"כמה חיכיתי לגשם הזה שירד עלי.."

../images/Emo29.gif"כמה חיכיתי לגשם הזה שירד עלי.."../images/Emo29.gif

בוקר טוב!
בואו סכמו את השבוע שלכם..
שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע בכלליות:
אומן השבוע:
תמונת השבוע:
2 דברים טובים שקרו השבוע:
דבר אחד רע שקרה השבוע:
הופעת השבוע:
בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע:
ציטוט שבועי:
תכנונים לשבוע הבא:
מי מגיע לביט? מי מגיע לירושלים? שיהיה לכם שבוע טוב אנשים, איזה כיף שאתם פה..

:))

שיר השבוע של נועם:יופי :) שיר השבוע בכלליות: אין אחד.. אומן השבוע: נועם!! תמונת השבוע: פף... אין לי כוחXD 2 דברים טובים שקרו השבוע: אנשים וההופעה :) דבר אחד רע שקרה השבוע: חוסר שעות שינה!! הופעת השבוע:הייתי במספיק:) אבל ללא ספק של נועם בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: המון המון אנשים תכנונים לשבוע הבא: אני עכישו נוסעת לאילת :) ואממ הופעה של נועם?? אפשר פרטים?????

מסכמת

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות שיר השבוע בכלליות: בקושי היה לי זמן לשמוע מוסיקה השבוע אומן השבוע: נועם תמונת השבוע:
2 דברים טובים שקרו השבוע: ההופעה של נועם, ההופעה של נועם דבר אחד רע שקרה השבוע: קורס פסיכומטרי.... זה נוראי הופעת השבוע: בואו נחשוב....... אהה...... נועם בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: נועם, כמו תמיד ציטוט שבועי:
תכנונים לשבוע הבא: עבודה, פסיכומטרי, שיעורי נהיגה מי מגיע לביט? מי מגיע לירושלים? אני בביט

פלדלמן

New member
תורי הגיעעעע)

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות שיר השבוע בכלליות: I kissed a girl - שבוע 3 ברציפות!! אומן השבוע: ברור שנועם תמונת השבוע:
2 דברים טובים שקרו השבוע: הופעה של נועםםםם
ו...הוצאתי כעס על אנשים שמגיע להם (צבא)
דבר אחד רע שקרה השבוע: לקצינה שלי היה יום עם חרא מצב-רוח וזה השפיע על כולם
הופעת השבוע: נועם בבארבי!!! בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: נועם
ציטוט שבועי: "בא לי מוֹז מפוצל!!" (מוֹז = בננה, מפוצל = ספליט) ---> הפסיכומטרי עלה לראש!
"אני נוהגתתתתתת" (תוך כדי ריצה מטורפת לאוטו בקצה הרחוב חחח) תכנונים לשבוע הבא: להתחפשן בצבא, לאכול סושי במקום טוב, לסיים להכין את הגלופה לחולצות שאני עושה לבנות במשרד שלי כמתנת שיחרור ו...להתחיל לעשות ספורט!!! מי מגיע לביט? מי מגיע לירושלים? לא אני

לימוןןןןןןןןןןןן

שיר השבוע של נועם: כנראה שיר השבוע בכלליות: בין המילים(?)-בטי אומן השבוע: נועם כמבן:) תמונת השבוע: 2 דברים טובים שקרו השבוע: רק 2?:( לא רוצה!הופעה של בטי הופעה של יואב הופעה של נועם לראות את כל הבנות המקסימות3> הילי וטרגר אצלי!אידאה! דבר אחד רע שקרה השבוע:סתם.. לא משהו חדש.. אותה תחושה .. הופעת השבוע: ההופעה של נועם! בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: הילי:) ציטוט שבועי:" שתהיה לך נסיעה טעימה!", "איכסס זה עם לימון לא רוצה"... חוכמתה של הילי:p תכנונים לשבוע הבא: הופעה של אביב בזאפה:) הילי? את יודעת שאני אוהבת אותך הכי בעולם הזה נכון?

YuL a

New member
גם אני.../images/Emo179.gif

שיר השבוע של נועם:לעוף. לגמריי.
שיר השבוע בכלליות:שום דבר לא יפגע בי-כנסיית השכל
אומן השבוע: עברי לידר.
תמונת השבוע:
2 דברים טובים שקרו השבוע: ההופעה בבארבי, היה קסום! וחברות נפלאות.
דבר אחד רע שקרה השבוע:"אז תרפה ממני, ואני ממך.. אני עוזבת אותך" סופ"ש של פרידות, מהרבה אנשים.
הופעת השבוע: נועם פנחסוב, אין ספק.
בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: עמית ויעל, לא נסעתי לבד שעתיים ברכבת, איזה כיף!:)
ציטוט שבועי: "לשרלל?" >.< OMG משוגעות
תכנונים לשבוע הבא:סמינר מש"צים, ולפגוש שם אנשים כ"כ מדהימים, שאוהבים אותי. באה לביט!

שנינה11

New member
רגשנות מתוקה הזדמנות אחרונה לפני, שהכל יעבור

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות
שיר השבוע בכלליות: כשהכל יעבור-עברי לידר
אומן השבוע: עברי לידר כ"כ התגעגעתי אליו
תמונת השבוע:-
2 דברים טובים שקרו השבוע: רק שתיים? יש המון אני מתחילה:)
מקום ראשון כללי מחנה קיץ-הנהגת החוף:)
כניסה לשכב"ג אתמול
שיבוץ מעולה לשנה הבאה:)
פגישה שוב עם החברות שמזה התגעגעתי אליהן
להיות עם כולם במסכם ובמחנה:)
דבר אחד רע שקרה השבוע:
פרידה מצווט'
הופעת השבוע:אין:(
בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: וואי מלא כל מי שהיה איתי במחנה ובמסכם:)
ציטוט שבועי: קוראים לי שני לא חן שני!!!
תכנונים לשבוע הבא: לנוח וטבריה:D

Lior Maman

New member
:)

שיר השבוע של נועם: לעולם לא תדעי . שיר השבוע בכלליות: רוחות מהעבר, - סינרגיה . BB - Evil Angel אומן השבוע: ברייקינג .. תמונת השבוע: אין לי כח .. 2 דברים טובים שקרו השבוע: קניתי את פוביה :p דבר אחד רע שקרה השבוע: .. הופעת השבוע: אין .. בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: :) ציטוט שבועי: "ושוב איבדתי את הדרך, תמיד ידעתי שאין בי כוחות לעצור, מושך לאחור .." תכנונים לשבוע הבא:|סדגש |אמ, הופעה, יומולדת, מסיבה וזהו.. :) מי מגיע לביט? מי מגיע לירושלים? ביט :) .

XxXSynergitXxX

New member
מסכמת :) .

שיר השבוע של נועם: שמתי לב, לעולם לא תדעי. שיר השבוע בכלליות: fix you מחובר עם עד אלייך - סינרגיה, צועקים על אהבה [2008], Inside Of You - הובסטנק. אומן השבוע: קולדפליי, סינרגיה,נועם. תמונת השבוע: שני אנשים שאני אוהבת בתמונה אחת!
. 2 דברים טובים שקרו השבוע: ההופעה בטלוויזיה, יציאה עם חברים. דבר אחד רע שקרה השבוע: היו יותר מידי. הופעת השבוע: קולדפליי בBBC, סינרגיה בתאטרון. [אז מה אם רק בטלוויזיהP:] בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע:ליאוריק שלי.3> ציטוט שבועי:'איך זה מרגיש שאת, הכללללל בשבילי..'
תכנונים לשבוע הבא:הופעה [?], נופש,מחוייבות אישית. מי מגיע לביט? מי מגיע לירושלים? ביט כנראה. :)

לא מחייכת כשעצוב, לא משקרת.../images/Emo14.gif

שיר השבוע של נועם: בורח, לעוף ועוד הפעם לעוף, אין - זה השיר שלי, כנראה
שיר השבוע בכלליות: כל מיני שלי, מועקה - אבטיפוס אומן השבוע: נועם
תמונת השבוע: התמונה של אורפז
וזאתי 2 דברים טובים שקרו השבוע: הופעה של נועם בבארבי, לישון אצל ענבר עם מיטש. דבר אחד רע שקרה השבוע: חרפון משעמום :| הופעת השבוע: נו
בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: אני לא אגיד שנועם, כי נמאס
אז כל בנות הפורום בהופעה. ציטוט שבועי: "תמיד הם מנסים לסרס אותי, לחתוך לי בקצוות, את הפחדים שלהם מאכילים אותי במנות קצובות, אין לי כח להסביר אותי, אני רוצה ללכת. איך מכל דבר, על כל שטות אני נסגרת עוד."
תכנונים לשבוע הבא: קוקה קולה וילג'. מי מגיע לביט? מי מגיע לירושלים? אני מאוד מקווה להגיע לביט

דורן מ

New member
הרבה זמן לא עשיתי :))

שיר השבוע של נועם: בורח\ יופי בגרסה שקטה שיר השבוע בכלליות: שלמה ארצי - תגידי אומן השבוע: נועם פנחסוב 2 דברים טובים שקרו השבוע: הופעה בבארבי וימים טובים בעבודה דבר אחד רע שקרה השבוע: נהרס לי המחשב ולא הייתי פה הרבה זמן הופעת השבוע: נועם בבארבי כמובןןןןן בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: נועם פנחסוב בלי שהוא בכלל התכוון ובלי שהוא בכלל דיבר איתי ציטוט שבועי: "ציטרין תשרלל אותו" (את הסטנד של המיקרופון) תכנונים לשבוע הבא: בא לי לבוא לבולדוג הזה......... מישהו יודע פרטים?! ראיתם?!?!?!

"כבר יש לי שכבות של דמעות יבשות.."

שיר השבוע של נועם: בורח, אני וכל המחשבות, יופי
שיר השבוע בכלליות: אין
אומן השבוע: נועם
תמונת השבוע:
2 דברים טובים שקרו השבוע: כל הסופ"ש הזה היה מלא בדברים טובים
דבר אחד רע שקרה השבוע: הכאב הזה, לא ידעתי שהוא קיים..
הופעת השבוע: נועם בבארבי
בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: כל מי שהיה כלול בסופ"ש הזה.. ובעיקר מיכלי..
ציטוט שבועי: "שתהיה לך נסיעה טעימה, אהה נעימה"
תכנונים לשבוע הבא: אממ קצת צופים, להיפרד וזה.. וחברות.. מי מגיע לביט? מי מגיע לירושלים? אני מגיעה לביט, ויהי מה!

Miny2

New member
=)

שיר השבוע של נועם: קנו לך פרחים שיר השבוע בכלליות: תראי זה אני [סינרגיה] אומן השבוע: ממ נועם:) תמונת השבוע:מצורף:) 2 דברים טובים שקרו השבוע: נגמר צום ט' באב,אחותי באה לבקרני(:) דבר אחד רע שקרה השבוע: ממ פגשתי את האקס שילי והוא די התעלם ממני הופעת השבוע: לא הייתי בהופעה השבוע..=( בן אדם שהעלה לכם חיוך השבוע: כריסי [shilgia] ודאל ציטוט שבועי: "כשתסתכלי עליי את כבר תראי אולי את כל הכאב שנשאר כשעזבת.." תכנונים לשבוע הבא: לצאת לאנשהוא..לטייל עם אחיינים שילי, ובית ריק..[הורים בחו"ל..] מי מגיע לביט? מי מגיע לירושלים? ממ נועה? יוצאים?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנראה לי שקוראים לזה פרחים נבולים..

נחמד שהעלתי לך חיוך..
יוצאים? היום? לאן? ו.. איך את רוצה להגיע לחיפה עכשיו? חחח בטח בטח.. ירושלים נשמע קצת יותר מציאותי אבל עדיין..לא יודעת..

למעלה