שירי השבוע

m i c k e y 15

New member
השירים שלי../images/Emo70.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
Under Pressure מהו שיר השבוע לא של MCR שלכם
אממ..relient k-high of 75 fall out boy- xo yellowcard-breathing simple plan-shut up mcfly-i'm not alone אלבום השבוע
american idiot של גרין דיי קליפ השבוע
simple paln-shut up הפתעת השבוע
לא יודעת..חח

EnchantedS

New member
כניראה../images/Emo45.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: headfirst שיר השבוע לא של MCR שלכם: nightwish- end of all hope אלבום השבוע: three cheers קליפ השבוע: סינט ג'ימי של גרין דיי הפתעת השבוע: שקשת הסכימה לבוא איתי למפגש! כניראה. (היא הייתה בדיעה די נחרצת שהיא לא באה...) באים למפגש|? אני חושבת שכן

EnchantedS

New member
../images/Emo31.gif אני לא יכולה לבוא אחרי הכל...

למה? כי לייף סאקס. תצלמו בשבילי כל דבר שזז בבקשה:)

marimarina

New member
מיאו. ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? Bury me in black שיר השבוע לא של MCR שלכם? Panic! At the Disco- The Only Difference Between Martyrdom and Suicide is Press Coverage אלבום השבוע? Fall Out Boy- From Under The Cork Tree קליפ השבוע? The Strokes- Juicebox הפתעת השבוע ? כלום. באים למפגש?לא.

באה../images/Emo45.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?TO THE END שיר השבוע לא של MCR שלכם?U2-SOMETIMES YOU CANT MAKE IT ON YOUR OWN אלבום השבוע?SERGANT PEPPER-THE BEATLES קליפ השבוע?איןP: הפתעת השבוע?WTF? באים למפגש?

מי מאי סלפ אנד איי

שיר מאי כימי- "אנדר פרשר" שיר לא של מאי כימי-" Tonight Tonight" של סמאשינג פאמקינס אלבום- בוליטס אני מניחה.. קליפ השבוע- הזה של הראפרים שהם מחכים את קורן חחחחח קורע הפתעת השבוע - אני רוצה לחיות!..חח..תאמת התפעת החודש..חחח באים למפגש- מממ לא נראה לי..זה רחוק

MyMystery

New member
מסריח לי XDDDDD

באמת, יש ריח מסריח בחוץ XDDDD שיר השבוע של MCR שלכם.? טו דה אנד שיר השבוע לא של MCR שלכם? AVENGED SEVENFOLD- BAT COUNTRY *וואו לא כתבתי סמייל אמפטי סואול!!* אלבום השבוע SMILE EMPTY SOUL- ANXIETY *לא יכולתי להתפאקXD* קליפ השבוע---------------------- הפתעת השבוע אמממ שחברה שלי הפסיקה לשמוע ג'סי חוטיני!! ווהו!!!! מסיבה!!!
באים למפגש? לא:(

danduuu

New member
עונהנהנהנהנהננה

שיר השבוע של MCR שלכם? Hang 'em High שיר השבוע לא של MCR שלכם? GREEN DAY-JUSUS OF SURBUBIA מקווה שרשמתי נכון חח אלבום השבוע? רזורבלייד רומאנס של הים ואמריקן אידיוט של גרין דיי קליפ השבוע? אממ אין=/ הפתעת השבוע?אממ הפתעתי את בת דודה שלי שהיה לה יומולדת היום עם מלא בלונים חח זה הדבר היחיד שעלה לי בראש באים למפגש|?לאאא

Diablo Girl

New member
אני חושבת ש..../images/Emo45.gif לא בטוח...

שיר השבוע של MCR שלכם----> לא בטוחה שיש ממש שיר שבוע.. אולי כל השירים שלהם שיר השבוע לא של MCR שלכם----> אממ כל השירים של דה אול אמריקן ריג'קט! אלבום השבוע----> אממ אמרתי כמה אלבומים אני חושבת... קליפ השבוע---> איןןןן הפתעת השבוע--->אממ לודעת.. באים למפגש|? או

|בובספוג|../images/Emo111.gif../images/Emo31.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
to the end שיר השבוע לא של MCR שלכם
ocean avenue-yellowcard אלבום השבוע
dont tell the truth קליפ השבוע
helena הפתעת השבוע
אין ממש.. באים למפגש|?

L 0 L

New member
שלי

שיר השבוע של MCR שלכםTHE GHOST OF YOU שיר השבוע לא של MCR שלכם: TRAVIS- LOVE WILL COME THROUGH
אלבום השבוע--- קליפ השבוע----- הפתעת השבוע ---- באים למפגש|? לא:(

walking suicide

New member
טם טם טם

שיר השבוע של MCR שלכם - astro zombies שיר השבוע לא של MCR שלכם - the strokes-reptilia אלבום השבוע - gorillaz-demon days קליפ השבוע - the strokes-juicebox הפתעת השבוע - אין באים למפגש? nope

keisamit

New member
אני! ../images/Emo26.gif ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של MCR
אממ...ניראלי ש....Give 'em a hell kid שיר השבוע לא של MCR
בננה. סתם. אממ... Box Of Sharp Objects- The used Cherry Lips- Garbage אלבום השבוע
החדשים שלי: Beautiful garbage- Garbage The used- The used
קליפ השבוע
לא ראיתי קליפים השבוע....אולי Piesces of a dream- Anactacia תמונת השבוע
אמנם אין את זה, אבל באלי להתלהב מהשלל מדיזנגוף. מה.? פעם ראשונה שהייתי שם!
וחבל שלא באתי למפגש.
שנהטובה.

קרניjack

New member
הדיסקים מדיסק סנטר?

כמה עלה לך על אחד? ושל מי השני? (לא הזה של היוזד)

למעלה