3x03-Bad Day At Black Rock

Alarma

New member
../images/Emo41.gif עונה 3 פרק 3 ../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

פרק משעשע, הרבה דמויות מעורבות במקביל, וקיבלתי וייבים של "בטוח יעשו קטע בין דין לבלה"...יש לי תחושה כזו סה"כ פרק חמוד. ציטוט אהוב מהפרק, ע"י דין כמובן, לבלה: oh dont go away angry, just go away :)

darklighter

New member
תגובתי על הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

חח מיטל את תמיד רואה לפניי
טוב אז ככה- הפרק מצד אחד היה משעשע וגם מותח ומצד שני נורא עיצבן אותי בגלל גורדון היצור המגעיל הזה והאנשים שלו והכי גרועה- בלה שאני כבר לא יודעת מי יותר גרועה, היא או רובי
הביץ' הזאת על ההתחלה ירתה גם בדין (ופספסה) וגם בסם (ופגעה$%T$%$%^) אני שונאת אותה
גם אני קיבלתי ווייבים על קטע בין דין לבלה אבל אני מאוד מאוד מקווה בשבילם ובשבילנו שלא
הכי הצחיק אותי שדין שואל את סם is this a rabeet's foot? וסם כזה i guess so ודין אומר כזה HUH עם פרצוף מצחיק
וגם כל הביש מזל של סם- היו קטעי סלפסטיק קורעים
אבל מסכן ריחמתי עליו
אה והסוף שגורדון אומר שסם צריך למות- הכי עיצבן...כאילו לא שזה מפתיע אותי אבל כמה צרות יש להם בעונה הזאת
שינוח הגורדון הזה (או שימות, עוד יותר טוב
) היה פרק טוב כזה, למרות שאת הקודם אהבתי יותר...ולגבי בלה- היא יפה, יש לה מבטא יפה והיא משחקת טוב אבל אני שונאת את הדמות

Alarma

New member
../images/Emo58.gif כן מסכימה בנוגע לבלה

יש להם כ"כ הרבה אנשים נגדם שפתאום אם היא תבוא ותקשה עליהם זה כזה..מאוס :) אני מקווה שהיא תצא מהקטע של ה"דארק סייד" ותעבור לצידם. הדמות של סם בפרק הזה הייתה מאוד קומית, כל ההבעות פנים שלו לאורך כל הפרק היו כאלה של "מה קורה לי? מה אני עושה פה? " הוא היה כזה במבט של "אני עדיין מעכל מה שקורה פה" חחחח זה היה קורע. הדמות של זה שמאוהב בישו, זו דווקא דמות מעולה, לא יודעת, הוא אחוז טירוף כזה, וכביכול מונע על ידי "אלוהים" לטענתו, נשלח על ידי אלוהים...אפילו גורדון חושב שהוא קצת מטורלל (כשהוא בא אליו בתא של הכלא והוא אמר לו שהוא נשלח על ידי כוח גדול יותר אז הוא עונה לו כזה "או..קייי"...חח זה חזק) בכל מקרה דווקא גורדון בתור הרע, זה יכול לעבוד טוב. למרות שכולם שם האנטרז. מעניין מה גורדון יודע שאנחנו לא, מה הקטע של סם נו שיגידו לנו כבררררררררררר

darklighter

New member
../images/Emo28.gif3x03-Bad Day At Black Rock../images/Emo28.gif../images/Emo58.gif

לקוח/מתורגם מהאתר TV.COM
תקציר באנגלית
Sam and Dean come in contact with a rabbits foot that gives them good luck until a thief steals it from Sam, giving him tons of bad luck. His bad luck continues when he's kidnapped by the mentor of a hunter who believes he still has his powers.
תקציר בעברית
(תרגום שלי) יום רע בבלאק רוק- סם ודין באים במגע עם רגל של ארנב שנותנת להם מזל טוב עד שגנבת גונבת אותה מסם, וגורמת לו לטונות של מזל רע. המזל הרע שלו נמשך כאשר הוא נחטף ע"י המנטור (מדריך, מורה רוחני) של הצייד שמאמין שעדיין יש לו את הכוחות שלו. הפרק נכתב ע"י בן אדלנד. במאי רוברט סינגר.
שחקנים אורחים בפרק
Lauren Cohan בתפקיד בלה
Jim Beaver בתפקיד בובי סינגר (אורח חוזר)
Sterling K.Brown בתפקיד גורדון ווקר (אורח חוזר לצערי) *חסר פה מידע*
ציטוטיישן:

Dean: You're not gonna shoot anybody. See, I happen to be able to read people... (Bela shoots Sam)
Dean: (to Sam) She knows what your weakness is. It's me!
Kubric: (to Gordon, in prison) You were right about everything. Sam Winchester is the devil's adversary. Gordon: And what happened to convince you? Kubric: God led me to him. His will is clear. Gordon: Okay. Glad to have you on board, Kubric. But first things first. I need to get the hell out of here. Because, like I said before, Sam Winchester must die.
Bobby: (to Dean) Watch out for your brother, you idjit. Sam: I lost my shoe.
Kubric: (to his companion) It's God. He sent us here to do this. It's destiny. (points gun at Sam, tied up in chair) Dean: Nope. No destiny. Just a rabbit's foot.
Kubric: I used to think Gordon sent me. Sam: (tied up in the chair) Gordon? Oh, come on! Kubric: He wanted me to put a bullet through your head. Sam: Yeah. Sounds like him. Kubric: But I'm on a mission from God. (slaps Sam)
Kubric: Don't play with my Jesus.
Dean: (chasing Bela) Come on. Sam: (trips and falls) Dean: Wow. You suck.
Dean: (after knocking out the robbers) That was a lucky break. (gesturing to object in Sam's hand) That a rabbit's foot? Sam: I think it is. Dean: Huh.
Dean: (reading from trophy) 1995. Sam: No way. That's my Division 1 Championship trophy. I can't believe he kept this. Dean: About as close you ever got to being a boy.
Dean: Don't go away angry. Just go away.
Dean: I'm Batman. Sam: (sarcastically) Yeah, you're Batman.​
פיספוסיישן:
כשסם ודין במלון אחרי שסם מאבד את הנעל שלו, יש קטע קצרצר שהם הולכים ורואים שלסם יש את נעליים על שני הרגליים. מאוחר יותר, כשהוא יושב בכסא, הנעל שוב חסרה
.
איזכוריישן:
Edgar Cayce השם בו ג'ון ז"ל השתמש ליחידת האיחסון שלו, אתגר קייס (1877-1945) היה אמריקאי שטען שיש לו כוחות של מדיום והייתה לו השפעה חשובה בעידן הNEW AGE.
Sam: Yeah. You're Batman
באטמן הוא ספר קומיקס פיקטיבי על גיבור-על שאין לו כוחות על ובמקום זאת משתמש באינטלקט, יכולות בלשות, מדע וטכנולוגיה, עושר, כושר פיזי והפחדה במלחמתו בפשע.
Title(שם הפרק)
התייחסות לסרט משנת 1955 בשם "Bad Day at Black Rock" , בכיכובו של ספנסר טרייסי כאדם המנסה להעביר מדליית מלחמה לבן של חברו בעיר קטנה בשם Black Rock. לעיר יש סוד מבייש שהם מנסים לשמור סודי בכל דרך אפשרית, כולל רצח. הסרט היה מועמד ל-3 אוסקרים.

דעתי על הפרק ../images/Emo58.gif

היה פרק טוב.. אהבתי את המזל הטוב והרע של סאם.. הוא בכלל היה מצחיק בפרק הזה (ובעיקר בקטע שהוא איבד נעל..) ודין, או, דין שלי.. כמו תמיד הוא היה מצחיק.. אז אין משהו יוצא דופן אצלו בפרק הזה... בנוגע לבלה.. שהיא עיקר התגובה שלי, דעתי עליה עוד לא ברורה במאה אחוז.. מצד אחד.. בחורה שעושה לסאם ודין צרות זה תמיד טוב והיא בכללי נראית כמו אחת שלא חייבת כלום לאף אחד אבל מצד שני - היא ירתה בסאם, זה קצת מעצבן, שהיא ממהרת לירות באנשים (וזה קצת מזכיר לי את אנה לוסיה באבודים שכל הזמן ירתה בכולם) והמבטא שלה מעצבן! לא הבנתי רבע מהדברים שהיא אמרה (בסצינה בסוף.. בבית הקברות).. אבל אני חייבת לחזור רגע לחלק הראשון של דעתי עליה ולומר שהדמות הזאת עוד יכולה להתפתח הרבה ולתרום הרבה לסדרה... בשורה התחתונה (וזה הרי מה שחשוב באמת...) - היא נראית לי אחלה דמות ואני לא ממהרת כבר לגזור את דינה ולתעב אותה (ולמען האמת גם לא את רובי, בפרק שעבר היא הפתיעה אותי לטובה למרות שהיא שדה).. נחכה ונראה - מי יודע? אולי בהמשך העונה גם אצלה יהיה הפתעות...

A m e l y

New member
תגובה../images/Emo58.gif

לא יודעת מה יש לכולכן נגד בלה,אבל לדעתי היא דמות מעולה! הגיע הזמן שגם יהיה קצת GIRL POWER בתוכנית. וזה שהיא מקשה עליהן זה כל הרעיון,אחרת היא היתה עוד דמות כמו ג'ו שלא מוסיפה הרבה חוץ מנופח רומנטי אולי (אל תהרגו אותי,בבקשה...).צריך להמשיך איכשהו את העלילה,לא? וכן כמו שרציתי רואים יותר את גורדון המשוגע,אני אוהבת את העובדה שהוא רודף בכזו קנאות אחרי סאם,כשלמעשה סאם הוא המלאך של התוכנית; כמו שדין אמר ש"הבחור מתייסר אחרי שהוא גולש לאתרי פורנו"... זה גם קצת מאזן את המצב של סאם לעומת דין-ככה שגם דין בצרות וגם סאם בצרות והעלילה לא תתמקד רק באחד מהם כמו העונה הקודמת שסאם ניסה למצוא את ה"יעוד" שלו. והפרק בכללי היה כ"כ טוב !וכ"כ מצחיק...XDDD I lost my shoe... I'm batman- yeah ...you're batman-

../images/Emo41.gifווהו פרק גאוני! ../images/Emo58.gif

דין המושלםםםםםםםםםםםם
יואו הוא היה פשוט ענק בפרק הזה..
המבטים, היציאות הקורעות...והוא כזה שקסייייי גאד דאמט!
לא נראה לי שהיה כל כך הרבה קטעים מצחיקים אי פעם בתוכנית..באמת אהבתי את זה..
כאילו עם כל הבעיות שיש לווינצ'סטרס הכותבים מצליחים לשלב בעלילה קטעים כאלה משעשעים..
ואפילו לא היה קטעים מגעילים סוף סוף (חוץ מהחבר של ההוא שמת..לא הסתכלתי..תיארתי לעצמי שזה הולך לקרות שהתמקדו על הבקבוק הזה..) ג'ארד שיחק מעולה..אהבתי ת'הבעות פנים המסכנות
והיה מצחיק שהוא כל הזמן נפל..מגוחך מאוד אבל מצחיק..
בלה צריכה להרגיע...אומנם היא פחות גרועה מרובי..אבל היא מעצבנת אותי..מאיפה החוצפה שלה להרגיז את דין ועוד לגנוב ממנו ת'כסף בסוף?! איך הצחיק אותי שדין הבין שהיא גנבה וצרח SON OF A BITCH! (כמו תמיד..) וגם יש לה מבטא מעצבן ולא מובן..
אבל היא לא נראית כל כך רעה..היא סתם מפגרת
חחחחחחחחח הקטע עם ה-I'M BATMAN אחרי שהוא הפיל את האלה היה קורע
וגורדון הזהההההה סעמק איתו נבלה
באמת שיהרגו אותו כבר..! מקווה שיהיו עוד פרקים כאלה קומיים בהמשך

darklighter

New member
מסכימה עם הכל אבל../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

לי דווקא אין בעיה להבין את בלה... אולי כי איזה 3 שנים דיברתי עם בריטים בלי סוף אז התרגלתי...זה מבטא יפה...

darklighter

New member
אהבתי את המבטא גם לפני שהייתי רגילה../images/Emo190.gif

מה שכן אני יותר אוהבת אותו על גברים...

HagarStar

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אנלא מצליחה להירגע מהנפילות של סאם חחחחחחחחחח לא הבנתי משהו O_O בפרק האחרון בעונה השניה, זה לא היה גורדון שהרג את סאם? איך הוא יצא מהכלא ואז חזר לשם? וטפ? אוף אבל אני רוצה פרק מפחיד שיגרום לי לקפוץ כל שניה ושישאירו אותי במתח עד שבוע הבא O_O

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

בסוף עונה שניה זה לא היה גורדון, זה היה מישהו אחר (ברח לי השם שלו) שהוא גם חלק מהאנשים עם הכוחות כמו סם שהשדים רצו לבנות מהם צבא והיה לYED תכנית שכל אחד מהם יהרוג את השני עד שאחד ישרוד אז ההוא ירה בסם...ואח"כ שדין עשה את העיסקה סם חזר לחיים... גורדון נשלח לכלא מפרק 2.14 אם אני לא טועה...

HagarStar

New member
אז זה יותר הגיוני../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה לא כאילו אני אזכור מפרק 14 עד 23 איך הוא נראה >,<

למעלה