שרשור חיובי(?)

Emergency Exit

New member
Happy hipo. ../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

ראשון- בת''א עם אמא \ מתנה לענבר \ אולי עושים משו :ם שני- הולכת עם אמא בקניות שלה.. \ יום עבודה בצופים שלישי- פעולה? רביעי- נראה. חמישי- נראה. (איזהכיף שלא צריך לחשוב..) \ יום עבודה בטח. שישי- פעולה\יוםעבודה.
שבת- מנוחה כעכע בטאחחח \ אולי סרט שוב

נסטי XD

New member
אחד השוקולדים הטעימים...XD

[happy hippo] חחח מצחיק איך הכל אצלי מעלה אסוציאציות לאוכל..

pati15

New member
אניXD

ראשון-עשיתי גבות חיחיח D: שני-לא יודעת אין בצפר משתעממת בבית או שהולכת לחברה או עם חברה חח שלישי-חופש הוא כבר נימאס אין מה לעשות בבית פאקק אה ואני צריכה לקנות משחה יש לי פצע ביד
רביעי-משהו עושה אבל לא יודעת מה אולי כלום? חמישי-חופשXD שישי-שונאת ת'יום הזה D: חח שבת-משמעעמם לי ביום שבת תמיד אבל הפעם לא ניראה לי כי יש יום הולדת לאחותי ונוסעים לימית 2000 XD למרות שהייתי ביום חמישי חח XD אה ויש גם יומהולדת לחברה חח.. אין לי עבודה אני מזה רוצה לעבוד אבל אין לגיל שלי אם מישהו יודע משהו אז תגידו אני בת 15...

לאדעת אם חיובי.. XD ../images/Emo141.gif

ראשון-היה בגרות פנימית בכימיה. היה נחמד,תודה ששאלתם. XD לבד בבית!!! יאייי.
שני-כלום. יאייי. אולי מתחילה ללמוד לב"פ בג"ג.
שלישי-אולי הולכת לחברה/חברה באה אליי. מסיימת ב-1. חעחע. רביעי-מסיימת ב-2!!!!!!!!!!!!!!!! חעחע. [תנו לי להתלהב,בד"כ זה ב-4.
] חמישי-ב"פ בג"ג. תאחלו לי בהצלחה.
שומדבר מיוחד... שישי-שומדבררררר. יאיייי. מסיימת את 'סופו של מיסטר Y' סוף סוף! שבת-מתחילה ספר אחר בעז"ה.

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifחופש ../images/Emo9.gif

ראשון-חופש , חברה באה אליי. שני-חופש+בריכה +חוג
שלישי:חופש +חוג + לסדר ת'חדר .XD רביעי-חופש +חברות . חמישי-חופש +חוג. שישי-לנוח שבת-בטח ניסע לאנשהו ><'

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- נסעתי לעזריאלי ואז לשדה תעופה והתנחלתי שם עם כמה חברות ודניגרייייייייייייייייייייי שבאה לארץ!!#%$^@$%$@%@$%^$@ שני- אמורה ללמוד ~,~ כבר צהריים ועוד לא התחלתי. בערב חדר כושר. שלישי- ללמוד. רביעי- ללמוד. בערב חדר כושר. חמישי- בגרות בהסטוריה ;; לפחות יש לי גם את הבוקר ללמוד.... שישי- לא יודעת.. פשוט לעשות איזה משהו להרגע אחרי הסטוריה. שבת- לישון? ^^"

xXx Lilo xXx

New member
צ'טערת על הבורות.../images/Emo29.gif

אבל מלא אנשים כתבו במסן שלהם על דניגריי הזאת (או שזאת את שכתבת) ודיברתם עליה בפורום. מי זאת? שחקנית/זמרת/משהובלתימוגדר?

HagarStar

New member
דניגריי או דניאל../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הייתה גרה בראש העין ואז ההורים שלה החליטו לעבור לגור בבוורלי הילס, אז הם גרים שם והיא באה לבקר בארץ D:

בוורלי הילס?????????????????????????

לא פייר תמיד רציתי לגור שם
(חחח אין על החלומות שלי...)

Emergency Exit

New member
חחחחחחחחח מצחיקה../images/Emo3.gif

הרבה מכירים אותה שמתילב אבל היא לא שחקנית\זמרת XD ילדה רגילה

Emergency Exit

New member
כי.. ../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif

אפחד לא רוצה אותך ליאת! סתם כפרההההההה

xXx Lilo xXx