3x03-Bad Day At Black Rock

HagarStar

New member
להיות גזענית? XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ולהגיד למה?
סתם אמ הכל בצחוק, כן?

HagarStar

New member
הכנתי כפתור../images/Emo58.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כאילו זה לא בדיוק ספוילר אבל שיהיה שיעמם לי, וזה ממש שיעשע אותי אז צילמתי את זה ועשיתי מזה כפתור XD

מנקודת מבט של זכר על הפרק..XD../images/Emo58.gif

תאמינו או לא, אני אוהב את הדמות של בלה.. לא כמו שאני אוהב את הדמות של רובי אבל עדיין...כשהיא הורידה את הפאה והלכה אני כזה "איזו שווה"..XDD ועל הפרק..בקיצר פרק טוב.. מצחיק.. לא יודע.. הכל קרה מהר מדי לדעתי.. כל הקטע של הביטול הקללה וכל השאר.. זה גם מעצבן שלא משתמשים ביומן של ג'ון יותר.. כאילו כל העונה הראשונה השתמשו בו ומאז לא..XD משתמשים יותר בבובי, וגם אותו כבר נמאס לראות..XDDD לפחות הזכירו את היומן בפרק הזה אם אני לא טועה..XD עוד משו מעצבן זה שרק גורדון דיבר על המלחמה.. כאילו האחים שיחררו אלפי שדים ועד עכשיו הראו רק 7 וגם זה היה רק בפרק אחד (ובמקרה זה היה הפרק הראשון של העונה) זה נראה כאילו זה היה עוד פרק מהעונה ה2..(כי בעונה ה1 השתמשו ביומן ולא בבובי..XD) אע.. וגם אין את רובי!! למה אין רובי?! XD זה מעצבן שאין המשכיות מהפרק הקודם חוץ מכמה משפטים על "לנצל את רובי"..XD ולגבי האחים.. כשסם איבד את הרגל.. חשבתי שהוא יכנס ללחץ וישתגע כמו תמיד.. אבל במקום זה הוא התנהג כמו ילד..XDD והקטע עם דין ובלה בדירה שלה היה מגניב.. חכם הבנאדם... אשכרה באטמן..XD חפרתי..XDD אע.. ואהבתי איך שהגנב מת..XDD

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מסכימה איתך שבלה מאוד יפה (יותר מרובי)...אבל עדיין אני לא אוהבת אותה חח הקטע עם האלפי שדים שבסוף יצאו רק 7 באמת היה תמוה
אבל יש יותר מדי עלילות העונה הזאת אז הם לא רצו למרוח את זה כנראה... ובובי באמת נדחף יותר מדיXDDD איך שהגנבב מת באמת היה מצחיק
אה ונחמד לראות זכרים בפורום שלנו

A m e l y

New member
הם אמרו בפרק הראשון ש"הענן הגדול מהגיהנום"

נחת רק על 17 ערים...אז לא רק 7 יצאו,כל השאר מתחבאים...

the covenant

New member
אחלה פרק לדעתי../images/Emo58.gif

תאמת שזה נחמד שלא כל מי שיודע על השדים ניהיה האנטר אלה שיש גוונים לדמויות האנושיות שאנחנו פוגשים ולא רק האנטרים תאמת, שדי אהבתי את בלה, לא בקטע של יו איזה כוסית, כי כוסיות יש בעוד מלא סדרות אלה בגלל שהיא בטחלס היא דמות מגניבה שלא ממש אכפת לה מה הולך לקרות אלה מהרגע שהיא חיה בו היה לי עוד מה לרשום עליה אבל הלימודים מחקו לי את המוח אני אוסיף שאני אזכר או בפעם הבאה שניראה אותה כי כניראה שניראה אותה תאמת, שזה היה אחד הפרקים היותר מצחיקים של הסידרה סאם קרע אותי לגמרה, כל הפרצופים שהוא עשה במיוחד שהוא איבד את הנעל אבל כל מה שאני רוצה לירשום על הפרק כבר נירשם אז במקום לחפור לכם אני אסיים כאן

snitzi

New member
אחד המצחיקים =]=]

נקרעתי מסאמי וכמו תמיד מדין =] אח.. ככמה שאני מכורה לסדרה הזאת, זה ידפוק לנו את השכל בסוף =] (או שזה כבר דפק) חפיף =] קיצר אחלה פרק =] דין מושלם כמו תמיד =]

למעלה