שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo29.gif שירי השבוע../images/Emo29.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
שיר השבוע לא של MCR שלכם
אלבום השבוע
קליפ השבוע
הפתעת השבוע
באים למפגש|?
או
שבוע טוב

yaelrs

New member
באה=]../images/Emo45.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? Helena שיר השבוע לא של MCR שלכם? the strokes- repetilla אלבום השבוע? the used- the used קליפ השבוע? Helena הפתעת השבוע? נאמ.. הופתעתי שהיה לי ממש כיף בכנס חנוכה, חשבתי שיהיה ממש חראP:

crazy cottage

New member
באה../images/Emo45.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: Helena שיר השבוע לא של MCR שלכם: Bittersweet אלבום השבוע: של גרין דיי קליפ השבוע: The Used - Take it Away הפתעת השבוע: שדיברתי עם רן בטלפון אבל הוא ביאס אותי

Shir FGS

New member
באה ../images/Emo45.gif ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? המממ Under Pressure שיר השבוע לא של MCR שלכם? את ואני - מרסדס בנד אלבום השבוע? לא שמעתי. קליפ השבוע? היחיד שראיתי כי 24 היה פתוח זה נוו של "זה הקיץ האחרון שלי איתכם" חחחחח לא יודעת איך קוראים לזה הפתעת השבוע? המממ....לא'דעת חחחחח

l u d

New member
באה ../images/Emo45.gif

שיר השבוע של MCR שלכם-helena שיר השבוע לא של MCR שלכם- the distillers-the gallow is god queens of the stone age-the lost art of keeping a secret אלבום השבוע- the distillers-coral fang קליפ השבוע- queens of the stone age-burn the witch הפתעת השבוע-הממ אין..

GUILTY

New member
גם אני באה אולי../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?shat up and play - Disenchanted
שיר השבוע לא של MCR שלכם? Let It Out - Hoobastank
אלבום השבוע? Rock Schizophrenie - The Dresden Dolls
קליפ השבוע? Time is running out - muse
הפתעת השבוע? אממממ.....אמא שלי קנתה לי צעיף ענקי......ורוד......ההפתעה היא שבעצם דיי אהבתי אותו.........ורוד!!!!! שבוע טוב גם לך

rebel girl

New member
אנוכי

שיר השבוע של MCR שלכם:אמ... איי נוור טולד יו וואט איי דו פור א ליווינג שיר השבוע לא של MCR שלכם:ריזולב של פו פייטרס (אני ממש מתעצלת לכתוב באנגלית) אלבום השבוע: אין קליפ השבוע: דאנס דאנס של פא"ב הפתעת השבוע:יאמ....כנראה המתנות שאני אקבל היום בערב,ואני מנחשת שבינהם יהיה אמפי3 חדש!!!! (א-אמן!) באים למפגש|? לא..=(

milkofamnesia

New member
mine

שיר השבוע של MCR שלכם: cemetery drive שיר השבוע לא של MCR שלכם:test-icicles - circle square triangle אלבום השבוע:Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That's What I'm Not קליפ השבוע:kanye west - heard 'em say הפתעת השבוע: הייתי במסעדה ושיכור זקן ביקש ממני שאני אלמד אותו לרקוד.. זאת לא הפתעה אבל זה היה די מוזר באים למפגש|? או: נייט

שלי../images/Emo31.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: demolition lovers & ומפיירס וויל נבר הרט יו שיר השבוע לא של MCR שלכם:blue&yellow ן-take it away-שניהם של דה יוזד... אלבום השבוע:איי ברוט יו מיי בולטס יו ברוט מי יור לאב. קליפ השבוע: blue&yelloe הפתעת השבוע:המיש את הדיסקים של דה יוזד בטאוור בטבריה...לא ציפיתי... באים למפגש|?אין לי איךך

shiran123456

New member
../images/Emo136.gif אניייי..

שיר השבוע של MCR שלכם:Skylines שיר השבוע לא של MCR שלכם: Fall Out Boy - Dance Dance אלבום השבוע: American Idiot -GREEN DAY קליפ השבוע: I'm Not OK הפתעת השבוע: דיסק של גרין דיי.. באים למפגש
.. לא..

באה../images/Emo45.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?הלנה שיר השבוע לא של MCR שלכם?שירי מימון-כמה פעמים קליפ השבוע?destinys child-girl

Sweet Revenge

New member
עונההה

שיר השבוע של MCR שלכם: Hang'em High שיר השבוע לא של MCR שלכם:From First To Last- Secrets Don't Make Friends קליפ השבוע: זה של קורן.. עם כל הראפרים.. חח אחד המצחיקים..
הפתעת השבוע:

sappy song

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם vampire will never hurt you שיר השבוע לא של MCR שלכם creep של רדיוהד אלבום השבוע everything is קליפ השבוע not everyone של nine black alps הפתעת השבוע: אני לא הכי גבוה בעולם באים למפגש|? או

kati666

New member
../images/Emo41.gifMoi../images/Emo54.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: my chemical romance-shut up and pray or play
שיר השבוע לא של MCR שלכם:Garbage-why do you love my
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:Weezer-HashPipe.
הפתעת השבוע:המשקל שלי
. לא באה,באה בפורים מצווה עליכם לבוא בפורים גם.
.

לא באה ../images/Emo31.gif ../images/Emo10.gif

שיר השבוע של MCR שלכם ? Thank you for the Venom שיר השבוע לא של MCR שלכם? בית הבובות-סיגפו אלבום השבוע ?AARON CARTER קליפ השבוע ? ANASTCOA-PIECES OF DREAMS הפתעת השבוע ? היה לי אתמול יומלדת עם חברה שלי והיה כיף!! חעחע

למעלה