לכל החדשים

D i l D o

New member
כל מני...

אני לא מדבר רק על אימה\מתח - כללי: בחזרה לעתיד2, שליחות קטלנית 2, שר הטבעות 3, אקסמן 2 ועוד...

Moshlemet

New member
??? ???..

?? ???? ?????? ??? ?????... ?... ??? ????? ??? ?????? ???? ?? ?? ??? ???? ????????.. ??? ???? ??. . ???. . ????? ?????? ??? ??????? ?????

niranbd

New member
הסיוט ברחוב אלם

אני ראיתי איזה סרט אחד שיש איזה אחת מתקלחת ואז יש קטע שהיא נזירה או משהו ויש כמה ילדים בגן שעשועים ששרים לה איזה שיר או משהו כזה... ושהיא סיימה בית ספר אני חושב ונאראה לי שחבר שלה מת בתאונת דרכים או משהו

miss i

New member
one-two Freddy's coming for

you, three-four better lock the door, five-six get your crusefix, seven-eight better stay awake, nine-ten never sleep again.........

niranbd

New member
ידעתי...

איך ידעתי שזה לא הראשון... בגלל זה שנאתי אותו לא הבנתי שם כלום...

D i l D o

New member
6 זה הסרט שבו..../images/Emo58.gif

ג'ייסון מתעורר לחיים מהקבר? בגלל הברק שפגע במוט שהילדון שגדל תקע בו? אם כן אז זה סרט נחמד, אבל 4 יותר טוב.

כן, זה זה :)

הילדון שגדל ובכל סרט אפילו לא מזכיר את איך שהוא נראה בסרט הקודם. הרביעי הוא כמו כל שאר ההמשכים בשישי יש איזה ניסיון קל לשינוי כל זה שהקייטנה כבר פעילה, והכניסו את הילדים לסרט, הוא גם יותר מפחיד מהרביעי. והיצור שמשחק את טומי ב-4 כל כך מרגיז אותי.
או שאולי סתם יש לי סנטימנטים אליו כי הוא הראשון שראיתי בסידרה:)

TrancE MaN

New member
הרביעי זה לא... (ספויילר)

הסרט שבו איזו נערה אחת נכנסת להריון ומולידה את פרדי? והשישי מתחיל עם המטוס? לפי דעתי השישי לא היה משהו, והשביעי ממש לא היה משהו. מהסרט החמישי כבר הסדרה התחילה להתדרדר... (אממ רגע... מה היה בסרט החמישי?)

miss i

New member
החמישי היה../images/Emo58.gif

זה עם הבחורה שנכנסת להריון, ומי שחולם זה העובר. זה החלק שבו מגלים הכי הרבה על ההיסטוריה של פרדי, עם האמא שלו, הנזירה שנכלאה בטעות עם המשוגעים...

TrancE MaN

New member
אה..

אז מהשישי הסדרה נהרסה אפילו פרדי נגד ג'ייסון היה עלוב

miss i

New member
נכון, החל מהשישי, התסריט הלך

והתדרדר. אני גם חושבת שהשיא זה פרדי נגד ג'ייסון, זה סתם סרט מותח, בכלל לא מפחיד.

D i l D o

New member
../images/Emo31.gifהתסריט של 7 גאוני!

לא מבין אותכם בקטע הזה...ווס קרייבן גאון!

למעלה