ראש בראש בראש

נמנמ. אני אחפש..

העלו את זה פעם לפורום. אני זוכרת שיש את הסרטון שחברה שלו באה להופעה שלהם והביאה לברט עוגה ביומולדת שלו, ואז הוא העיף את העוגה על הקהל. כמה ברט מצידו XD

לא הבנתי למה את בשוק../images/Emo217.gif

הוא נראה טוב. פעם.. גם עכשיו הוא לא נראה עד כדי כך רע עד שלא תהייה לו חברה

כן , אבל איך להגיד את זה..../images/Emo185.gif

יש בו משהו מלוכלך כזה. אני לא יודעת להסביר. וזה מוזר לחשוב שהוא רומנטי וכל זה. נו , אבל שיהיה לו במזל טוב

Unaffected

New member
^^

1. איזה שיר אתם מעדיפים?פרלייזד! 2.קטע אהוב מתוך השיר?הפתיחהXD 3. אוהבים את הקול של ברט בו? אני מניחה O_ם 4. מה דעתכם על הגיטרות? אחלה 5. ועל התופים?נו אני לא שמה לב לדברים האלה >_< 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס?ממ..אפחד 7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן?פרלייזד,הוא פשוט אדיר מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם?10?

מותק1212

New member
אני../images/Emo119.gif

1. איזה שיר אתם מעדיפים? Paralyzed 2.קטע אהוב מתוך השיר? I take it back, I take it all back now I take it back, I take it all back 3. אוהבים את הקול של ברט בו? כן, מאוד
4. מה דעתכם על הגיטרות? המ...בסדר. 5. ועל התופים? מעולה! 6. לאיזה שיר אתם מתחברים יותר מבחינת הליריקס? Paralyzed
7. באיזה שיר אתם יותר אוהבים את הלחן? Paralyzed, זה באמת שיר מדהים. מה הציון מאחד עד עשר הייתם נותנים לשיר שבחרתם? 10! שיר מעולה...

MyApocalypse

New member
פרלייזד../images/Emo45.gif../images/Emo97.gif

שירים די חלשים P= חוץ מפרלייזד D: אין לי כוח לחפור אני שונא לחפור בזה XD ציון: 8

למעלה