ראיתייייי ../images/Emo2.gif
הולי שיט!!!! איזה פרקקקק!!!
כבר שכחתי איך זה להיות במתח ככה...
התגעגעתי לSN!! טוב משפט פתיחה: גאדדדדדדדד ג'נסןןןןןןן התגעגעתי לראות אותך בפעולה!!
וואי דין היה כזה חמוד בפרק..למרות שהפרק יותר התרכז בסאם..איך רואים שהוא כזה רגיש בנוגע לאחיו וחסר חוש הומור לרגע.. דאמטטטטטטטט גורדון הזהההה שונאת אותוווו!!!
אוף מצידי שהיה מת..אבל סאם צדק שהוא לא הרג אותו.. אולי בכל זאת דין עצמו היה צריך לעשות את זה..
וואי אווה הזאת היתה חמודה לדעתי..
(כנראה בגלל שהיא היתה עם סאם ולא עם דין כי אז אוטומטית אני מקנאה
) יואו הייתי בטוחה שבסוף הפרק ימצאו אותה שהיא נרצחה! לא ציפיתי שהיא תעבור לצד הרע..ומה הקטע עם הטבעת? שהיא כאילו השאירה את הטבעת כאות לזה שהיא לא טובה יותר? וואי מקווה שהיא תהיה בסדר..אני די מחבבת אותה. דאמט איזה מלחיץ כל הקטע הזה עם הגורל של סאם...מקווה שבאמת דין לא יצטרך להרוג אותו..טוב נו ברור שלא..אחרת אין סידרה.. אוף למה ג'ו לא היתה?!?! לא פייר מה היא נהייתה ציידת בלעדיי הבנים? אני בעד שדין ינסע לחפש אותה או שהם יתקלו בה בדרך.. אהבתי ת'מכות שדין הכניס לגורדון על הגג..רק איך זה יכול להיות שכל כך הרבה אגרופים לא משפיעים עליו בכלל?! ואילו שתי בוקסים שהוא נתן גורמים לדין להתעלף?! אה רגע בעצם זה היה מכה עם הרובה..אז לא חשוב..
איזה ענק שדין השתמש במילות קוד כדי להזהיר את סאם בפלאפון..לרגע לא הבנתי כמה הוא מתוחכם ובאמת חשבתי "רגע אבל איך סאם יידע שדין בסכנה ויבוא להציל אותו?!"
איך דין קרע אותי שהוא ראה את סאם מהחלון עם אווה..OH YOU'RE MORE THEN OK..