מאתמול ועכשיו יש כל יום ב10 רק להוט
A anat234 New member 11/8/05 #22 העונה השנייה יותר טובה מהראשונה../images/Emo3.gif מסכנה ג'נאשה איך היא בכתה.
A anat234 New member 11/8/05 #25 גם שלי../images/Emo99.gif אחרי שהיא הודחה רציתי את מרסדס אבל גם היא לא ניצחה.
• •°מיאויית•° New member 11/8/05 #27 גם שלי../images/Emo70.gif ויש לי יס אז אני לא רואה את השידורים החוזרים....
ה הירח והשמש New member 11/8/05 #29 שלי דווקא הפייבוריטית היתה שנדי.. עוד אפילו מהפרק הראשון... דרך אגב, אני ינצל את ההיזדמנות (למרות שזותי לא הפעם הראשונה שאני כותבת פה אבל לא כול כך שמו עליי אני ג'ואי, אני בת ומקווה להישתלב!
שלי דווקא הפייבוריטית היתה שנדי.. עוד אפילו מהפרק הראשון... דרך אגב, אני ינצל את ההיזדמנות (למרות שזותי לא הפעם הראשונה שאני כותבת פה אבל לא כול כך שמו עליי אני ג'ואי, אני בת ומקווה להישתלב!
ש שלומית16 New member 12/8/05 #31 גם שלי והיא הייתה צריכה להיות גם הטופ מודל הבאה איך התעצבנתי שהעיפו אותה
M mary17 New member 12/8/05 #35 זה נכון אבל בכל זאת...... תגידו לה לקום משהו..... היא ישנה 2 מטר לידן. תעירו אותה! זה לוקח בדיוק שניה ומהצד השני היא צריכה להיות אחראית על עצמה..בכל אופן זאת תחרות!
זה נכון אבל בכל זאת...... תגידו לה לקום משהו..... היא ישנה 2 מטר לידן. תעירו אותה! זה לוקח בדיוק שניה ומהצד השני היא צריכה להיות אחראית על עצמה..בכל אופן זאת תחרות!