אין לי מושג איך אני יכולה לתרום.. אני יכולה לנסות לכתוב משהו אם תרצו.
L LadySilkworm New member 24/9/07 #31 אין לי מושג איך אני יכולה לתרום.. אני יכולה לנסות לכתוב משהו אם תרצו.
B blacknwhite New member 24/9/07 #33 רעיון מעולה!../images/Emo47.gif אני מוכנה, כמו שאמרתי איפשהו למעלה, לתרגם את הסיפור שלי (ולעזור גם בלתרגם אם צריך, למרות שאני לא מתרגמת משהו אבל האנגלית שלי לא רעה) ואם אינ אחשוב על עוד דברים אני אגיד. ולגבי כסף- אין לי בעיה לשיחם כסף ~עשירה מהפלאפל~ (לא באמת )
רעיון מעולה!../images/Emo47.gif אני מוכנה, כמו שאמרתי איפשהו למעלה, לתרגם את הסיפור שלי (ולעזור גם בלתרגם אם צריך, למרות שאני לא מתרגמת משהו אבל האנגלית שלי לא רעה) ואם אינ אחשוב על עוד דברים אני אגיד. ולגבי כסף- אין לי בעיה לשיחם כסף ~עשירה מהפלאפל~ (לא באמת )
T The Young Amyrlin New member 24/9/07 #36 כן כן כן! אני כל כך רוצה לעזור אני אוהבת לכתוב =] אבל היום היחיד שאני יכולה בשבוע הבא זה ראשון... אולי נעשה את זה באייקון?
כן כן כן! אני כל כך רוצה לעזור אני אוהבת לכתוב =] אבל היום היחיד שאני יכולה בשבוע הבא זה ראשון... אולי נעשה את זה באייקון?
פ פונצית גירל האמיתית New member 24/9/07 #39 אני בראשון בתל אביב גם ככה, גם אם אין מפגש אני דורשת שתבואי להגיד לי שלום