שמעו והסכיתו!

גלתו

New member
שלי:

שם: גל מין: נקבה גיל: 18 מיקום: פרדסיה טובים בלימודים: אכן אוהבים לאכול: מן הסתם - אינסטינקט בסיסי, לא? אממ מאוד אוהבת שקדי מרק (בלי המרק) וממתקי גומי... מה אתם לובשים עכשיו: ג'ינס וגופייה לבנה מה התחביב שלכם: ריקוד, מוזיקה (המון), קריאה, כלמיני מילה אהובה בת 4 אותיות: ?! שאלה הזויה. אין לי מושג. אוהבים שאלונים: מאוד, מעביר את הזמן יש לכם חיה בבית: אוגרים האם הייתם בטלויזיה: הממ כן, כשהייתי קטנה. לא משו מיוחד, משו של בצפר כזה. פגשתם סלבריטאי: תלוי מי אתם מחשבים כסלבריטאי... אבל כן, לא זכור לי משהו מיוחד מאמינים באלוהים: לא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: אולי מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא תכונה רעה שלכם: הערכה עצמית מעורערת תכונה טובה: אינטילגנציה איבר אהוב בגוף: תחת
איבר שנוא: אף או כפות רגליים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "החיים של גל" חח ים או בריכה: בריכה לישון או להתעורר: לישון... אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: אקטיבית עונה מועדפת בשנה: אביב או קיץ טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: את השאלון? אמממ אלך לבדוק מה שלום האוגרים - האוגרת המליטה וצריך לדאוג להם...

ממש לא כיף.

פעם עוד אהבתי ורציתי אוגרים עד שראיתי בכלוב של חברה שלי את מה שנשאר מאוגר צעיר אחרי שאמא שלו אחלה אותו- רגל

גלתו

New member
אוי...

בהמלטות הראשונות האמהות קצת נבהלות אז מאוד נפוץ שהן אוכלות את הגורים שלהן. קצת נורא, אבל טבעי. אבל חוצמזה, הם ממש חמודים. אין הרבה מה לעשות איתם, אבל עצם העובדה שהם חמודים ממש עושה את כל העבודה
אני יכולה להשתעשע איתם שעות - לדבר אליהם כמו מפגרת, להפוך אותם בידיים וזה... קטנטנים

JULI4561

New member
כן אמהות של אוגרים אחרי הריון

שהם עצבניות או משהו עם ההורמונים שלהם היא אוכל תאת הגורים אוגרים שלה .. ובגלל זה תמיד חייבים להפריד ביניהם אחרי לידה

am i

New member
הרשימה שלי היי כולם

שם: ורד מין: נקבה גיל:16 מקום: חיפה טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול: מה שאני מכינה מה אני לובשת עכשיו:בוקסר וגופייה התחביב שלי:כדורעף מילה אהובה בעלת 4 אותיות:שנאה אוהבים שאלונים: ברור למה אני עונה יש חיה בבית: חתול עכבר תוכים נחש ואיגואנה האם הייתם בטלוויזיה: לא שאני יודעת! פגשתם סלברטאי: יותר מדי מאמינים באלוהים:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן תכונה רעה שלי: מתנתקת אם זה משעמם אותי תכונה טובה שלי:אוהבת לעזור לאנשים עם בעיות! איבר אהוב בגוף: האף שלי איבר שנוא בגוף הרגליים שלי אם היו עושים עלי סרט היו קוראים לו: סיגריות מכות ורוק אנד רול ים או בריכה: שניהם לישון או להתעורר: מי בכלל מתעורר אקטיבי או פסיבי: דיכאוני עונה מועדפת: קיץ טיול בארץ או בחול: שניהם טלפון או פלאפון: מסנג'ר מה אני אעשה ברגע שאני אסיים אותו: לישון

IkMfNiY

New member
תשובות ../images/Emo42.gif

שם: יעל מין: נקבה גיל: 17 מיקום: חיפה טובים בלימודים: לא :X אוף, לצערי כן :\ אוהבים לאכול: כמובן P: מה אתם לובשים עכשיו: גופיה, ג'ינס, הדברים הרגילים מה התחביב שלכם: שאלה טובה P: מילה אהובה בת 4 אותיות: חייבים 4?! בת שלוש אותיות-
! :X אוהבים שאלונים: כן P: יש לכם חיה בבית: לא :X האם הייתם בטלויזיה: אממ, יכול להיות שכן P: פגשתם סלבריטאי: לא יודעת אם סלבריטאים, אבל מלא מלא מוזיקאים P: מאמינים באלוהים: אני חושבת שכן מאמינים בקסם: כן מאמינים במזל: כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן תכונה רעה שלכם: יש הרבה :X תכונה טובה: אני זוכרת תאריכים מעולה P: איבר אהוב בגוף: עיניים P: איבר שנוא: יש הרבה :X אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: I know my first name is Yael, אופס, כבר יש סרט שדומה לזה P: ים או בריכה: בריכה לישון או להתעורר: לישוןןןןןןן, זה הדבר הכי טוב בעולם! אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: נראה לי שיותר פסיבית P: תלוי במה P: עונה מועדפת בשנה: קיץ, כי יש
טיול בארץ או בחו"ל: בארץ טלפון או פלאפון: פלאפון ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: את השאלון? :X יעל

במןכחמןקםמ

שם: אביגדור
מין: זכר גיל: 67 מיקום: אפגניסטן טובים בלימודים: כבר סיימתי ללמוד מזמןןןןןן
אוהבים לאכול: לא במיוחד מה אתם לובשים עכשיו: בגדים? מה התחביב שלכם: מוזיקה
, מחשב, כוכב נולד
מילה אהובה בת 4 אותיות: מילקי
(לא איכפת לי שזה 5
) אוהבים שאלונים: לא! יש לכם חיה בבית: לא, ברוך ה'
האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי: גיא אריאלי נחשב?
מאמינים באלוהים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא יודעת, אולי מאמינים בגן עדן וגיהנום: כן ים או בריכה: לא יודעת לישון או להתעורר: להתעורר מאוחר אחרי שינה ארוכה
עונה מועדפת בשנה: חורף, ברור
טיול בארץ או בחו"ל: בחו"ל, בארץ אפשר לטייל הרבה ושם זה נופים שונים ומקומות שונים ויפים
ובאירופה יש אקלים יותר קר
טלפון או פלאפון: פלאפון, למרות שהוא יותר מסוכן
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: את מי? את הפלאפון?

niranat

New member
התשובות שלי ../images/Emo26.gif

שם: טלי מין: נקבה גיל: 16 מיקום: רחובות טובים בלימודים: כן אוהבים לאכול: ביטח
מה אתם לובשים עכשיו: מכנס כתום וטישרט לבנה מה התחביב שלכם: אין לי משהו ספציפי.. באופן כללי לצאת ולהנות מילה אהובה בת 4 אותיות: לא השקעתי מעולם מחשבה בעניין.. חח קרפד!? אוהבים שאלונים: כנראה שכן אם אני עושה את זה
יש לכם חיה בבית: שני חתולים האם הייתם בטלויזיה: שמעו אותי בטלוויזיה בזאפ לראשון חח פגשתם סלבריטאי: מממ.. אייל גולן חח סלב מטורף, אה?! מאמינים באלוהים: לא מאמינים בקסם: הכל טריקים, עבודה בעיניים
מאמינים במזל: אני מאמינה שהכל בחיים זה עניין של מזל, כל החיים שלנו מסתדרים לפי דברים אקראיים שעושים את החיים שלנו מה שהם... לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה מאמינה במזל. מאמינים בגן עדן וגיהנום: ממש ממש ממש לא תכונה רעה שלכם: אני מרשעת ממש
אבל אני נהנית מזה, זה עושה לי את החיים מצחיקים.. מין רוע לא מזיק כזה. תכונה טובה: מלאת אנרגיות איבר אהוב בגוף: בטן איבר שנוא: רגליים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אל תנסו את זה בבית ים או בריכה: נראה לי בריכה.. לא יודעת, אני מתה על ים אבל מפחדת ממדוזות
לישון או להתעורר: לישון!!! אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: אקטיבית עונה מועדפת בשנה: קיץ - שונאת את החום אבל עושים המון כיף וזה שווה את זה טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל... אני מכירה כל פיסה בארץ הזאת טלפון או פלאפון: פלאפון.. הדור ה-3
ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: את מה?!..

עונה ../images/Emo140.gif

שם: לירן מין: נקבה גיל: עוד 3 חודשים 18
מיקום: גוש הדן טובים בלימודים:אממממ אני משקיעה אז כן אוהבים לאכול: אמממ אני בררנית נורא לגבי האוכל מה אתם לובשים עכשיו: פי'גמה :) שמלה קצרה מה התחביב שלכם: יש הרבה, הכי חשוב מהכל, להתבטל ולא לעשות כלום מילה אהובה בת 4 אותיות: לירן, אפשר לא? אוהבים שאלונים: כן כן יש לכם חיה בבית:2 תוכים, דגים וצמחים. אבא חולה על זה, הבית נראה כמו ג'ונגל. האם הייתם בטלויזיה: לא נראה לי פגשתם סלבריטאי: הרבה, אבל חשוב שפגשתי את אנתוני פרקר
מאמינים באלוהים:אמממ קשה לי מאמינים בקסם: ככה ככה מאמינים במזל:ככה ככה מאמינים בגן עדן וגיהנום:אני מקווה שיש,כדי להמשיך בחיים שאחרי המוות תכונה רעה שלכם: חסרת סבלנות
תכונה טובה: חברותית ויודעת להקשיב איבר אהוב בגוף:אמממ 2 תפוזים
איבר שנוא: עיניים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:עולמה המטורלל של לירן ים או בריכה: בריכה לישון או להתעורר:לישון
אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: חצי-חצי עונה מועדפת בשנה:סתו טיול בארץ או בחו"ל:ארץ טלפון או פלאפון:פלאפון ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:מתכתבת במסנג'ר

עונה......

שם:הדס מין:נקבה
גיל:14 וחצי מיקום:צפון טובים בלימודים: יחסית... אוהבים לאכול:כן מה אתם לובשים עכשיו:סתם טרנינג וחולצה מתמנון מה התחביב שלכם:להיות בנוע"ל בעיקר מילה אהובה בת 4 אותיות:מילה אהובה?אין...אבל יש מילון למילים מגעילות! אוהבים שאלונים:לא יש לכם חיה בבית:היו המון...אבל כולם מתו האם הייתם בטלויזיה:לא פגשתם סלבריטאי:כן מאמינים באלוהים:חלקית מאמינים בקסם:חלקית מאמינים במזל:חלקית מאמינים בגן עדן וגיהנום:חלקית תכונה רעה שלכם:לפעמים אני ממש יכולה להיות מעצבנת עם משעמם לי תכונה טובה:לא יודעת... איבר אהוב בגוף:עיניים איבר שנוא:רגליים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:ווהווו ים או בריכה:בריכה לישון או להתעורר:להתעורר אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:אקטיבים עונה מועדפת בשנה:חורף טיול בארץ או בחו"ל:גם וגם טלפון או פלאפון:טלפון ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:אמשיך לאכול את המרק!

shachari

New member
תשובות

שם: שחר מין:נקבה גיל:12 מיקום:חיפה טובים בלימודים:כן! אוהבים לאכול: תלוי במצב רוח מה אתם לובשים עכשיו: חולצה אדומה ומכנס שחור מה התחביב שלכם:לרקוד, לשיר מילה אהובה בת 4 אותיות:אהבה אוהבים שאלונים:כן יש לכם חיה בבית:לא האם הייתם בטלויזיה:כן פגשתם סלבריטאי:כןן מאמינים באלוהים:כן מאמינים בקסם:לא מאמינים במזל:כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:כן ולא תכונה רעה שלכם:עקשנית כשצריך תכונה טובה:משכנעת ומצחיקה איבר אהוב בגוף: אצבעות ידיים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:מסטיק ים או בריכה: בריכה לישון או להתעורר: לישון ZZZ אתם אנשים אקטיבים או פסיבים:מההה? עונה מועדפת בשנה:קיץץץ טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:רואה השיר שלנו!

Pink Punk

New member
My שאלון

שם: קליה מין: נקבה גיל: 15 (ושבוע חח) מיקום: כפר סבא טובים בלימודים: אני משקיעה מאוד... וjust for the record- אני מתחילה תואר שנה הבאה במקביל עם תיכון ואגמור בי"ג :) אוהבים לאכול: אני לא חובבת דברים בריאים ואני אנינת טעם לגמרי מה אתם לובשים עכשיו: המממ גופיה ומכנסיים קצרים, בוקסרים כאלה מה התחביב שלכם: המממ... מחשב טלויזיה כתיבה ורולר בליידס מילה אהובה בת 4 אותיות: צ'נדי? (צ'נדלר בינג מחברים) אוהבים שאלונים: יאפ יש לכם חיה בבית: לא... האם הייתם בטלויזיה: חחח לא וטוב שכך פגשתם סלבריטאי: פגשתי כמה ישראלים מוכרים... כמו עופרה וינגרטן מפרפר נחמד כשהייתי בכיתה א' ואמממ ראיתי את ליאת אחירון וסופי צדקה חחח לא באשמתי... מאמינים באלוהים: לגמרי מאמינים בקסם: אמממ לא בטוחה מאמינים במזל: לא בטוחה... מאמינים בגן עדן וגיהנום: אממ אני מאמינה שיש גן עדן, מקום לטובים אבל לא יודעת לגבי גיהנום... תכונה רעה שלכם: שתלטנית תכונה טובה: לא חושבת שיש איבר אהוב בגוף: השיער שלי והעיניים שלי איבר שנוא: יותר מדי לנקוב בשמם... אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: warning- don't see it ים או בריכה: בריכה, עוד איכשהו לישון או להתעורר: לישוןןןןןן אתם אנשים אקטיבים או פסיבים: פסיבית ביותר, אבל יש לי דיעות מאוד נוקבות עונה מועדפת בשנה: חורף!!!!!1 טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל like duh טלפון או פלאפון: פלאפון נראה יותר יפה, אבל אני מתקמצנת בשיחות בגלל הקרינה ואממ הכסף ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: לסיים מה? ת'שאלון? כנראה שאני אשלח אותו...

../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ותגידי, אם את עושה שרשור תמונות כל פרק ומכניסה לטאגליין לא עדיף כבר לעשות קטגורית קישורים ולשים את הקישור לשרשור?
כי נראה לי שזה יתפוס לך מקום בטאגליינס
בכל אופן, את שולטת

purple rain2

New member
../images/Emo15.gifאוקיי הבנתי,אז כולם קבלו../images/Emo26.gif

מעכשיו הסידור הולך ככה
: שמתי ב"קישורים" קטגוריה של "תמונות של העונה השלישית", ושם כל שבוע אני אעלה את שרשור התמונות מאותו הפרק! שיר- השרשור שלך נשאר מטוגלן

למעלה