הערב מירי בטרזינה

just dana

New member
יש סיכומון של נועה בקומונה..היה מאממם! יש

תמונות..יותר מאוחר.. הכל פשוט היה מקסים...קסום..כל שורש ק.ס.מ :)

אם אתם מתעקשים ../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif

אני אחפור קצת... קודם כל לפני הכל אני רוצה להודות לאביב ול-ורד ולענבל ולמירי ולכל מי שצריך להודות לו על הכרטיס להופעה עשיתם לי את השבוע ואת החודש וזה ממש עודד אותי אז תודה
היה מדהים!! מירי פשוט מדהימה!! איזה קול!! התגעגעתי
כשבאנו אז גילינו שגם נעה ודנה באו אז זה היה ממש כיף לראות שאנחנו בחברה טובה, אז ישבנו שורה ראשונה והיה מזה כיף ומצחיק שאי אפשר לתאר!! היא התחילה עם באה אליכם ואז גילינו שיש קבוצה של בנות שזאת כנראה הייתה ההופעה הראשונה שלהן כי הן פשוט התחילו לצרוח "אני באה אליכם, אני באה אליכם" והן התפקעו מצחוק מכל הסיפורים של מירי, ולא שלא היה מצחיק היה ממש מצחיק, אבל אפשר היה להבחין שהן לא מכירות את הסיפורים מלפני... העיבוד של נובמבר היה ממש מקסים!! ובכלל כל העיבודים אפילו אם הם לא היו ממש שונים מההופעה הרגילה עדיין היו מדהימים! כשהיא שרה את 'על הגשר הישן' היא עשתה לי צמרמורת אני נשבעת לכם זה היה מהמם!! היא שרה את זה כל כך יפה עם הקול המדהים הזה שלה!! היא לא שרה את 'over the rainbow' (תקנו אותי אם טעיתי) במקום זה היא שרה את 'שירה' זה היה אחרי 'על הגשר הישן' אז רק היא ואורי היו על הבמה ואז היא שאלה אותו "אתה בכלל זוכר איך מנגנים את זה?" והוא זכר הכל והיא עשתה את זה מדהים!! ביצוע ממש מרגש! ב'שיר לשירה' היא ישבה עם שתי בנות חמודות (רואים אותן בתמונות) אחת מיקה והשנייה יובל, ממש חמודות! כשהיא סיפרה את הסיפור עם צדי צרפתי אז היא הדגימה על אורי כי הגיטריסט (שאני כל הזמן שוכחת את שמו) ירד בכוונה ואז כשמירי באה להמשיך אז אורי כעס עליו וזה היה כזה מצחיק אני ואלינור נשפכנו. ב'אם ננעלו' משהו הצחיק את מירי אז היא כזה צחקקה באמצע ואז התחילה שוב, זה היה מצחיק
כשנגמר החלק הראשון של ההופעה (כביכול לפני ההדרן) אז כולם היו ממש מופתעים כי זה עבר נורא מהר ואז מירי כזה אמרה "אל תדאגו יש הדרן ארוך" ואז כשהם עלו שוב אז היא אמרה "תודה רבה שהחזרתם אותי, נורא קר שם בחוץ"
ב'עכשיו אתה חוזר בחזרה' היה קטע סולו שאורי ניגן בקלידים וזה היה מהמם!! ממש ריגש אותי... היא שרה את 'פנינים בנהרות' וממש אהבתי אותו! בעיניי הוא נורא מתאים לה! והיום היה לי מבחן באנגלית וכל הזמן זמזמתי אותו
כשהיא סיפרה על 'לשם' אז היא אמרה ק. פלס ואז לקח לקהל כמה שניות להבין זה היה מצחיק... והיא שרה אותו בביצוע מקסים! היה ממש יפה!! היא סיימה עם 'שיר תקווה' והקדישה אותו לדנה ואז לכולם והיה ממש יפה!! אחרי שנגמרה ההופעה ואחרי שביקרנו בשירותים הלכנו לחפש את אורי ומירי ואז מצאנו אותם ודיברנו עם אורי מלא, ונעה ודנה הצטלמו איתו מלא ואז אני ואלינור הלכנו למירי אחרי שהיא טעמה מהמוס שהביאו להם, מסכנה הפרענו לה באמצע...
ואז צילמתי את אלינור עם מירי ואלינור צילמה אותי עם מירי, והצטלמנו גם עם אורי וממש היינו איתם שם עד הרגע האחרון, וגם דנה ונעה הספיקו להצטלם עם מירי ואז מירי החמיאה לדנה על העיניים שלה ודנה החמיאה למירי על השיער שלה ואז מירי כזה אמרה "השיער שלי זה באמת משהו" זה היה ממש מצחיק. ואז אני הייתי צריכה ללכת, ההורים שלי חיכו לי... והיה קטע מצחיק שבשני הרמזורים הראשונים שעברנו ברחובות, בנתיב השני היה ג'יפ כזה גדול ומי היה בפנים? מירי ואורי! אבל הם לא ראו אותי
ונראה לי שזהו אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב. תמונות אין לי... לא צילמתי הפעם כי גם המצלמה מעפנה וגם אחותי סיימה את כל הזכרון! אלינור, דנה ונעה היה ממש כיף איתכן!!! מקווה לראות אתכן שוב בקרוב!

veredmp

New member
כ../images/Emo80.gifעליך, בואי נעבור על המושג "קצת" ../images/Emo8.gif

סתם, סתם. סיכום יפהפה! שמחה נורא שנהנית

pRimaVeriTaVIV

New member
אם זה קצת, מה זה הרבה ../images/Emo6.gif

שמח שנהנית ותודה על הסיכום
פנינים בנהרות ממש קליט
הפזמון ז"א
אני אפילו לא זוכר את רוב המילים, אבל את הלחן כן

שהחיינו וקיימנו והביאנו לסיכום הזה

טוב אז.. אממממ איך מתחילים? אה כן, החפירה המקדימה.. אחרי שיגועים טלפוניים של מתי אני מגיעה איך אני מגיעה וכו וכו וכו התברר לי שיש לי שיעור מתמטיקה עד 9. כן, לא כולנו סיימנו ת'בגרויות. אז אחרי השיעור טסתי לי להתארגן ולצאת לטרזינה. תוך חמש דקות הגעתי, וכבר מבחוץ היה אפשר להבין שיש פוללל אנשים. איתרתי לי חנייה חמודה החנתי ופגשתי את רביד. אנחנו שעה מחכות שזוג מבוגרים יבינו שעל שני כרטיסים משלמים 230 שקלים ולא 200 ואנחנו כבר מתכננות איך לנסח את המשפט שיש לנו כרטיסים חינם.. אחרי המתנה די מתסכלת הגיעה תורנו ועוד לפני שהספקנו להוציא מילה מהפה הכרטיסנית (אם ככה אומרים..) כבר ישר אמרה "אתם שתי הבנות?" הנחנו שאנחנו שתי הבנות אז אמרנו כן ונכנסנו. זאת פעם ראשונה שלי שאני בהופעה בתוך המתחם הסגור של הטרזינה תמיד הם היו בחוץ במופעי "אור הירח" ואני חייבת לומר שהופתעתי מאוד מגודל המתחם הסגור. אז באמת כמו שחשבתי המקום היה מפוצץ, לאורך כל הבר השולחנות מאחורה והקדימה, התקדמנו לכיוון ההתחלה שם שירן היתה ולמרבה ההפתעה גם דנע ונעה היו שם. דיברנו עד שהתחילה ההופעה (שזה היה בערך 15 דקות אחרי שהגענו) ואז התחילה ההופעה. אני לא ממש זוכרת את הפליליסט אבל אני זוכרת שהתלהבתי מהעיבוד של באה אליכם, והטוף מרים הרג אותי. התגעגעתי באמת לקול של מירי.. על הגשר הישן, אמאלההה טוב שלא כמעט בכיתי ממנו! ואם כבר מדברים על בכי, באחד השירים ששוב אני לא זוכרת איזה, היה נראה כאילו מירי בעצמה בוכה, כפרעלייה. טיפה טיפה, לשם, חוזר בחזרה, כהרגלם מהפנטים, והעיבודים החדשים מעולים, מי שלא היה שם לא יכול להבין את כמות האנשים ששרו איתה את השירים, לרגע אחד הסתובבתי אחורה וזה היה פשוט מדהים. מירי שחכה כמה סיפורים וכמו שסיפרו היא נזכרה ואז אמרה שתספר כבר בנס ציונה.. אני תוהה לעצמי אם יש רמז מאחורי העסק או שזה סתם לאשלות אותנו לחינם..|חושב... ושוב חושב... ועדיין חושב...| הקטע באם ננעלו שמירי צחקה הרג אותי מצחוק, אבל היא מעלפפפפפפפת (אני לא מאמינה שאמרתי את המילה הזאת..) והקטע שהגיטריסט ששוב שכחנו את שמו ירד מהבמה כדי להתחמק מההדגמה של מירי ועשה מהצד של הבמה את האצבע ה... לאורי שהוא הולך להדפק עם ההדגמה גמר עלי למשך שני שירים, קלטתי את זה עוד לפני אורי, לא חושבת שהיה דבר יותר מצחיק מזה. בקשר לשיר פנינים בנהרות, בתחילת השיר חשבתי שהוא סביר אבל לאט לאט הוא התחיל להיות באמת טוב, אני חושבת שבעוד כמה שמיעות אני אוהב אותו לגמרי. טובבב זה בערך מה שאני זוכרת מההופעה את כל שאר הדברים רביד סיפרה.. עם הקטע של הקור בחוץ וכל השאר.. אחרי ההופעה דיברנו עם אורי שזכיתי לקבל ממנו חיבוק דב ענק וכיפי ועם פינטו שקרעעעע אותי מצחוק! מי היה מאמין שמאחורי מעיל העור הזה מסתתר בנאדם קרוע בצורה קורעת.. כשהלכתי למירי הופתעתי שאחרי תקופה ארוכה שלא ראיתי אותה ודיברתי איתה היא זכרה את שמי. ואז היא התלהבה מזה שיש לי יומולדת 18 ואמרה שגם היא רוצה כי זה גיל מדהים.. אני אבדוק את זה ואחזיר לה תשובה בעוד 365 ימים.. זכיתי לשתי נשיקות שעל אחת מהם נחסוך במידע ושאלה אותי עם אני רוצה תמונה.. ושאני אומר לה לא?! להההה אז הצטלמנו, וכל פעם היא מחדש התחילה לומר שיש לי יומולדת 18 וגם היא רוצה.. עשתה לי שמח בטירוף! חוץ מזה מה היה? מה היה? מממ ולמה אני מדברת לעצמי וכותבת לכם... ועוד ממשיכה.. יופי אלינור|סתומה| אמרנו לענבל תודה על הכרטיסים והלכנו לחפש את המכונית שאיבדתי את עצמי ואיפה החנתי.. בסוף חזרתי הביתה ובאמת שאני יכולה לומר- נהנתי! דנה, שירן, נעה ורביד היה כיף בטירוף! מקווה שגם לכן.. אביב, ורד תודה על הכרטיסים(לענבל כבר אמרנו..)
נתראה בחפירה הבאה בעוד שנה.. חפרתי מספיק לשנה הקרובה.

pRimaVeriTaVIV

New member
צל"ש כפול על הסיכום! ../images/Emo9.gif

כפרעלייך. שמח שנהנית
בעיקר שהשקעת וכתבת סיכום במקום לישון

ה 22

New member
אין, אין.... מורים, זה עם../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

למעלה