ג'רארד כותב על עצמו

קרניjack

New member
יש לו יותר מדיי מסרים../images/Emo8.gif

לכתוב מכל מיני משפטים "חכמים" שכאלה זה נחמד, חלק מההופעה, ומסר? יש דברים שהוא רוצה להעביר בהם איזה מסר, אבל כל ה"קללות" למינהם..גם טיפשי וגם מיוחד. או במילה אחת מעניין

MCRules

New member
עונה

לדעתי זאת הדרך שלו לבטא את עצמו. אולי לומר דברים שהוא לא מסוגל להגיד. כן. כל דבר לגופו. .. ג'רארד חמוד XD כמו ילד קטן =) גם אני כותבת על עצמי.

GUILTY

New member
לא יודעת כל הקטע של לבטא את עצמו

בגלל זה הוא כותב את השירים לא? כדי שככה הוא יוכל לבטא את עצמו.

yaelrs

New member
אווו../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

אווו.. זה ממש יפה!! אני ממש אוהבת את זה! אין לי מושג מה הכוונה של ג'רארד בדברים שהוא כותב, אבל זה בטח איזה בדיחות פרטיות או משהו כזה בין החברה...

kati666

New member
XD

יצור מגניב. ממ,אני חושבת שהוא סתם כותב את זה כי זה ממש מגניב, בןזונה זה לא משפט שמבטא משהו. ואני לא חושבת שלפני כול מה שהוא עושה הוא חושב מליון פעם. חוץ מזה תמונות יפות,תודה 3>.

Dooritos

New member
ראסמי

לא נראה לי ש"זאת הדרך שלו לבטא את עצמו"... בטח סתם בא לו להיות מגנוב ולכתוב על עצמו קללות וזה כיף לו אז הוא עושה את זה..! לא נראה לי שיש אמירה בMOTHERFUCK...... אם תשאלו אותי, אין כל כך מה לעשות דיון על המסרים שהוא מעביר כי כמו שכולם רואים ג'רארד וכל שאר חברי הלהקה קצת דפוקים (אין אה גוד ווי)...

helenas

New member
אולי זה בגלל שהוא כאמור, מפחד

ממחטים? אבל לדעתי זה סתם, בלי יותר מדי משמעות

Misty Cat

New member
KILL על החולצה

הוא גם כתב KILL על החולצה פעם. נראה לי הוא כותב על עצמו כי הוא מפחד ממחטים והוא לא עושה קעקוע, אז זה מעין קעקוע זמני כזה. גם כדי להעביר איזה מסר כלשהו... ד"א אני חדשה פה, אז היי לכם!

Misty Cat

New member
קוראים לי ענבל

מעיין זה השם של חברה שלי. פשוט היא זאת שעשתה את החשבון בשבילי אז היא כתבה את השם שלה. אני אשנה את זה. אז מה כבר אני יכולה לספר על עצמי.. אני בת 16 ומקרית אונו. אני כמובן אוהבת את מיי כמיקל רומנס מכל מיני סיבות אישיות. הם עזרו לי להתמודד אם מוות של חברה ועודדו אותי כשהייתי בדיכי. אני אוהבת עוד כל מיני להקות אבל אין לי כל כך כוח לפרט עכשיו, חחח.. אין עוד הרבה מה לספר על עצמי, אם אתם רוצים לדעת משהו אז תשאלו אותי, כי אין לי מושג מה עוד לספר...

mcr the 1

New member
אתם מזה עמוקים

אני חושבת שסתם אין להם מה לעשות בדרך להופעות אז הוא מצייר על עצמו...

למעלה