אתתתתתתתתתתתתתת... מה המצב?!?!?
™ ™baMba New member 1/8/03 #25 ארר...לרצוח אותך../images/Emo70.gif סתם ... לא באה לפורום, ולא לאס"ק.. <או שנמחקת.. באופן מפתיע מישו פרץ לי והלכו כמה אנשים... > קיצור, מה המס' שלך אישה ולמה את לא באה יותר, את יודעת שיש מפגש פורום ביום ראשון.. בואי,פליייייייז *פאפי פייס*
ארר...לרצוח אותך../images/Emo70.gif סתם ... לא באה לפורום, ולא לאס"ק.. <או שנמחקת.. באופן מפתיע מישו פרץ לי והלכו כמה אנשים... > קיצור, מה המס' שלך אישה ולמה את לא באה יותר, את יודעת שיש מפגש פורום ביום ראשון.. בואי,פליייייייז *פאפי פייס*
D Dool New member 1/8/03 #23 ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif פורום סרטי אימה סוף סוף!!!! אני לא היחיד שמכור
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif פורום סרטי אימה סוף סוף!!!! אני לא היחיד שמכור
V VAMPhantom New member 1/8/03 #24 מזל טוב על הפורום!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif אגב, שאלונת, אומנם באנגלית הפורום נשמע טוב, אך מדוע בעברית הוא פורום המתח והאימה?! לא נורא השם, העיקר סוף-סוף מה שכל כך המלצתי זמן רב: פורום לז'אנר הכי פופולארי כאן בארץ! מזל-טוב! והרבה...
מזל טוב על הפורום!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif אגב, שאלונת, אומנם באנגלית הפורום נשמע טוב, אך מדוע בעברית הוא פורום המתח והאימה?! לא נורא השם, העיקר סוף-סוף מה שכל כך המלצתי זמן רב: פורום לז'אנר הכי פופולארי כאן בארץ! מזל-טוב! והרבה...
I Idoma13 New member 1/8/03 #26 אוווווושט שווה! שראיתי שפתחו פורום כזה ישר באתי! אז שלום לכולם (לפני שעתיים נחתתי מאיטליה!!! - לא לטוס לשם, איכסה!)
אוווווושט שווה! שראיתי שפתחו פורום כזה ישר באתי! אז שלום לכולם (לפני שעתיים נחתתי מאיטליה!!! - לא לטוס לשם, איכסה!)