שבוע טוב ,רק בשורות טובות

מיק101

New member
חושבת כמוך...הבנו אותם, עכשיו שיילכו הביתה

דוד הוא פשוט עילוי.....מעבר לזה, הוא מאד צנוע ובעינים שלו רואים את הנשמה הגדולה....

../images/Emo14.gifהייתי בהלם שלידור הלך../images/Emo2.gif

הוא היה ממש מועמד לגמר. זה ממש לא הוגן. תמר הייתה צריכה ללכת היום. היא לא מתאימה לרמת הזמרים שיש שם.

עידמןן

New member
הוא ממש שר יפה - בעיה אחת והיא

שהוא שר ראשון וכולם שכחו ממנו אחרי כל הזיופים והביצועים הגועלים רק דוד התותח מהתחלה האהבתי ואמרתי שהוא הזוכה שלי הצמד הרקדים לזרוק מתוכנית ומהר!

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifזה פשוט לא מתקבל

הוא ממש זמר ועוסק בזה, מופיע בכל הארץ, יש לו קול, יש לו יופי ויש לו הכל. באמת מוזר לי. ואיפה כל המסמסות שלו שדלוקות עליו? איפה כל הסמסים שלהן הלכו? לדוד לא מתחברת. אני לא מבינה מה עושים ממנו זמר גדול. עבורי הוא סביר. הצמד לפעמים מעצבנים אותי ולפעמים לא. בטח שלידור הרבה יותר טוב מהם וגם נעמה ומלי שהודחו.

עידמןן

New member
אני יתן לך תדוגמא - בבקשה:

קחי ארגז של שוקלדים תוכלי את כולם את תזכרי מה אחרת ראשון? אני אומר לך שהוא שר ראשון הוא היה מעולה כולם אמרו את זה אבל נבלע בכול הזמרים הזיפנים לכן אם משהוא עשה ביצוע טוב יותר או פחות בעיניו אז הוא יקבל את הסמס שלו

../images/Emo70.gifזמר טוב אמור להשאיר רושם גדול

ואם משאיר רושם גדול זה לא משנה אם הופיע ראשון או אחרון. יזכרו אותו בכל מקרה.

עידמון, כל השוקולדים בחפיסה אותו טעם בניגוד

לזמרים שהם בטעמים שונים. לידור שר טוב וב"צינור לילה " אמרו שהוא כבר מופיע כזמר, אבל אין לו יחוד. אגב, יש לך הקלטה של הביקור בשבת של דפנה ואדם?

כן, צביקה הזכיר כמה פעמים

במהלך הדקה האחרונה (גם לפני שהמעטפה הגיעה וגם אחרי) שהתוצאות מאוד מפתיעות. לפי זה הבנתי שזאת לא תהיה תמר, אבל ממש לא ניחשתי שזה יהיה לידור.

יונתנסקי

Well-known member
לדעתי זה באשמת מרגול במידה רבה.

למרגול יש נטיה, שכאשר היא מחבבת מישהו היא הולכת עם הלב שלה עד הסוף. סולטן ורמתי הם הפייבוריטים המובהקים שלה. היא "מתלהבת" מהם, אם יש או אין ביצוע שמצדיק את המחמאות. נראה לי שהמסמסים נקעה נפשם מהתנהגותה זו, ורצו להעניש אותה. זאתלא פעם ראשונה שקורה שהקהל מעניש שופט, ומי שבעצם מופסד מזה הוא המתחרה. כל הזמן היתה אומרת לו "אני מביאה אותך לגמר", אז הקהל רצה ללמד אותה לקח, למגינת ליבו של סולטן החמוד.

רק שמרגול בהתחלה לא פירגנה בכלל לרמתי ,כשמירי

התלהבה ממנו יותר מכולם. מרגול השתכנעה רק בשירים האחרונים שלו ושינתה דעתה עליו. גם אני כמו מירי מההתחלה אוהבת אותו מאוד , למרות שאני לא מאוהבי ז'אנר המסלסלים העכשווים. לירון בוחר שירים בעלי תוכן ומצליח לרגש איתם. פשוט זמר הורס, הוא דוד וחגית הפיבוריטים שלי! במיקרה של לידור זה נכון ,היא כל הזמן חושבת שהקהל הולך לפי טעמה, והקהל אמר את דברו. מקווה שגם היא תסיק מסקנות.

רמתי בתחילת הדרך לא היה פייבוריט../images/Emo66.gif

של מרגול אלא של מירי. באודישן ה-1 היא לא רצתה להעביר אותו ודי התעקשה על זה ועשתה פרצופים. בסוף לא הייתה לה ברירה, כי יתר השופטים אהבו אותו. רק כשהוא הגיע לאולפן היא התחילה לחבב אותו ולגלות אותו. אגב, מרגול חולה על דוד וגם לו כל הזמן אומרת שרוצה אותו בגמר. לא רק מרגול גם עוד שופטים מתבטאים כך. בעונות שעברו סקעת, דיאנה ומיי זכו למשפטים כאלה מצד השופטים. לא נראה לי שלידור לא המשיך בתכנית בגלל הסיבה הזאת, אבל יש כאן משו מאוד מוזר לטעמי וחבל כי הוא זמר ענקי שלגמרי צריך להיות חלק מהתכנית ואין ספק שהיה מועמד רציני ביותר לגמר

יונתנסקי

Well-known member
עידמןן, הצמד שאתה שונא, הם קודם כל בני אדם

למה להצמיד להם את התואר "גועל". מספיק להגיד שם לא אהובים עליך, שהם שרים גרוע... "גועל" מתאים לנסיבות אחרות, שלרוב לא קשורות לבני אדם. גילוי נאות: הם בכלל לא הפייבוריטים שלי.

העדפתי את הים ולפני שיצאתי הקלטתי במג'יק שלי

אך לא ידעתי שכל סיום קטע הוא מסיים את ההקלטה ולכן לא ראיתי את ההמשך! בכל אופן לא נוכל להיות אותו אדם גם בגלל התמונה שאת מזדהה איתה בכרטיס הביקור שלא ממש חיבבתי!חחחחח

../images/Emo62.gifזה מה שימנע מאיתנו? התמונה?

חבל, אם הייתה מוצאת כן בעינייך התמונה של עמירוס היינו יכולות להיות אותה אחת ולהשלים את המידע על הביקורים בהיכל. את רואה.... הכל בגללך!

למעלה