לכתוב מכל מיני משפטים "חכמים" שכאלה זה נחמד, חלק מההופעה, ומסר? יש דברים שהוא רוצה להעביר בהם איזה מסר, אבל כל ה"קללות" למינהם..גם טיפשי וגם מיוחד. או במילה אחת מעניין
יצור מגניב. ממ,אני חושבת שהוא סתם כותב את זה כי זה ממש מגניב, בןזונה זה לא משפט שמבטא משהו. ואני לא חושבת שלפני כול מה שהוא עושה הוא חושב מליון פעם. חוץ מזה תמונות יפות,תודה 3>.
לא נראה לי ש"זאת הדרך שלו לבטא את עצמו"... בטח סתם בא לו להיות מגנוב ולכתוב על עצמו קללות וזה כיף לו אז הוא עושה את זה..! לא נראה לי שיש אמירה בMOTHERFUCK...... אם תשאלו אותי, אין כל כך מה לעשות דיון על המסרים שהוא מעביר כי כמו שכולם רואים ג'רארד וכל שאר חברי הלהקה קצת דפוקים (אין אה גוד ווי)...
הוא גם כתב KILL על החולצה פעם. נראה לי הוא כותב על עצמו כי הוא מפחד ממחטים והוא לא עושה קעקוע, אז זה מעין קעקוע זמני כזה. גם כדי להעביר איזה מסר כלשהו... ד"א אני חדשה פה, אז היי לכם!
מעיין זה השם של חברה שלי. פשוט היא זאת שעשתה את החשבון בשבילי אז היא כתבה את השם שלה. אני אשנה את זה. אז מה כבר אני יכולה לספר על עצמי.. אני בת 16 ומקרית אונו. אני כמובן אוהבת את מיי כמיקל רומנס מכל מיני סיבות אישיות. הם עזרו לי להתמודד אם מוות של חברה ועודדו אותי כשהייתי בדיכי. אני אוהבת עוד כל מיני להקות אבל אין לי כל כך כוח לפרט עכשיו, חחח.. אין עוד הרבה מה לספר על עצמי, אם אתם רוצים לדעת משהו אז תשאלו אותי, כי אין לי מושג מה עוד לספר...