ע' !!!!! תגידי כמה שיותר דברים שקשורים לסידרה באות ע'
ע עינבי ארנבי 1 New member 26/8/07 #21 ע' !!!!!../images/Emo108.gif תגידי כמה שיותר דברים שקשורים לסידרה באות ע'
ע עינבי ארנבי 1 New member 26/8/07 #22 ../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif עינבי ארנבי 1 -אני בפורום של אמל לא? עינבי ארנבי 2- זה היה פעם היכנוי שלי פה וזה קשור לא? ערז-הבחור ממדא ושאנס את שירלי בשגיאת כתיב. עלונה-עם שגיאת כתיב. עמוס לביא-משחק את נתן עגם רודברג עורי סמי עורגנו-שמים על הפיצה עהבה מעבר לפינה עושרי כהן זהו?
../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif עינבי ארנבי 1 -אני בפורום של אמל לא? עינבי ארנבי 2- זה היה פעם היכנוי שלי פה וזה קשור לא? ערז-הבחור ממדא ושאנס את שירלי בשגיאת כתיב. עלונה-עם שגיאת כתיב. עמוס לביא-משחק את נתן עגם רודברג עורי סמי עורגנו-שמים על הפיצה עהבה מעבר לפינה עושרי כהן זהו?
ע עינבי ארנבי 1 New member 26/8/07 #23 חחחחחחחחח נראלי שרית מתה../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif
ע עינבי ארנבי 1 New member 26/8/07 #25 חחחח אמאאאא../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif היא לא עונה לי במסנ
ש שריתוששששש New member 26/8/07 #28 חחחחחחחחחחחחח תקחווו אותתתתתתתתתהההה ממנננננננננננננננניייייייייייייי