תמונה מהצד השני של הבמה
מ מאמי ללא צנזורה New member 3/10/08 #21 היה מצחיק../images/Emo6.gif אם היה תילבושות ופיאות שמתאימים לדיירים...היה הרבה יותר מצחיק!!!
ה הריאליסטי New member 3/10/08 #24 סיכום תיאטרון הבובות - אכזבה (מההפקה) שבוע שלם בלי כלום וזה מה שההפקה הצליחה למצוא כדי להפיג את השעמום? קרטונים עם הפרצופים שלהם? נו באמת..
סיכום תיאטרון הבובות - אכזבה (מההפקה) שבוע שלם בלי כלום וזה מה שההפקה הצליחה למצוא כדי להפיג את השעמום? קרטונים עם הפרצופים שלהם? נו באמת..
J Jason2 New member 3/10/08 #25 עם כמות האלכוהול שהם שותים שם הכל נראה טוב. נראה לי הם ישתו עד דלא ידע אם שפרה או אשר.
י יNOT New member 3/10/08 #31 ../images/Emo45.gif ציפיתי למשהו אחר גם... מה גם שזה נראה כל כך מאולתר....לפחות האלכוהול הציל את הערב.
../images/Emo45.gif ציפיתי למשהו אחר גם... מה גם שזה נראה כל כך מאולתר....לפחות האלכוהול הציל את הערב.
מ מאמי ללא צנזורה New member 3/10/08 #26 ../images/Emo207.gifמה אתם אומרים על זה?? http://www.keshet-tv.com/BigBrother/Item.aspx?GroupID=5551&itemid=242329
../images/Emo207.gifמה אתם אומרים על זה?? http://www.keshet-tv.com/BigBrother/Item.aspx?GroupID=5551&itemid=242329
א אנטיבס300 New member 3/10/08 #27 אהבתי מה שהיא אמרה על שי ויוסי על שי - היא הוציאה לי את המילים מהפה. וגם אני התרגשתי שיוסי דיבר על אישתו. לגבי כל השאר, ממש לא התחברתי, לא יודעת אם היא ממורמרת או עד כדי כך רעה, אבל היא ממש הגזימה.
אהבתי מה שהיא אמרה על שי ויוסי על שי - היא הוציאה לי את המילים מהפה. וגם אני התרגשתי שיוסי דיבר על אישתו. לגבי כל השאר, ממש לא התחברתי, לא יודעת אם היא ממורמרת או עד כדי כך רעה, אבל היא ממש הגזימה.
ה הריאליסטי New member 3/10/08 #28 חחחח כמעט כל מילה נכונה! גדולה מיקי נראית הרבה יותר טוב מחוץ לבית.. למה כמעט? אשר לא כלכך צדיק כמו שתיארה והתייפחה מיוסי כשדיבר על אשתו? נראה לי קיצוני למדיי..
חחחח כמעט כל מילה נכונה! גדולה מיקי נראית הרבה יותר טוב מחוץ לבית.. למה כמעט? אשר לא כלכך צדיק כמו שתיארה והתייפחה מיוסי כשדיבר על אשתו? נראה לי קיצוני למדיי..
ט טלטל99 New member 3/10/08 #30 מיקי סתם מרירה, קיבלה במה וניצלה אותה זה הכל חכמה גדולה היא לא. העיקר שהיא בחוץ שיהיה לה בהצלחה.