השיר השבועי לאזוכרת איזה מספר

lacrimosa girl

New member
במיטה שלך? את בנ"צ עכשיו?

הממ, אלונה...לכי לסופר או משהו יקירה :) אני גם ממש מתפתה לשים שירים של להקות אחרות כל הזמן

כמה תוספות לניתוח....

יש בשיר הזה סוג של קונוטציה לברווזון המכוער, אף אחד לא מקבל את אווה, אף אחד לא רוצה לשחק איתה או אפילו קורא לה בשמה. היא גרה באגם הברבורים, היא ברבור יפה ותמים, אבל בעיני הברווזים שלא רגילים אל היופי הזה היא מכוערת ומוזרה וצריך להתרחק ממנה. הם לוקחים ממנה את השם שלה, ובעצם בכך לוקחים ממנה את הדבר האישי ביותר, את הזהות שלה, ומשאירים אותה לגמרי בודדה. "Dreams the world far away" למה בעצם היא בעצם מסתגרת בעולם החלומות, וחווה את העולם דרך חלומותיה? כי היא לא רוצה או לא יכולה לחיות את העולם האמיתי. היא בורחת ממנו אל מקלט החלומות שבו אין את הילדים שלועגים לה, אלא כולם אוהבים אותה ומקבלים אותה. בין המציאות לחלום היא בוחרת בחלום, אותו המוטיב החוזר בכל כך הרבה שירים של נייטוויש. "The Good in her will be my sunflower field" בשורה הראשונה מציינים שעכשיו חורף, וחורף בפינלנד אומר מינוס 20-40 מעלות, וכמה מטרים של שלג. אבל הטוב לב שלה כל כך חזק שהוא כאילו מפשיר את כל השלג ומצמיח שדה חמניות, לא סתם אלו חמניות, אלו הפרחים של השמש, פרחים של קיץ, הטוב לב שלה יכול לנצח גם את החורף האכזר ביותר.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif אהבתי../images/Emo9.gif

ממש יפה נועה, את איכשהו מצליחה לגרום לליריקה להיות קסומה למרות שהיא די מאעפנה.

tbents

New member
../images/Emo13.gif

ניתוח מקסים!! אהבתי את המילים של השיר, ומשומה כשקראתי אותם עלה לי הקול של טאריה >< 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? אהבתי את זה שבפזמון בפעם הראשונה כשהיא שרה את-In this cruel children's game There's no friend to call her name היא ממש נכנסת לזה ונשמע כאילו היא עצובה..זה יפיפיה 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? We kill with her own loving heart 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? 4. מה דעתכם על הקול של אנט [לא טאריה. ] בשיר? נחמד כזה:) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? בלדת נייטוויש יפה, לא משו מדהים מדי.. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לחברה שלי:):):) 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? ווי, לוד'ת...צ'כה לחשוב על זה 8. תנו ציון לשיר. 7-8 9. מה הייתם משנים בשיר? את הזמרת? אוף, סתם..אני מתחילה להתרגל אליה נראה לי..עוד קצת..>< 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? מונדאנס..חחח סתם
שאלות ספיישל: 1. מה דעתכם על הסולו של אמפו? טאצ'ינג.. חלק טוב בשיר 2. לאן לעזאזל נעלם מרקו, ואם אתם יודעים גלו לי עכדי שאוכל ללכת לחטוף אותו? נגוז.. 3. מה דעתכם על תומאס בשיר? איך אתם מעדיפים אותו, פסנתר או קלידים? אני יותר אוהבת פסנתר בלי קשר..אבל כל דבר נראה טוב ליד תומאס, אני משערת
4. יוקה? בקצב? XD

אחלה ניתוח.

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?המילים,והפתיחה. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? In this cruel children's game There's no friend to call her name 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?ממ העליתי לא מזמן את הסברה שאווה זו ילדה שתומאס הטריד מינית וכתב עליה שיר.
..(סתם נו..זה בצחוק
) 4. מה דעתכם על הקול של אנט [לא טאריה. ] בשיר?נחמד. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?אמ..מי?אה כן.הם.איפה הם?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?לא יודעת. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא!אנערף. 8. תנו ציון לשיר.8 9. מה הייתם משנים בשיר?לא יודעת.אני אוהבת אותו ככה,למרות שחסרה עצמה בקול של אנט. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?מה שבא לך. שאלות ספיישל: 1. מה דעתכם על הסולו של אמפו?אהמ..כן..מה? 2. לאן לעזאזל נעלם מרקו, ואם אתם יודעים גלו לי עכדי שאוכל ללכת לחטוף אותו?הוא בדיוק הלך לשירותים כשהם הקליטו את השיר הזה
3. מה דעתכם על תומאס בשיר? איך אתם מעדיפים אותו, פסנתר או קלידים?תומאס חביב לגמרי.מעדיפה קלידים,אבל הפסנתר ממש לא רע:) 4. יוקה?מי?אה כן..ההוא עם הבנדנה..הוא הלך לשירותים עם מארקו כשהם הקליטו את השיר

blacknwhite

New member
עונה../images/Emo9.gif

אגב, פירוש מדהים!
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? האמת, שהוא יפה 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הבית השני הוא בעיני כמעט גאוני. אגב, לגבי השורה she will stay among the beast, בעבר הרי ומאס השווה את עצמו לחיה. הכוונה פה היא אולי שאווה נשארה עם תומאס? בצורה פיזית, מטפורית, אנאערף... 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? מה שאת כתבת
4. מה דעתכם על הקול של אנט [לא טאריה.
] בשיר? יפה. קצת חסר נפח כזה, אבל לבלדה הזאת זה מתאים
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? רגע, הם שם? אופס
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאחות שלי? סתם
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?כנראה שיהיה לו, זה הזמן להתנבא! וואו, לא יודעת. אין פה כזה מקום ליצירתיות מטורפת... 8. תנו ציון לשיר. 6-7 (אני מצטער, אני קצת משוחדת עדיין. חוצמזה, איפה הלהקה, דמט?) 9. מה הייתם משנים בשיר? מוזיקה. כאילו, כזאת ששמים לב אליה בלי להתאמץ. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לאכפתלי שאלות ספיישל: 1. מה דעתכם על הסולו של אמפו? סביר, אבל היה נחמד אם אחריו היו נכנסות גיטרות רציניות... כמו בsleeping sun או משו. השיר הזה טיפונת משעמם. 2. לאן לעזאזל נעלם מרקו, ואם אתם יודעים גלו לי עכדי שאוכל ללכת לחטוף אותו? אם הייתי יודעת, הייתי בכיף אומרת לך. 3. מה דעתכם על תומאס בשיר? איך אתם מעדיפים אותו, פסנתר או קלידים? א. לבושתי אני לא ממש מבדילה בין פסנתר וקלידים... ב. כדי לשמוע אותו אני צריכה להתאמץ להקשיב. התחלה רעה. (אבל הפסנתר בהתחלה (זה פסנתר, נכון?) ממש יפה!) 4. יוקה? איפה? איפה?

blacknwhite

New member
מצד שני...

עכשיו שקראתי את המילים האמיתיות
כתוב שם beasts. ברבים. אבל אנחנו יודעים שתומאס תמיד השווה את עצמו לחיה באמת... אז עכשיו כאילו כולם חיות? כולם כמוהו? זה לא הגיוני בכלל... למישהו יש רעיון?

אני חושבת שהוא מתכוון לכל האנשים שהיו רעים

אליה, ביסט זאת צורה מאוד מאוד שלילית להגיד חיה. אבל אני חושבת שבאמת יש משהו בכך שהוא עד עכשיו כל הזמן השווה את עצמו לחיה, הוא אחד מהם, גם הוא פגע בה ככל הנראה. (נו, קארין אז התאוריה שלך שזאת ילדה קטנה שהוא אנס לא כל כך רחוקה מהמציאות, הא?
)

lacrimosa girl

New member
איזה יפה זה

שכל בנות הפורום מתגייסות להוצאת המיץ המשיר המסכן הזה. :) אני לא חושבת שתומאס מתכוון לעצמו...למרות שהוא השווה את עצמו הרבה פעמים לביסט הביקורת כאן היא יותר כלפי כל האנשים הגורים חסרי הרגישות שאין להם כוח לילדה קטנה ומעופפת והם מנסים להוריד אותה למטה לפני שהם יצטרכו ללכת לעבודה. :)

blacknwhite

New member
ועוד משהו... ~משועממת~../images/Emo3.gif

אני סתם קוראת את המילים שוב ושוב ומנסה לדלות עוד דברים, אני אפילו לא יודעת למה... בשורה mocked by man to depths of shame. כתוב "man". ביחיד. פגע בה רק אדם אחד, ספציפי? (בניגוד לbeasts שמופיע ברבים) או שאני סתם חופרת שלא לצורך, והגיע הזמן ללכת ולעשות משהו יעיל יותר?

למעלה