מישהו עובד באורנג'? http://www.thecom.co.il/article.php?id=7359
I impossible Prince New member 20/8/09 #23 ריטה מארחת את מירי, פעם שלישית ../images/Emo135.gif מירי על הבמה בקיסריה. כל שאר הפרמטרים במשווה, לאומית, ריטה..כרגע לא ממש רלבנטים בשבילי
ריטה מארחת את מירי, פעם שלישית ../images/Emo135.gif מירי על הבמה בקיסריה. כל שאר הפרמטרים במשווה, לאומית, ריטה..כרגע לא ממש רלבנטים בשבילי
V veredmp New member 20/8/09 #30 אין לי שמץ. לא מצליחה למצוא כלום באינטרנט וגם לא בפורומים של ריטה (כן, פורומים, ברבים ). אמיר, איפה מצאת את הבאנר הזה? יש לך לינק?
אין לי שמץ. לא מצליחה למצוא כלום באינטרנט וגם לא בפורומים של ריטה (כן, פורומים, ברבים ). אמיר, איפה מצאת את הבאנר הזה? יש לך לינק?
I impossible Prince New member 20/8/09 #33 זה אירוע של עובדי קופ"ח לאומית ומשפחותיהם כנראה סגור לדעתי..
N nizzan New member 21/8/09 #34 שירה שלום לכולם, אני ממש אוהבת את "שירה" והבנתי שרמי קלינשטיין ביצע אותו כשמירי אירחה אותו. יש מצב שמישהו הקליט חלק באודיו או וידאו? אני מתה לשמוע את הביצוע הזה.. חיפשתי ביוטיוב ולא מצאתי כלום
שירה שלום לכולם, אני ממש אוהבת את "שירה" והבנתי שרמי קלינשטיין ביצע אותו כשמירי אירחה אותו. יש מצב שמישהו הקליט חלק באודיו או וידאו? אני מתה לשמוע את הביצוע הזה.. חיפשתי ביוטיוב ולא מצאתי כלום