישבה בינהם - לירון לב - כוכב נולד2 יש לי תמונה איתו
מאמינים באלוהים: לא.. מחפשת את עצמי מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן תכונה רעה שלכם: אני יכולה להיות יהירה תכונה טובה: נחמדה מאוד איבר אהוב בגוף: עינים איבר שנוא: סנטר אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: סרט משעמם ים או בריכה: ים לישון או להתעורר: לישון אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: פסיבים יותר מאקטיבים עונה מועדפת בשנה: קיץ טיול בארץ או בחו"ל: בארץ טלפון או פלאפון: --- ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: את השאלון? יקרא הודעות.. חח

JULI4561

New member
שליייייייייייייייייייי ../images/Emo23.gif

שם :
ג'ולי
טובים בלימודים : כן.. נראה ליי
אוהבים לאכול
ברור!! אבל מנסים לשמור על הגזרה חח
מה אתם לובשים עכשיו: מכנס תכלת ארוך של הנס וחולצה לבנה של בצפר :/
מה התחביב שלכם: לשיר לרקוד לשחק וכל מה שקשור בבמה!
מילה אהובה בת 4 אותיות:
אהבה
אוהבים שאלונים: תלוי איך הם ... בינתיים זה נחמד
יש לכם חיה בבית : לא
פגשתם סלבריטאי: הרבה
מאמינים באלוהים: כן לפעמים
מאמינים בקסם : במיסטיקה ורוחות
כן .. קסם של להעיף דברים וכחות זה קצת מוזר לדעתי
מאמינים במזל : כן וגם להיות במקום הנכון ובזמן הנכון
מאמינים בגן עדן וגיהנום : מאמינה בחיים אחרי המוות
תכונה רעה שלכם : פליטות פה אבל לא בדברים סודיים
תכונה טובה : אפשר לסמוך עליי
איבר אהוב בגוף: כלום
איבר שנוא : פנים עם חצ'וקנים
אם היתם עושים סרט על חייכם איך היתם קוראים לו : החיים על פי ג'ולי דיי קל מה
חחח
ים או בריכה : בריכה
לישון או להתעורר : לישוןןןןן
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים : תזכירו לי מה זה
עונה מועדפת בשנה : אביב
טיול בארץ או בח"ול : אין על אילת חחח
טלפון או פלאפון : ברור פלאפון
ומה תעשו ברגע שתסיימו : אלך לשכנע את אמא שלי להמשיך עם - VOD

JULI4561

New member
שאלה ששכחתי ..... ../images/Emo27.gif

האם היתם בטלויזיה : כן השתתפתי בפסטיגל 2001 והראו אותי בערוץ 6 בקליפ של "לשנות" היתי בערוץ הילדים ... שרתי שני שירים שמה והיתי בשתי תחרויות של "מסע קיץ" וקריוקיד ובקריוקיד ניצחתי ובמסע קיץ היתי נורא נורא קרובה . והיתי גם בערוץ אחד ב"להיות כוכב 2002 "

Pink Angel1

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

שם: סהר מין:
גיל: 16 מיקום:רחובות טובים בלימודים: ממוצע אוהבים לאכול: כמעט הכל מה אתם לובשים עכשיו: ג'ינס וחולצה מה התחביב שלכם: הרבה בעיקר לשמוע מוזיקה מילה אהובה בת 4 אותיות: אוכל
אוהבים שאלונים: אין לי בעיה איתם יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי: יאפ, אפרת בוימולד מנחי אקזיט ועוד כמה לא זוכרת מאמינים באלוהים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: יאפ מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא תכונה רעה שלכם: חוסר סבלנות וכנה תכונה טובה שלכם: נאמנה איבר אהוב בגוף:
איבר שנוא: אף אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אין לי מושג ים או בריכה: ים לישון או להתעורר: לישון
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: תלוי עונה מועדפת בשנה: קיץ
טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: לנוח קצת

למעלה