שאלות בקשות וטענות

ג ב ש ו ש

New member
אכן קשה../images/Emo178.gifואממ צודקת../images/Emo88.gif

הילה,חפשי במחשב שלך פרונט פייג' איפה שה-WORD וכל זה.. אם יש לך התוכנה ממש קלה

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo29.gifשאלות בקשות וטענות../images/Emo29.gif../images/Emo88.gif

שירשור חדש,הקודם מלא מדי

Ripelll

New member
טענה גדולה../images/Emo70.gif כדאי להכנס../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

זהו
אני שונאת את הדמות מיגל\מנואל וזה סופי
אני חושבת שמיה טיפשה לא בגלל שהיא קצת מפונקת ובלונדינית, אלא בגלל שהיא ממשיכה להיות איתו
ישר כשהכירה אותו הוא חנק אותה, הכה אותה וצעק עליה
עד עכשיו הוא הכה אותה לפחות 3 פעמים
זה גבר
ובדיוק עכשיו ראיתי סרטון של ה"מורדים" בעונה שניה שמנואל ממש חונק את מיה כשהם לבד בחדר וכל בנות נכנסות ללחץ ומריצה צריכה להפריד הניהם!!! היא מושכת לו בשיער כדי שיפסיק!!! זה ממש נורא
(ד"א, אני אשים מחר את הסרטון למי שרוצה) אני לא מבינה למה עושים אותו כ"כ אלים! ועוד כלפי מישי שכיבכול הוא ממש אוהב, יותר מעצמי
אני מקווה שבעונה השניה רבלדה לא יעשו אותו כ"כ אלים

ג ב ש ו ש

New member
תראי..אני שמעתי שהעונה../images/Emo88.gif

השנייה ממש ממש שונה משל ארגנטינה... אני באמת מקווה שהוא לא יהיה ככה כי זה מגעיל
אני לא שונא את הדמות עדיין..מקווה גם לא לשנוא

סוכריה16

New member
לפי מה שאני שמעתי= פליפה

ביקש שיעשו לו תדמות רעה .. ועשו לו אותה רעה יותר, פשוט היה לאו נמאס להיות טוב.. אני להפך, מנואל ומיגל ממש חמודים למיה. הם אוהבים אותה באמת, מתי בדיוק מיגה הרביץ לה?!?! בחיים!! כל הזמן הוא רק סבל מאהבה!!!

Ripelll

New member
מתי הוא הרביץ לה../images/Emo35.gif

כל הזמן
רק כשהוא הכיר אותה והם יצאו לקיץ הזה בפרקים הראשונים. כשהיא הייתה לבד הוא בא אליה, דחף אותה, היא שכבה על הצוק כשהוא חונק אותה ואומר לה "הלוואי ויכולתי למחוץ אותך כמו ג'וק, בדיוק כמו קולוצ'י", משו בסגנון... חבל שפליפה ביקש את זה
כי זה ממש הורס
ואני ממש, אבל ממש מקווה שמיגל לא יהיה ככה

סוכריה16

New member
חחח נכון, אבל זו הייתה הפעם היחידה

ולדעתי מה שיש בנהם זו ממש אהבה, בין שתי הזוגות. כי תחשבי הוא כעס ורצה לנקום, והאהבה גברה על זה!!

Ripelll

New member
בהמשך יש עוד מלא...

הוא כל הזמן עושה לה דברים מגעילים, ואני מבינה שזה בגלל "הנקמה הזאת", אבל לבנאדם כאילו אין מצפון
חכי לעונה שניה...

../images/Emo39.gif ../images/Emo58.gif בהודעה מעלי

יאוווווווו איך אני זוכרת את הקטע הזההה... למרות שבמורדים מיה ומנואל פחות עניינו אותי.. והייתי קשורה למריצה ופבלו
אבל אני זוכרת את הקטע הזה שהוא חנק אותה... איך התעצבנתייי... באמת מעצבן... בעונה השנייה הוא ישתנה מקצה אחד לשני.. אני אישית שנאתי אותו במורדים.. ממש שנאתי... כי הוא כל כך ישתנה שאתם לא מבינים הוא יבגוד בה והוא יכה אותה.. והוא יהיה ממש מגעיל לכולם.. והוא ישתנה בצורה מגעילה... מבאס לחשוב שהוא יהיה כזה.. אבל כן.. אני מקווה שפה לא יעשו את זה ככה ואולי לא ישנו אותו כל כך..

sapir1000

New member
יאוווו שימי פה תסירטוןןןןן!

ותני לי תמסן שלךך!!! וגמאני לא ממש אוהבת אותוווו!

Ripelll

New member
מסן../images/Emo35.gif

זה מלשון מסנג'ר...
*סליחה על הבורות...*

shucina

New member
תקשיבי אל תקחי את זה כל כך קשה

בעונה השניה מיה ומנואל לא יחד רב העונה וזה אחרי שם היו יחד תחילת העונה ואז מיה לא רצתה לשכב איתו ... בשלב שראית מנו חולה וכבר משוגע לגמרי מהאהבה שלו למיה והוא מגלה שהיא שכבה עם מישו אחר (לא קרה ) אז הוא משתגע והוא לא חונק אותה המטרה שלו היא כאילו לשכב איתה.. וזה הכל הוא לא עושה את זה ממטרה רעה... חוץ מזה בפרקים של מקסיקו פונצ'ו עושה את מיגל הרבה יותר אלים פליפה לא היה עושה אותו כל כל אלים הם היו סתם רבים אבל בגלל שבמקסיקו כולם הרבה יותר מבוגרים (כאילו) אז גם הריבים נראים קצת יותר רציניים...

Ripelll

New member
דבר נוסף ../images/Emo58.gif

אל תשכחו שמיה ומנואל הגיעו לאי, היא לא רצתה לשכב איתו והיה קטע שהוא כמעט א-נ-ס אותה
מ'זה צריך להיות????? שישלוט ביצרים שלו

Ripelll

New member
../images/Emo41.gifקישור לסרטון../images/Emo41.gif

זה הסרטון בו מנואל מרביץ למיה, כדאי לראות

legalyblond

New member
שאלה

מישהו מצליח להיכנס לפורומים של יוניביסיון?? אני לא מצליחה להיכנס

למעלה