ערב טוב

spelling

New member
בוקר טוב!!!!!!!!!

יומיים חופש נמנמנמנמנמנמנמ דווקא היה מאוד נחמד בפסיכו אתמול! ולגבי הפינה זה סבבה אבל שמתי לב שרוב הפינות שבפורום כבר לא ממש נוגעות באליסה לכן צריך סוג של איזון בפורום! למה אפחד לא מגיב למושגי אליסה??למה לא ממציאים משחק חדש עליה??יאללה חבר'ה הפורום צריך קצת לחזור לרעיון המרכזי! תוחזר החוליה החלשה לאלתר!!!!!!!!!!!מה עם אליסה נגד??מה עם איזה ספיישל?? חבר'יה רעיונות רעיונות! אני מאוד אשמח לפינה של דעות שלכם זה מעניין !ואני בטוח משתתף אבל בואו קצת נזכר באליסה לפעמים חוץ מתמונות חדשות שלה בקושי עושים עליה משהו... עכשיו אני שונא לומר את זה אבל ראיתי בפורומים אחרים שכל אחד מקבל תפקיד להיות אחראי על משהו פעם פעמיים בשבוע לפתוח וזה רץ יופי! אפשר למשל לעשות ספיישל אליסה לפי עונות מכושפות..ספיישל שלה מכל עונה של ציטוטים מצחיקים,תמונות..ככה להזכר בה למרות שזה נשמע כבר מעייף אבל תציעו רעיונות... רק להשוואה: פינות שלא קשורות באליסה- ערב\בוקר טוב(לא מוותרים על זה!) שירשור אוףףףף,אסאמאסים,שורה משתנה של תפוז,התפקדות פעם בחודש פינות שקשורות באליסה-תמונות,מושגי אליסה ואנשים על אליסה.... אז אם למישהו יש רעיון...תגידווווווווווווווווו

אז זהו..שבגלל שגל../images/Emo46.gifאמרה לי לא לפתוח פינה

שיותר קשורה לפיבי אז אפשר לשנות קצת את רעיון הפינה שהיה לי ולקבל פינה חדשה שקשורה לדמויות שאליסה עשתה למשל לקחת את הסרט שבו היא משתתפת ונגיד ואליסה לא הייתה שחקנית אלא הייתה למשל רופאה כמו בסרט אבל זה גם נשמע עלוב עכשיו כשקוראים את זה.. אני חושבת שהרעיון שאמרת על כל אחד פותח כמה פינות בשבוע הוא טוב\ואפשר לעשותו
אתה בהחלט צודק אדם
ואתה מקורי מאוד אז קדימה תחשוב על משהו כי במחשבה שניה כל הרעיונות שאמרתי קצת עלובים
אבללללל... זוכרים לפני חצי שנה הייתה את הפינה של אליסה מודיעה-שהפחדתי אתכם שהיא באה לארץ שהיא מתחתנת וכו.. אולי אפשר להמשיך את זה? ואני אמציא עוד קצת דברים עליה ונראה את תגובת כולנו
אז מה אתם אומרים

always be me mc

New member
אוקי דבר ראשון שלי תרגעי../images/Emo13.gif

תנשמי עמוק
ושמעי: את יודעת עד כמה אני אוהבת את פיבס נכון שלי? נכון??? יפה :) הקטע הוא שזה פורום אליסה ומן הראוי שנתייחס גם לעוד היבטים בקריירה שלה(כמו "מי הבוס?" והסרטים למשל) לכן, לדעתי במקום לקפוץ על ההתחלה על נושא הקשור לדמותה ב"מכושפות"(שבו נודה זה הכי קל לעשות
), לדעתי דווקא יהיה כדאי ורצוי להתייחס גם לדברים אחרים שהיא עושה כמו רכיבה על סוסים, יוניצף, סרטים חושפניים בחלקם, ליין הבגדים, הופעות אורח בטלוויזיה, צימחונות, חברים, משפחה, פירסום וכן הלאה... בקיצור לא חסר ודווקא היה מעניין לדעתי להתחיל בשיחה על הפרוייקטים הנוכחים כמו פתולוגיה(כי אני זוכרת שיעל אמרה שהיא לא בטוחה שהיא תראה את הסרט בגלל התפקיד הקטן שהיא קיבלה שם בתור החברה
) אשר אני בטוחה שיש מה לומר עליו
המ.. והאמת שאליסה מודיעה זה לא מפחיד אבל אני כבר מפחיד להביע את דעתי כי אם אני אגיד כן את תשמחי ואם לא את תעשי לי=
אני באמת צריכה שיעשו לי פרצופים?

אהה..הפרצופים היו סתם

ואת האמת אני לא עצבנית 24שעות ביממה
אני בהחלט מסכימה עם כל מה שאמרת שפיבי היא חלק מהחיים של אליסה וצריך להתייחס גם על מה שהיה לאליסה עם הבגדים עם יוניצף ועם מי הבוס
אולי אם היה אפשרות לראות את מי הבוס אז לי לפחות היה יותר נוח לדבר על דברים שקשורים לאליסה בתקופת מי הבוס
ולדעתי רעיון השיחות על פתלוגיה הוא רעיון נהדר
קדימה לפעולה
חחח.. מצטערת אם נעלבת

למעלה