לכל החדשים

niranbd

New member
חברים! שלום אני חדש

היי אנשים, אני בן 14 והחלטתי לצטרף לפורום סרטי אימה!!! אני ראיתי לפני כחודש את "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ואת "אני עדיין יודע מה עישת בקיץ האחרון" ואת "צעקה 1" ו"צעקה 2", והתאהבתי בז'אנר האימה!!! מסיוט ברחוב אלם ראיתי רק סרט אחד אבל לא הבנתי שם כלום אז אני מתאר לעצמי שהוא אחד מה3-7... כי את השני הייתי יכול להבין... את יום שישי ה-13 לא ראיתי אבל אני רוצה מאוד לראות. מישהו יכול להמליץ לי על עוד סירטי אימה טובים?

roniway1

New member
שלום לכולם - אני חדש

שלום לכל חברי הפורום, אני חדש פה ושמחתי לראות שיש פה פורום של סרטי אימה. סרטי אימה זה סוג הסרטים האהוב עליי ביותר ואני אוהב לקרוא ולהתעניין בכל מה שקשור לזה. בעיניי ,סדרת סרטי יום שישי ה-13 היא הטובה והמפחידה ביותר.

רק דודי

New member
אווו... סוף סוף!!!

סוף סוף מצאתי פורום ממש למה שאני אוהב!!!! איזה כיף!! אז מה קורה? מה העיניינים חמים בפורום הזה?? אגב, אני דודי בן 18 מחולון סרטי אימה אהובים: "הצלצול" "בית קברות לחיות" "פרוייקט המכשפה מבלייר" "משחק ילדים" ("צ'אקי") זה רק אני או שסרטי ההמשך הם לרוב ממש גרועים? (בית קברות לחיות 2, המכשפה מבלייר 2.. מה זה החרטה הזה)

שלום אנשים! ../images/Emo6.gif

אני חדש בפורום - ואני שונא סרטי אימה מודרנים! כן כן, אני לא מסתדר עם שום דבר ממה שנקרא בימינו "סרטי אימה", החל מ- "אני יודע מה חשפת בקיץ האחרון" וכלה ב- "צעקה" לדורותיו. אז מה אני מחפש פה? אני פשוט ממש - אבל ממש אוהב את טרילוגית Evil Dead וכל מה שקשור לשלישית ריימי-טאפרט-קמפל, ובמיוחד אני מעריף את ברוס קמפל האלילי! מרפרוף מהיר בפורום ראיתי שלפחות בן אדם אחד יודע על מה אני מדבר, וזה אמנם מעט - אבל מספיק! אז אהלן.

שלום../images/Emo70.gifאני חדשה../images/Emo70.gif

שלום,קוראים לי לירון ואני אוהבת סרטי מתח ואימה,למרות כל הביקורות הרעות שראיתי בשום דווקא הסרט האהוב עליי הוא "יום אהבה קטלני",ובעניין הזה אני מסכימה-דניס ריצ'ארדס שווה כל רגע שהיא משתתפת בסרט. אולי אני לא אכתוב הרבה אבל אני מבטיחה להיות מעודכנת בכל מה שקורה בפורם...

popy14

New member
שלום שלום../images/Emo70.gif אני חדש בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif

מישהו יכול להמליץ לי על סרט אימה הכי מפחיד והכי טוב שיש שהוא ראה???

D i l D o

New member
דבר ראשון, ברוך הבא../images/Emo24.gif

דבר שני - אם תפרט טיפה על העלילה של הסיוט שראיתי בקלות נוכל להגיד לך איזה מהם ראית. המלצות לסרטי אימה טובים אתה תקבל רק מלקרוא פה הודעות ושרשורים, אני יכול להמליץ לך ככה בשליפה על: הצלצול, מוות אכזרי 1-3 (יותר מצחיק ממפחיד אבל סרטי קאלט חובה!), חשיכה נופלת, הניצוץ (זה יותר מותחן פסיכולוגי - אבל הוא אחד הטובים שיש!), יום שישי ה-13 תראה את הכל רק אם אתה באמת חייב, אני ממליץ לך לראות רק את 1,2,4,9 - כל השאר חוזרים על עצמם יותר מדי שזה כבר נהיה משעמם. תהנה.

DAN1EL

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif../images/Emo143.gif

ומה הקטע עם הרווחים?

TrancE MaN

New member
שלום!

ודווקא אהבתי את בית קברות לחיות 2 והמכשפה מבלייר 2 למרות שבעיקרון כן, רב סרטי ההמשך גרועים, או לפחות פחות טובים מהסרט הראשון

tjrulz

New member
וגם אני ../images/Emo129.gif

אני טיילור, ואני כותבת כרגע מהכלא...סתם מעצר שיגרתי על עוד הסנפה... אני ממליצה לך על הסרט יעד סופי 1, 2 - הסרט הכי פצצתי שקיים. וגם הצילצול. קצת מאוס כבר, אבל עושה את העבודה... ואם אתה לא מרוצה, תמיד אפשר לחזור לסרטי "הצעקה" הישנים והטובים... ואם מזה אתה לא מרוצה, לך תרצח מישהו. החיים יהפכו לסרט האימה הנחמד ביותר שהיית בו. מניסיון! אוהבת, טיילור

D i l D o

New member
יותר מדי חדשים!../images/Emo6.gif

אז: טיילור, POPPY ומאוהבת בסטייל - ברוכים הבאים
ים גל חדשים יש בפורום - מגניב.

TrancE MaN

New member
או! הנה סוף סוף מישהו עם טעם טוב

Evil Dead באמת סרט ענק צעקה ואני יודע מה עשית (לא חשפת) בקיץ האחרון גם בשבילי לא נקראים אימה אה, ושלום ;)

אם אתה באמת אוהבת את ED אני ממליץ

לך לקרוא את האוטוביוגרפיה של ברוס קמפל - "If Chins Could Kill - Confession of a B movie actor". חצי מהספר מספר על איך עשו את הסרט הזה. לגבי אני יודע מה 'חשפת' בקיץ האחרון, זאת היתה בדיחה
-אלעד

S i r i u s

New member
היי אני חדשה גם. לדעתי בית קברות

לחיות 2 הרבה יותר מעניין ומפחיד...אב הספר המקורי יותר טוב.

D i l D o

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

וכן, סרטי המשך הם בד"כ כלל הרבה פחות טובים מהמקוריים ולא מצליחים להגיע לרמה של הראשון ולמקוריות. יש כמה יוצאי דופן.

D i l D o

New member
../images/Emo4.gifממש לא!

הראשון גאוני - השני פשוט בא עם ההצלחה והכסף - הרבה פחות טוב.

למעלה