ראש בראש בראש

../images/Emo29.gifראש בראש בראש../images/Emo29.gif../images/Emo185.gif

אוקי , אז שבוע שעבר השירים שהופיעו היו Earthquake וHospital. ואתם בחרתם , עם ניקוד של 9 נקודות את...(אני משמ גרועה בדברים האלה
) Hospital
והשבוע יש לנו 3 שירים. אכן
אז לכם יהיה יותר קשה ואני סתם אצטרף לחשב עוד ניקוד. אבל בקטנה
אז בכל מקר השירים שמתחרים אחד בשני השבוע הם - The Ripper With Me Tonight Paralyzed 1. איזה שיר אתם מעדיפים? 2.קטע אהוב מתוך השיר? 3. אוהבים את הקול של ברט בו? 4. מה דעתכם על הגיטרות? 5. ועל התופים? 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? אתם יודעים מה לעשות

חפרת עם LFTL../images/Emo217.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים?פרלייזד 2.קטע אהוב מתוך השיר?נראה לי הפזמון.. אני ממש אוהבת תמילים 3. אוהבים את הקול של ברט בו?כע כי הוא נשמע שם.. חמוד כזה חח 4. מה דעתכם על הגיטרות?מצוינות 5. ועל התופים?אחלה 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?דה ריפר 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?פרלייזד מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?10. השיר האהוב עליי כרגע מהאלבום.. אפילו יותר מהוסיטל

מה הקשר חפרתי?!../images/Emo185.gif

אני עושה את זה לפי אלבומים. לא לפי איזה שיר שבא לי.

Paralyzed by the same old antics...

1. איזה שיר אתם מעדיפים? Paralyzed 2.קטע אהוב מתוך השיר? הפזמון וההתחלה
3. אוהבים את הקול של ברט בו? מאודמאודמאודמאוד 4. מה דעתכם על הגיטרות?
למרות שלדעתי הגיטרות בדה ריפר יותר טובות.. 5. ועל התופים?
6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? לא יודעת... אני מתלבטת בין דה ריפר לWMT 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? פרלייז
מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 10.

וווהוו.../images/Emo205.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? פארלייזד, ברור. 2.קטע אהוב מתוך השיר? Paralyzed by the same old antics Back and forth like some walking spastic 3. אוהבים את הקול של ברט בו? מלבב 4. מה דעתכם על הגיטרות? מלבבות 5. ועל התופים? מלבבים גם הם. 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? לא יודעת, לא יצא לי לקרוא את כל השירים בשלמותם, אבל נניח שפארלייזדXD 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? דה ריפר ממש מגניב. מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 10

Rose131

New member
^^

1. איזה שיר אתם מעדיפים? פרלייזד, דהה! 2.קטע אהוב מתוך השיר? הממ.. כל השיר
אבל כזה.. ההתחלה חביבה.. כזה עם הצרחות של ברטXD 3. אוהבים את הקול של ברט בו? מאוד! 4. מה דעתכם על הגיטרות?מגניבות לגמריD: 5. ועל התופים?לא שמתי לב במיוחד
6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?המ. לא נראה לי שיש משהו
7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?פרלייזד מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?9.5

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? With Me Tonight. 2.קטע אהוב מתוך השיר? הצרחות
3. אוהבים את הקול של ברט בו? כמו תמיד. 4. מה דעתכם על הגיטרות? מעולות. 5. ועל התופים? אממ, בסדר?XD 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? Paralyzed. 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? With Me Tonight. מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 10

פרליייייייייזד. זה כ"כ ברור!

1. איזה שיר אתם מעדיפים? פרלייזד. 2.קטע אהוב מתוך השיר? פזמון 3. אוהבים את הקול של ברט בו? ברורררר 4. מה דעתכם על הגיטרות? מעולותD: 5. ועל התופים? נחמדים, לא יותר מזה.. 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? פרלייזד. המילים של דה ריפר מפגרות, ו-ווית' מי טונייט מרגיז אותי. 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? מכל השלושה? פרלייזד מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 10. כפרעליו.

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif With Me Tonight

1. איזה שיר אתם מעדיפים? With Me Tonight 2.קטע אהוב מתוך השיר? The way you smile shines the heavens above me 3. אוהבים את הקול של ברט בו? יאפ 4. מה דעתכם על הגיטרות? קוליות 5. ועל התופים? גם קול אבל אני הכי אוהבת את החצוצרות 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? With Me Tonight 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? With Me Tonight מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 9 איזה שיר רומנטי
קשה להאמין שברט
כתב את הליריקה הזאת...

חהחה ,באמת קשה להאמין ^^../images/Emo185.gif

אותו בנאדם שאוהב ריק של אשכים וזיעה , ושניסה לפוצץ את החצ'קון שלו במצלמות
אכן , קשה להאמין

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אללי ../images/Emo5.gif

איך יש לו חברה אלוהים??? טוב יש גם כאלה...

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif לא שלא מגיע לו אבל הוא דוחה ../images/Emo5.gif

הוא גם ילדותי ומעצבן אבל זאת רק דעתי...

למעלה