ערב טוב

../images/Emo29.gifערב טוב../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif

ערב טוב..
השבוע מתחיל שבוע חדש שבוע נוסך בשביתה
ולחלקנו שבוע נוסף בלימודים
בקצרה,עבר עלי סוף שבוע כיפי למדי כי שתיתי אתמול אייס קפה בארומה
ואת האמת,אני מקווה שהשבוע יפתחו הרבה פינות בפורום כדי שיהיה לי איפה לחרוש ולהגיב.חחח
חשבתי לפתוח פינה שלא קשורה לאליסה פינת דעות של כל אחד-כאילו פינה שכל אחד מביע את דעתו על דברים שקשורים לאליסה בעקיפין-דברים שקשורים לפיבי,למלרוז,למי הבוס,לסרט החדש וכו..ואת האמת זה דווקא נשמע רעיון נחמד לפינה-אם בא לכם אפשר לפתוח אותה[אני משועמתת כל דבר נשמע לי אחלה עכשיו
גם לקפוץ על רגל אחת.חח] אז שיהיה לכולנו שבוע אחלה בחלה מלא בכיף בידור והצלחה
שבוע טוב

YaEl 15

New member
היידי הו, חברי פורום יקרים ../images/Emo24.gif

חזרתי ממשפטים לפני כמה דקות. היה די מעניין, והפעם הוא נתן לי לדבר, המרצה הזה... וגם, מסתבר שהוא קצת חירש
שיהיה... בכל אופן... היום זה יום ראשון הראשון במשך חצי שנה שבו לא היה לי פרק חדש של האוס... אני חושבת שאני עוברת תסמיני גמילה
|בוכה|
לפני כמה ימים אהמ.. חלמתי על יו לורי.. חלום.. נחמד
סתם ציינתי. בלי שום קשר לכלום. אה, וגם לי משעמם שלי !!! בואו באמת נעשה את זה, נפתח את הפינה, ואולי גם ניגלוש לנושאים אחרים בדרך, כי בואו נודה שהעולם לא סובב סביב אליסה. מה דעתכם לדוגמא, על תוכנית הממשלה לחזור לגבולות 67'

YaEl 15

New member
חחח...איזה גרועה אני ! - |בוכה|. פחח../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

חח..ואיזה מגניב אם גל תסכים אפשר לפתוח

לפחות נראה מה כולנו חושבים על רעיונות מסויים שקשורים לדמויות שאליסה משחקת או קשורה אליהן בערך.חח ואני חושבת שלהאוס יש עוד עונות ואני מקווה שירכשו אותן בקרוב ותוכלי להנות מעוד ימי צפיה בתוכנית

YaEl 15

New member
או, יש עוד חצי שנה... עד שהעונה ה-4 תגיע לפה.

ולאף אחד אין שום דבר לומר על התוכנית לחזור לגבולות של 67' ? פורום לא ציוני שכמותינו
אני ציונית !

always be me mc

New member
גם אני ציונית../images/Emo104.gif../images/Emo127.gif אבל אני ציונית בשוק../images/Emo2.gif

אבל באמת בשוק
יופי באמת שהם לא מצמצמים לנו את כל המדינה שכבשנו בצדק

YaEl 15

New member
גם אני בשוק.איך כל פעם הם עושים את אותה טעות!

איך ייתכן שהם לא למדו את הלקח??? זה לא יעזור בכלום. למה לחלק את ארצינו הקטנטונת, שבקושי לנו אין בה מקום, והאוכלוסייה הערבית גם ככה צפוייה להשתלט עליה?... זה כ"כ מטופש.

always be me mc

New member
הם טיפשים עם כסף../images/Emo4.gif../images/Emo130.gif

אוף למה אני לא יכולה לקבל כסף על קבלת החלטות מטומטמות?
לפחות יצא לי מזה משהו

always be me mc

New member
נו ברור שאני מאשרת../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

אבל תהיו מקוריים ואת הסיבוב הראשון אל תפתחו על אליסה במכושפות(ובמילים אחרות: פיבי)

חח..

דווקא הרעיון הראשון היה על פיבי כי ראיתי פרק במכושפות שקשור למציאות ולאליסה ולאהבה ולפיבי אבל נחשוב על משהו אחר.חח

CheN323

New member
ערב טוב../images/Emo70.gif

נדיר שאני עונה על שרשור באותו היום, אז ח"ח לי
באמת שהשביתה משעממת נורא, והפינה נשמעת רעיון טוב
. לא יודעת מה אתכם, אני עוד לומדת עם המורים של ההסתדרות, היום היה לי 5 שעות מתמטיקה
. אבל זה נחמד, למרבה הפלא. כל כך כיף לחשוב, התגעגעתי
שבוע נייס לכולם
מקווה שהסיוט הזה יגמר בקרוב :]

always be me mc

New member
דבר ראשון:

איפה החצים?? איפה??
ובאשר לשני אז באמת מגיע לך ח"ח
ושיהיה לך הרבה בהצלחה עם טימטומתיקה
וכמובן שגם התגעגעתי אליך

CheN323

New member