ציפורי לילה משוחחות

easternstar

New member
בעינב בובליל לא היה רוע. לצערי באתי יש קצת

אתי דיברה על הנקמנות שלה ותכננה מסע נקמה. מבין הבנות העממיות בווילה חן חמודה מאוד אבל רוצה ללכת.

goodpink

New member
כן חן חמודה מצחיקה אותי עם המשפטים שלה

למרות שהיא לא הכי חכמה וגם היא במשימת הדו שיח נפלה כמו כמעט כל הבנות ממש התגלו בריקנות שלהם ובכך שהם לא הכי אנשי שיחה. מחבבת אותה מאוד. דוגמא מצב של מישהו של אהבתי אבל אהבתי סיטואציה איתו היה אחד הקטעים הכי טוב בכל אחי הגדול למרות שלא אהבתי את בלבוליל האב הקטע שליאון מסביר לו על היותו הומוסקסואל ולמה זה בסדר היה אחד הקטעים הכי טובים גם מצחיק וגם הראה אנושיות גם בו אבל במיוחד גדולה של לאון איך הוא עשה את זה.

easternstar

New member
שמעתי משהו על זה. לא צפיתי בכל הפרקים

מבחינתי אתי היא גזענית וכבר פעמיים העירה הערות גזעניות. אני ממש לא מקבל אותן. לצערי אצל שתי הדודות שלי גם זה היה מתקבל בסלחנות והיו אומרים לה להתנצל ולספר שלא התכוונה.

sunflower11

New member
../images/Emo45.gif עשו לאתי סיקול ממוקד. אבל רק בגלל שהיא

אוייבת של קרן.(וכפי שכבר ציינתי להראות כאילו אתי היא מקור כל הרע, בזמן שקרן וליהי היו חלק פעיל ושווה בציר הרשע).

sunflower11

New member
"סיכול". אבל זה יכול להיות גם "סיקול" חח..

(מלשון "סקילה באבנים").

סתיו7337

New member
לדעתי אתי דווקא יצאה טוב מידי, הרבה יותר מידי

לא הראו שהיא התעצבנה שהבנים לא בחרו אותה לדייט של השפים אצלם בחצר, לא הראו שהתעצבנה שהיא לא זכתה במשחק השקר, לא הראו שהיא חשבה שהיא היתה אמורה לצאת לקניון. לא הראו שהיא רצה ליוני כדי לספר שליהי חלקה איתה שהיא מבולבלת לגבי בן. חלק גדול מהלכלוכים שלה גנזו, כדי שיהיה להם מספיק צדדים חיוביים שלה להראות (מצאו בפינצטה). די מעצבן. יצאה בנאדם מאוזן.

היום הבנתי למה שלחו את גב וקרן ליוון למרות../images/Emo70.gif

שאין מצב שההצבעות היו לטובתם. המנחים אמרו היום שבשבוע הבא יהיה פרק מיוחד על התפתחות הזוגיות והאהבה של דניאל ואיתן הם היו חייבים לשלוח אותם לאנשו כדי לייצור זוגיות, לכאורה לפחות, כדי שיוכלו לשדר אותה כקונטרה לזוגיות של דניאל ואיתן.

easternstar

New member
ברור. כל פעם יהיה פוקוס על מועמד אחר

למרות הכל הם לא מתאבדים שיעים (ההפקה). הם רוצים להריץ את מועמדי הגמר שלהם וליצור עניין. לדעתי היום ההרצה היתה לקהל שעשוי להתחבר לאתי.

easternstar

New member
לנו../images/Emo13.gif אבל שנינו לא היינו מצביעים של אתי

אנחנו לא היינו מצביעים לה מday1. אנחנו שנינו לא הקהל שיאהב אותה.

sunflower11

New member
טעות. ההתמקדות המסויימת על אתי היתה רק כדי

להגן על קרן. הפוקוס היה על קרן וימשיך להיות על קרן. גועל נפש!

למעלה