|מהלל ת'צמי|
X xurix New member 9/10/03 #10 טוב אין ברירה צריך לחתוך עניינים אוחז משקופים קטן - 50 סיבובים סביב הכיכר צא
S sattla New member 9/10/03 #15 אניי גם מחנה ברוורס אבל... דמקה? לרמות?.. לא מוסרי ולא יפה ... נפגעתי.. |פגוע| ועוד לחשוב שרציתי להציע לך משחק... <חושב בקול> בעצם יש סמיילי בוכה לא? אהה כן הנה מצאתי אותו.. <\חושב בקול>
אניי גם מחנה ברוורס אבל... דמקה? לרמות?.. לא מוסרי ולא יפה ... נפגעתי.. |פגוע| ועוד לחשוב שרציתי להציע לך משחק... <חושב בקול> בעצם יש סמיילי בוכה לא? אהה כן הנה מצאתי אותו.. <\חושב בקול>
S sattla New member 9/10/03 #19 אתה רוצה לספר לנו על זה ואיך אתה בדיוק מכיר את הדברים האלו.. בעצם.. עזוב עזוב... אני לא רוצה לשמוע על זה אפילו
אתה רוצה לספר לנו על זה ואיך אתה בדיוק מכיר את הדברים האלו.. בעצם.. עזוב עזוב... אני לא רוצה לשמוע על זה אפילו
Y yuval k New member 10/10/03 #50 די איתכם, עזבו את זיו. אל תגרמו לו להגיד שהוא מה שהוא לא. זה התחיל מבדיחה ( ) לא מוצלחת של uri , וזה ממשיך רע. די.
די איתכם, עזבו את זיו. אל תגרמו לו להגיד שהוא מה שהוא לא. זה התחיל מבדיחה ( ) לא מוצלחת של uri , וזה ממשיך רע. די.
Y yuval k New member 10/10/03 #52 ../images/Emo73.gif ../images/Emo26.gif הצתה מאוחרת ../images/Emo3.gif
Y yuval k New member 9/10/03 #49 מממ... בכיתה שאני מאוד לא גאה להשתייך אליה המציאו עוד כמה "בוחש בשוקו" "מפליץ קוטג'" בעעע עליהם
X xurix New member 9/10/03 #16 שתוק ../images/Emo11.gif לא יורד על יובות ולא נעליים אוהב אותו אלף אלפיים אין לך טיפת כבוד עצמי לא סתם אתה חוצפאי בוא נתאחד, בוא נשלב ידיים נלך לצוד בחורה או שתיים ונעשה לנו מסיבת שולם חתיכת אפס מפגר וגולם
שתוק ../images/Emo11.gif לא יורד על יובות ולא נעליים אוהב אותו אלף אלפיים אין לך טיפת כבוד עצמי לא סתם אתה חוצפאי בוא נתאחד, בוא נשלב ידיים נלך לצוד בחורה או שתיים ונעשה לנו מסיבת שולם חתיכת אפס מפגר וגולם