ציפורי לילה משוחחות

שאפולי

New member
גם לך ../images/Emo39.gif

מזל שיש פה גרעין שפוי. אני מניחה שזה ילך ויהיה יותר גרוע ככל שנתקרב לגמר........

goodpink

New member
דניאל יצאה טוב מהפרק אורטל יכולה להיות מרוצה

גם היא סיכלו את אתי לחלוטין והראו קמצוץ מהרוע של קרן חבל רק שמרו את זה לסוף ויכול להיות שאנשים התייאשו עד לקטע הזה כי החלקים לפני היו משעממים ולא מצחקים עם עריכה גרועה ביותר ולא זורמת. וכמובן הפרק מול מסטאר שפ כך שגם ככה יש לו רייטנג נמוך. החלק האחרון עם דניאל קרן ואיתן הראה את דניאל יותר אנושית הראה את הגועל של קרן לפחות קמצוץ ממנו וכמה הדברים שהיא אמרה על דניאל היא עשתה בדיוק אותם דברים שליכלכה על דניאל עם איתן ולאחר מכן הלכה ואימצה אותם עם גב. הראו חלק מהצביעות שלה איך מלכלכת על דניאל. חוץ מזה פרק גרוע ביותר עריכה כזאת חובבנית וחסרת זרימה הרבה אבל הרבה זמן לא ראיתי. הבית ממש באווירה נעימה ללא גב וקרן מצד כולם. מעניין שאפילו ליהי ואורטל פתאום התחברו בחזרה לאתי.

sunflower11

New member
התכנית היום היתה - קורותיה של קרן בווילה.

תוך עיוות גמור של הדברים. הראו את קרן הרעה של ההתחלה ואח"כ השמיצו/קטלו את אתי והראו כאילו קרן (וליהי) היו רעות בהשפעת אתי, הראו כאילו קרן טובה יותר מחן, וירדו על ליז המקסימה כאילו להראות שליז היתה מעצבנת ולא שקרן היא המכשפה, הראו כאילו קרן נדיבה וטובה עם דניאל בזמן שהשיחה על ה"וויתור" על איתן היתה אחרי שידעה שאין לה סיכוי עם איתן ואחרי שידעה שיש לה את גב. את אורטל כמעט מחקו מהתכנית והמעט שהראו זה היה שלילי (למשל, שאתי אמרה שאורטל נחש אבל לא הראו שאורטל התעצבנה והגנה על הבנות האחרות). בקיצור - עוד תכנית על קרן שבא מציגים אותה הפוך לגמרי ממי שהיא וממה שקרה בווילה, ושאר הדיירים הם ניצבים בסיפור של קרן.

goodpink

New member
נכון ניסו להוציא עוקץ מהרוע של קרן ולהטיל על

אתי את האשמה כמו שמנסים כל הזמן ליהי וקרן לעשות ועשו עליה חלק שלם כדי להראות את זה למי שלא קלט מהקטעים הקטועים וחסרי זרימה שעשו לפני. מסכימה שניסו גם לגמד מה שקרה עם ליז ולהטיל את האשמה עליה. בנוגע לאורטל לא מסכימה עם מה שהראו זה היה לטובתה של אורטל זה לא משנה מה אתי אמרה אחרי מה שהראו עליה עד כמה היא שקרנית מתלהמת צבועה וכו'. לגבי חן לדעתי לא הראו אותה כמעט בפרק היא לא היתה קיימת מעבר לזה שהראו אותה בכניסה והראו את זה פעמיים ללא כל סיבה את הכניסה של דנה לפחות.

sunflower11

New member
לא מסכימה לגבי אורטל. הראו את אתי אומרת

שאורטל נחש והראו את דניאל אומרת שאורטל שטן. זה כ"כ ברור שההפקה מנסה "לחסל" את אורטל. היא מאיימת על התכניות שלהם (לתת את המליון לקרן וגב). לגבי חן - הראו גם את גב וגם את קרן צוחקים עליה. (גב חיקה את תנועות שפתיה, קרן אמרה בזילזול: ניתן לו (לגב) לנסות את מלכות היופי למיניהן". (חח.. היא בעצמה היתה נערת יופי).

goodpink

New member
זה היה בהתנשאות....ובנוגע לאורטל אם כבר זה

פגע באנשים שאמרו את זה לפחות בדניאל על אף שהראו מספיק דברים טובים על דניאל בחלק האחרון ואיך שהוא בנוי כך שזה יכול להתקבל בהבנה. בצורה שהציגו את זה מובן שמה שדניאל אמרה על אורטל נבע מקנאה ומכאב לכן לא נראה לי שיפגע כל כך באורטל. בפרק הבא זה כבר סיפור אחר עד כמה יפגע באורטל זה יכול מאוד אבל מאוד לפגוע בה. בנוגע למה שאתי אמרה כמו שאמרתי אחרי שהראו כל מה שאתי עשתה ואמרה על אחרים אין כל כך משמעות לדברים שאמרה על אורטל הראו גם חוסר רגישות ועד כמה אורטל יכלה להפיגע שאתי מלכלכת עליה ואורטל נימצאת במיטה ליד. כמו כן הקטע שאתי אמרה לדניאל שאורטל מעוניינת באיתן ואחרי זה העימות בין אורטל ודניאל והעימות של אתי ואורטל בפני דניאל הראו את הפרצוף האמיתי של אתי כך שמה שאמרה על אורטל חסר משמעות שחשפו בפני כולם את הצביעות של אתי. הדעה של לגבי אורטל מתקבלת כלא אמינה ומאוד סובייקטיבית. לגבי חן הקטע שגב מחכה את תנועת השפתיים של חן לא יודעת עדין מה הקטע עם זה לא רואה את חן עושה את זה בזמן שהוא אמר לה שהיא עושה את אבל בזמנו זה היה קטע פלרטוט איתה הוא לא התכוון לצחוק עליה מה שכן עכשיו ניזכרתי במה הראו אותה כן הקטע שהראו שהוא אומר שהקשר הכי חזק שלו בווילה הוא עם קרן ולאחר מכן רק שהוא נמשך לחן מפחית מערכה של חן. בנוגע לקרן זה היה בקטע של ציניות וזילזול כלומר שהבנות החדשות בפרט חן לא הכי יפות כלומר קרן יותר יפה היא היתה נערת ישראל. כן זה היה זלזול והתנשאות ורוע מצידה השאלה עד כמה אנשים חכמים כדי לראות את זה ככה חושבת שהרוב יקלטו את זה אם לא מושפעים מהעריכה האגרסיבית של ההפקה מאז הדייט של איתן וקרן.

dindan84

New member
"שכחו"את ליהי חושפת שיניים עם קרן על ליז

כמו סוסה לליז שיניים כמו פנינים.הדבר האחרון שניתן לרדת עליה..לעומת ליהי...

easternstar

New member
ההפקה מתחילה להריץ את מועמדות הגמר

הפרק הפעם היה על אתי. לדעתי עריכה מפרגנת לאתי ואולי קיום ההבטחה שאתי בקשה כשבכתה להפקה שהיא עוזבת. כתבתי בהרחבה בשרשור הקודם מה הסיבה שלדעתי העריכה היתה מפרגנת לאתי, למרות שהראו קטעים לא מחמיאים.

goodpink

New member
באמת? ראית משהו שונה מאחרים פוקוס שלילי ביותר

שום הרצה של אתי עשו לה סיכול הקטעים לא היו מצחיקים והראו אותה חלק משיא כיעורה. לא יודעת על מה אתה מדבר.

easternstar

New member
השוני ביננו, pink שאני מכיר אישית קהל

שיתחבר לאתי אחרי פרק כמו שראינו. אולי את לא מכירה.

goodpink

New member
לא וטוב שכך. אבל עדין לא מספיק להריץ אותה

לכלום הראו חלק מרוע שלה והרוע היה הרבה יותר מהקמצוף של משהו מצחיק שמישהו יכול לראות בקטע שהראו עליה.

easternstar

New member
הם לא יכולים לדעת על הרוע וההתעללות

לא שמת לב שהפרק על אתי היה בנוי כמו קליפים מהירים? לא שמו לב לשום דבר ולא הבינו מאיפה הכל בא. אנחנו יודעים. אני ואת וכל מי שצופה בקביעות. הם לא הבינו כלום. הם רק ראו מישהי צבעונית ומצחיקה שכולם אוהבים אותה ובאים לדבר איתה ולנשק אותה. כולם! היתה מישהי שלא באה? אפילו הבנים הגיעו. (במיוחד יוני)

goodpink

New member
קודם כל נתחיל שבסיבתי לא אוהבים מתלהמים כמו

מה שעשתה לענבר לא משנה עם ענבר התרפסה בפניה. כל הצעקות של אתי רק היו מרחיקים יותר ויותר גם מבלי לדעת על הרוע שלה. כל השקרים עם מה שקרה עם אורטל ודניאל גם לא היה עובר. אז מה בדיוק הצחיק שם? מה בדיוק היה שם שאנשים אמורים לאהוב? חיבוק לאחר צעקות לא נראה לי. ולא מיותר לציין שהעובדה שאתי לא הכי יפה גם היית פוגעת בה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

easternstar

New member
לא יפה? על מה את מדברת?../images/Emo13.gif הדודות שלי

היו חושבות שאתי היא שיא היופי: עיניים שחורות, אף קטן, חיוך יפה, מבנה פנים טוב, עור שחום, גוף שרירי ורזה. השיער בצבע מזעזע אבל הן היו אומרות לה לחזור לצבע כהה. לגבי ההתקפה והקללות-נכון. זה מוריד מאוד אבל הן היו אומרות שכנראה ניצלו אותה עד שהמסכנה התמוטטה ואח"כ עובדה שכולן הכירו אותה והתאהבו בה. תאמיני לי שאני מכיר קהל פוטנציאלי שיצביע לאתי.

goodpink

New member
טוב מכוערת מכוערת היא לא חחחח מה שכן השיער

זוועה. הראו בגיא פינס קטע שלה שהיתה קטנה והיה לה שיער שחור היא נראית הרבה הרבה יותר טוב עם שיער שחור מתאים לה. מצטערת נראה לי פער תרבותי מסויים למרות שיש הרבה דמויות יותר עממיות שהתחברתי אליהם והתחברו בסביבתי. לדוגמא כן אהבתי קצת את עינב בלובליל חחחחחחחחחחחחחחחחחח למרות שלא היתה צופה בערוץ הרציף רק בתוכנית הערוכות וראיתי רק בערך מהאמצע ובסוף רציתי ששיפרה תזכה אבל כן אהבתי את עינב היא הצחיקה אותי גם בצעקות שלה אלו לדוגמא צעקות שלא מרתיעות כל כך אלא יותר מצחיקות גם בגלל הטון שלהם וגם כי היה מלווה בהם הרבה פעמים הגנה על אביה על אף אם לא היה הכי מוצדק לפעמים. לדוגמא את אביה לא אהבתי אף פעם על אף שלעיתים הצחיק אבל לא בכוונה דברים שלא היו בשליטתו.

למעלה