אם אתם מתעקשים ../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif
אני אחפור קצת... קודם כל לפני הכל אני רוצה להודות לאביב ול-ורד ולענבל ולמירי ולכל מי שצריך להודות לו על הכרטיס להופעה עשיתם לי את השבוע ואת החודש וזה ממש עודד אותי אז תודה
היה מדהים!! מירי פשוט מדהימה!! איזה קול!! התגעגעתי
כשבאנו אז גילינו שגם נעה ודנה באו אז זה היה ממש כיף לראות שאנחנו בחברה טובה, אז ישבנו שורה ראשונה והיה מזה כיף ומצחיק שאי אפשר לתאר!! היא התחילה עם באה אליכם ואז גילינו שיש קבוצה של בנות שזאת כנראה הייתה ההופעה הראשונה שלהן כי הן פשוט התחילו לצרוח "אני באה אליכם, אני באה אליכם" והן התפקעו מצחוק מכל הסיפורים של מירי, ולא שלא היה מצחיק היה ממש מצחיק, אבל אפשר היה להבחין שהן לא מכירות את הסיפורים מלפני... העיבוד של נובמבר היה ממש מקסים!! ובכלל כל העיבודים אפילו אם הם לא היו ממש שונים מההופעה הרגילה עדיין היו מדהימים! כשהיא שרה את 'על הגשר הישן' היא עשתה לי צמרמורת אני נשבעת לכם זה היה מהמם!! היא שרה את זה כל כך יפה עם הקול המדהים הזה שלה!! היא לא שרה את 'over the rainbow' (תקנו אותי אם טעיתי) במקום זה היא שרה את 'שירה' זה היה אחרי 'על הגשר הישן' אז רק היא ואורי היו על הבמה ואז היא שאלה אותו "אתה בכלל זוכר איך מנגנים את זה?" והוא זכר הכל והיא עשתה את זה מדהים!! ביצוע ממש מרגש! ב'שיר לשירה' היא ישבה עם שתי בנות חמודות (רואים אותן בתמונות) אחת מיקה והשנייה יובל, ממש חמודות! כשהיא סיפרה את הסיפור עם צדי צרפתי אז היא הדגימה על אורי כי הגיטריסט (שאני כל הזמן שוכחת את שמו) ירד בכוונה ואז כשמירי באה להמשיך אז אורי כעס עליו וזה היה כזה מצחיק אני ואלינור נשפכנו. ב'אם ננעלו' משהו הצחיק את מירי אז היא כזה צחקקה באמצע ואז התחילה שוב, זה היה מצחיק
כשנגמר החלק הראשון של ההופעה (כביכול לפני ההדרן) אז כולם היו ממש מופתעים כי זה עבר נורא מהר ואז מירי כזה אמרה "אל תדאגו יש הדרן ארוך" ואז כשהם עלו שוב אז היא אמרה "תודה רבה שהחזרתם אותי, נורא קר שם בחוץ"
ב'עכשיו אתה חוזר בחזרה' היה קטע סולו שאורי ניגן בקלידים וזה היה מהמם!! ממש ריגש אותי... היא שרה את 'פנינים בנהרות' וממש אהבתי אותו! בעיניי הוא נורא מתאים לה! והיום היה לי מבחן באנגלית וכל הזמן זמזמתי אותו
כשהיא סיפרה על 'לשם' אז היא אמרה ק. פלס ואז לקח לקהל כמה שניות להבין זה היה מצחיק... והיא שרה אותו בביצוע מקסים! היה ממש יפה!! היא סיימה עם 'שיר תקווה' והקדישה אותו לדנה ואז לכולם והיה ממש יפה!! אחרי שנגמרה ההופעה ואחרי שביקרנו בשירותים הלכנו לחפש את אורי ומירי ואז מצאנו אותם ודיברנו עם אורי מלא, ונעה ודנה הצטלמו איתו מלא ואז אני ואלינור הלכנו למירי אחרי שהיא טעמה מהמוס שהביאו להם, מסכנה הפרענו לה באמצע...
ואז צילמתי את אלינור עם מירי ואלינור צילמה אותי עם מירי, והצטלמנו גם עם אורי וממש היינו איתם שם עד הרגע האחרון, וגם דנה ונעה הספיקו להצטלם עם מירי ואז מירי החמיאה לדנה על העיניים שלה ודנה החמיאה למירי על השיער שלה ואז מירי כזה אמרה "השיער שלי זה באמת משהו" זה היה ממש מצחיק. ואז אני הייתי צריכה ללכת, ההורים שלי חיכו לי... והיה קטע מצחיק שבשני הרמזורים הראשונים שעברנו ברחובות, בנתיב השני היה ג'יפ כזה גדול ומי היה בפנים? מירי ואורי! אבל הם לא ראו אותי
ונראה לי שזהו אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב. תמונות אין לי... לא צילמתי הפעם כי גם המצלמה מעפנה וגם אחותי סיימה את כל הזכרון! אלינור, דנה ונעה היה ממש כיף איתכן!!! מקווה לראות אתכן שוב בקרוב!