שלום!

whatascene

New member
אני אמרתי שרע להיות רוסי?

יש לנו הרבה דברים טובים, כמו וודקה ו.. אהה.. וודקה!! וגם יש את סטאלין!

whatascene

New member
אבל סטאלין, איזה גאון

אני חייבת לצטט! שיחת טלפון בין סטאלין והיטלר: "אתה תאבד מליון אנחנו נאבד מליון. נלך עם זה עד הסוף. אך בסופו של דבר אנחנו ננצח, כי אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לאבד יותר מטוסים, יותר טנקים ממה שאתה יכול. אנחנו יכולים לאבד בתי חרושת יותר ממך. בסופו של דבר לא ישאר אף גרמני אחד ועדיין ישארו מלא רוסים." כמה שהוא צדק.. גם אחרי 93 מליון שהלכו הם עדיין משתלטים על העולם.. אחח, איזה גבר!

Sum41xGiRL

New member
עדין, הלאום שלך הוא רוסי

זה כמו שלאום שלי הוא אנגלי. אפילו שנולדתי פה ואני לא מדבר אנגלית, המוצא שלי הוא מאנגליה

Sum41xGiRL

New member
אמ,

הסיבה הפשוטה. אמא ואבא שלי עלו ב1978 לארץ ישראל מבריטניה(סבא שלי השתתף במלחמת העולם) ומאז אני גר בארץ\בריטניה זאת ארץ מולדתי!! אה שיט, זאת הסיבה למה יש לי דגל של בריטניה בחדר... אני יודע רוסית מהרחוב, אבל מה זה משנה... לא אני רשמתי את הקללה הזאת(שאגב אומרת אמאשך מכוערת את ox\/ )

whatascene

New member
בריטי עיראקי יותר טוב?

אוהבת אשכנזים.. אבל בריטים.. רראר זה כבר עניין אחר לגמרי..

ADCMAN

New member
חח אבא שלו חצי מרוקאי

אני לא יודע איך זה, אבל כזה הוא... אה כן, הוא גם איכשהו ספרדי. הוא נורא מוזר. הוא תוצר של ההגירה לבריטניה.. אגב, אשכנזים זה רוע! יחי הספרדים!! עיראקיות סתם מכוערות.. שמעי, יש תימניות משהו בסט.

Satla ruleS

New member
אנשים רוצים לשמוע מעורבת אמיתית?!

רבע תימן, רבע פולין, רבע ספרד, רבע ליטא.. אל תשאלו אותי איך סבא וסבתא שלי הסתדרו..

למעלה