שרשור הנייט-בוק הרשמי. ^^

lacrimosa girl

New member
../images/Emo29.gif שרשור הנייט-בוק הרשמי. ^^ ../images/Emo29.gif

רודנים- אם אפשר לנעוץ? :) בתקווה שלא אצא מטומטמת גמורה XD טוב, רעיון שהעלתה דנה לפני כמה זמן היה לעשות ללהקה ספר מעריצים- מין ספר, חוברת אולי יהיה יותר מדויק לומר, שנביא להם בתור הפורום הישראלי הרשמי. מין מחווה שכזו.
מה יהיה בו? טוב, אז אני ונועה ישבנו על זה קצת עכשיו, והרעיונות העיקריים הם:
תמונות ממפגשים.
תמונות מהמסיבה.
תמונות ממחוות נייטוויש בעבר - למישהו יש?
תמונות מ"מסע תליית הפוסטרים."
ציורים של חברי הפורום. [לא חסרים כאלו שקשורים לנייטוויש. מוכשרים שלי
]
פלאיירים של המסיבה וההופעה.
ניתוחים כלליים- נניח, הניתוח של נועה על מוטיבים בשירים, או ההשוואה שלה בין ביאליק לתומאס.
מרצ'נדייז. אבל לא סתם בקטנה- נניח, נאסוף את כל הדיסקוגרפיה, פאצ'ים, פוסטרים, סיכות, חולצות ושות' ונצלם הכל ביחד.
טוב, אז אם יש לנו כ"כ הרבה רעיונות, למה פתחנו את השרשור? בגלל שאנחנו צריכים אתכם! הספר הוא מתנה מ כל חברי הפורום הישראלי הרשמי, AKA - אתם! אז תציעו רעיונות, דברים שאתם יכולים לעשות והצעות מגונות. וכסף. הכל נגמר בכסף.
יאללה שפכו.

Beyond The Veil

New member
או! בתחום שלי יש

את ההצעות המגונות
לאלא, סתם, אמממ אני מוכנה לעשות הכל, רק תגידו מה! (ולא, זה לא כולל בישול וכו'.) אחלה רעיון, ממש אהבתי וכל הכבוד על היוזמה!

עוד משהו שחשבתי עליו עכשיו..

אפשר גם לפרסם יצרות אחרות שקשורות בנייטוויש, שירים, סיפורים וכו'. רק הם חייבים כמובן להיות באנגלית. ורק אני כל פעם שאני חושבת על לתרגם ביאלק עוברת בי חלחלה גדולה? :S

Blade Of Fire

New member
אכן../images/Emo3.gif

אבל בגלל שיוויון תוצאות, נאלצתי להכריז ביני לבין איתי על תיקו בין כולם ובכלל אל יכלנו להשיג פרס
היי-אם תרצו אני אוכל לתרגם את הסיפורים ויהיה אפשר לדחוף אותם לספר!

Blade Of Fire

New member
אבל זה כיף לתרגם:)

ואני שונא את הבצפר שלי שלא נתן לי להרחיב עוד 2 יחידות תרגום!

blacknwhite

New member
חוצמזה את הסיפור שלי אני מוכנה לתרגם לבד

(ובלי קשר- אינ רוצה לראות אותו מתורגם לפני ששמים אותו בספר או משהו... אני קשורה אליו כזהP: )

Blade Of Fire

New member
אחלה רעיון, אבל איפה זה מתממש

נשאר רק מה... שבוע וקצת להופעה? נראה לי שנזכרנו קצת מאוחר מידי... ובכל מקרה-איך נעביר את זה ללהקה? אני יודע שאני נשמע מבאס תחת, אבל אני מנסה להכניס אתכם למציאות.. אם יש לכם פתרונות לבעיות הנ"ל אני אעזור כמיטב יכלתי (ועכשיו מתפנה לי קצת זמן אז יש מצב אפילו להשקיע) ואפילו אשמח לעשות את זה ולתרום את הגובה שלי בלזרוק את הספר לבמה או משו

למעלה