שונות ומשונות

ady18

Well-known member
2 שאלות

מתי בקיסריה מירי? מתי מירי מופיעה בארוויזון? תודה:)

Crurifragium

New member
2 תשובות

1. אם אני זוכר נכון אז מירי או קרן אמרו פעם שתהיה הופעה משותפת שלהן בקיסריה בעוד 50 שנה (או כבר 49?). אז את רק צריכה קצת סבלנות, וקצת אמון. ובהנחה שהזכרון המעורפל שלי איכשהו דומה קלות למציאות. ולהתעלם מהעובדה שזאת הייתה הצהרה לצורך בדיחה ולא התחייבות אמיתית. אבל אחרי כל המגבלות והדרישות הקלות האלו, זה נראה די סגור.
אם יהיה מזל אז אולי היא תעשה אפילו משהו לפני, אבל כרגע זה עוד לא בתוכנית. 2. מאי. או אולי אפריל או מרץ, אבל בסבירות הרבה יותר קטנה. כמעט בטוח שבמאי. השנה עוד לא לגמרי סגורה, אבל ברגע שהפרטים הסופיים יסגרו אז תהיה הודעה לציבור.

veredmp

New member
נדמה לי שהן אמרו 10 שנים, ובפעם אחרת

הן אמרו 2025 ואז הזיזו ל-2027 כי לאחת מהן היתה בעיה עם 25........ חולות נפש, כבר אמרנו?
ומה קשקשת בקשר לאירווזיון? יש משהו שאני לא יודעת עליו?

sp400

New member
היא אמרה שהיא תיהיה באורוויזיון

אך השנה המדויקת לא ידועה

Crurifragium

New member
לא יודע אם היא אמרה את זה אי פעם,

אבל הארוויזיון נערך בכל מקרה בחודש מאי, או לעיתים נדירות בחודש-חודשיים לפני, אז אם היא תופיע מתישהו בארוויזיון זה כנראה יהיה במאי. יותר מזה באמת קשה לי להתחייב.

veredmp

New member
לא זכור לי, אבל הזכרון שלי אף פעם לא היה משהו

אני בטוחה שאם מירי תחליט ללכת לאירוויזיון, גם אם נרצה לא נצליח להמלט מהכתבות הרבות שילוו את הצעד הזה. אף אחד לא יישאר לא-מיודע, בטח ובטח אנשים שקוראים פה בפורום בקביעות

sp400

New member
כשאמרתי "היא אמרה" לא התכוונתי למירי

רק הסברתי לוורד את מה שהתכוונת

veredmp

New member
ירון הוא בן פעם אחרונה שבדקתי ../images/Emo3.gif

אבל תודה

Crurifragium

New member
לזכותו לא הייתה לו דרך קלה לדעת

אני לא רושם שום פרטים בפרופיל בתפוז. ההנחה הייתה מוטעית, אבל מבוססת סטטיסטית בהתחשב ברוב הכותבות בפורום הזה.

Crurifragium

New member
אל תבטיח

זה אולי לא יחזור איתי, אבל עשוי לחזור עם אנשים אחרים. אבל זה לא באמת מפריע, אם אתה מודאג באיזושהי רמה.

טוב שלא שאלת מה עם דיסק שירי ילדים

שמתכננת להוציא עם קרן ואריק או לחילופין מתי מירי תיכנס להריון. בקצור- נסחפת

Rony 05

New member
אם כבר הופעות

אז כתוב בזאפה שאלה הופעות אחרונות של מירי בזאפה.. זה אומר שהיא גם מסיימת את הסיבוב...? כי זה בערך המקום היחידי שהיא מופיע בו.....

veredmp

New member
הגיוני שהיא לקראת סיום, כי היא כבר לקראת

סוף ההקלטות (בברל'ה אמרה על הבמה שנותרו לה עוד 4 שירים להקליט) ואני מניחה שהיא תצא להפסקה קצרה לפני היציאה של הדיסק הבא. אני עוד זוכרת שהיא אמרה שזה יהיה סיבוב קצר. מתי זה היה? לפני כמעט שנה?

veredmp

New member
../images/Emo124.gif ההופעות בזאפה הן אכן האחרונות לסיבוב

אז כן, הסיבוב האקוסטי אכן מסתיים. ההופעות הקרובות ב-2.9.09 בזאפה הרצליה וב-23.9.09 בזאפה תל אביב יהיו האחרונות עד שייצא הדיסק הבא ואיתו סיבוב חדש. היערכו בהתאם!

למעלה